logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Linschoten


Overzicht glaszetters Linschoten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Henk Bak Meesterschilder
Laan van Rapijnen 19, Linschoten
Tel: 0348-424406

 Linschoten
(+1km)

01

Extra informatie:
Meesterschilder in Linschoten Meesterschilder Henk Bak heeft al jaren ervaring op het gebied van schilderwerken. Wij staan in Linschoten bekend om de betrouwbare en snelle service. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een duurzaam resultaat. Alle klussen van klein of groot kunnen wij voor u realiseren.

02

Glas Van Veen B.V.
Actief in Linschoten
Tel: 0348-437777

 Woerden
(+2km)

02

Extra informatie:
A.L. VAN VEEN GLASSPECIALS B.V. is een dynamische glasgroothandel met jarenlange ervaring. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor kwaliteit. Bouwbedrijven, schildersbedrijven, onderhoudsbedrijven worden bediend vanuit een goed geoutilleerd bedrijfspand in Woerden. Een groot assortiment enkelglas leveren wij uit voorraad. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het leveren van isolerende beglazing in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

03

Schildersbedrijf Vianen
Actief in Linschoten
Tel: 06-54916256

 Montfoort
(+3km)

03

Extra informatie:
Wij verzorgen kleine nieuwbouw werken, onderhoud schilderwerk, beglazing, isolatieglas, enkel glas, wandafwerking, houtrotreparatie- en kleuradvies voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Montfoort en omgeving. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten.

04

Solo glass
Actief in Linschoten
Tel: 06-51349726

 Harmelen
(+5km)

04

Extra informatie:
Glas zetten of glas vervangen zijn typische klussen waar mensen liever niet teveel tijd en poespas aan willen besteden. Wat u zoekt is dus een glasspecialist die doet wat hij belooft, gemaakte afspraken nakomt en een betrouwbare prijs rekent. SoloGlass voldoet aan al deze voorwaarden! Wij hebben expertise op een breed gebied van werkzaamheden, zowel voor het interieur als het exterieur.

05

Bon Schilderwerken
Actief in Linschoten
Tel: 06-20019156

 Montfoort
(+4km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Is uw ruit gesneuveld? Moeten de nieuwe ramen in uw woning nog worden afgewerkt met glas? Bon Schilderwerken levert, vervangt en plaatst alle soorten glas. Door onze moderne technieken en ruime ervaring verzorgen we uw glaswerk snel en vakkundig.

06

Vermeij schilderwerken BV
Actief in Linschoten
Tel: 0348 - 41 43 33

 Woerden
(+4km)

06

07

Patrick de Waal Schilderwerken
Actief in Linschoten
Tel: 0348-401122

 Harmelen
(+5km)

07

08

Vroon Schildersbedrijf
Actief in Linschoten
Tel: 06 - 40124009

 Woerden
(+5km)

08

Extra informatie:
Beglazing Met diverse glastechnieken is het mogelijk uw woning te isoleren en/of te decoreren. Heeft uw nog geheel, of deels enkel glas, dan is het raadzaam om dit te vervangen voor isolatieglas HR+, HR++ of Triple glas. Een groot voordeel is dat de woning een gunstiger energielabel krijgt, minder inbraakgevoelig is, en geluidwerender wordt waardoor u meer wooncomfort krijgt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Linschoten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Linschoten en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×