logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Lisse


Overzicht glaszetters Lisse

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Marseille Schilders B.V.
Vennestraat 52 K, Lisse
Tel: 0252-422629
Jaren werkzaam: >100 jaar
5
werknemers

 Lisse
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF-erkend

Extra informatie:
Marseille Schilders B.V. is al in 1834 opgericht als schildersbedrijf en heeft sindsdien een gevestigde naam opgebouwd in de bollenstreek en daarbuiten. Ons bedrijf is door de Koninklijke Vereniging FOSAG erkend met het AF-logo en benadrukt ons vakmanschap op het gebied van schilderwerken. Wij worden jaarlijks door een onafhankelijke organisatie daarom ook gecontroleerd op offertes en projecten in uitvoering.

02

Bader BV Glashandel & Schildersbedrijf
Actief in Lisse
Tel: 0252 372 863

 Noordwijkerhout
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
NL Onderhoud AF

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor schilderwerken, glaswerken, behangwerken, verf, behang, tapijt, vloeren, gordijnen, raamdecoratie, shutters, autolakken, spuitbussen, spiegels, veiligheidsglas, deuren en professionele of doe het zelf materialen. Voor vakkundig werk moet u bij ons zijn! Ons team van gediplomeerde ervaren glaszetters heeft verstand van zaken en bezit uitgebreide vakkennis. Door de jarenlange ervaring kunnen zij uw werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

03

Glashandel Hillegom B.V.
Actief in Lisse
Tel: 0252-515120
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Hillegom
(+5km)

03

Extra informatie:
Bedrijfsinformatie Glashandel Hillegom B.V. is een van de oudste glasslijperijen uit de gehele regio en al sinds 1935 actief op het gebied van bewerken en slijpen van vlakglas in de ruimste zin van het woord. De allernieuwste en modernste apparatuur staat ter beschikking: onder andere computergestuurde snij-, slijp-, polijst- en modellenmachines.

04

Schildersbedrijf Leeflang
Actief in Lisse
Tel: 0252-419111
Jaren werkzaam: 41 jaar
10
werknemers

 Lisserbroek
(+1km)

04

Extra informatie:
Welkom bij M.D. Leeflang glas-en schilderwerken b.v. Wij zijn een bedrijf met een vaste personeels kern van 15 schilders werkzaam in onderhoud, renovatie en nieuwbouw door onze flexibiliteit zijn wij in staat om zowel grote als kleine opdrachten tot een goed einde te brengen. Wij schilderen net zo makkelijk bij u een plafond van de douche als dat wij grote nieuwbouw objekten realiseren. Onze werkzaamheden strekken zich uit in de gehele randstad en tot ver daarbuiten indien nodig.

05

Van der Meer Multiglas
Actief in Lisse
Tel: 0252 221910
Jaren werkzaam: 29 jaar
7
werknemers

 Sassenheim
(+5km)

05

Extra informatie:
Vakmanschap in glas: Glasbedrijf van der Meer Multiglas is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas voor bedrijven, aannemers en particulieren. Naast standaard beglazing zijn we gespecialiseerd in glas op maat. Of het nu gaat om het vervangen van een ruitje in een schuur, een glazen tafelblad op maat of de bekleding van een gevel; onze klanten krijgen, ongeacht de omvang van de opdracht, een op maat gesneden advies over de meest geschikte beglazing.

06

Schildersbedrijf Zeribi
Actief in Lisse
Tel: 06 - 50954419

 Hillegom
(+5km)

06

Extra informatie:
Op zoek naar een glaszetter? Op zoek naar een glaszetter in de regio Hillegom, Beinsdorp, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, De Zilk, Nieuw-Vennep, Bennebroek, Vogelenzang of Hoofddorp en omstreken? Stop met zoeken! Ook voor het plaatsen van glas kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het plaatsen of vervangen van isolatieglas, enkelglas of veiligheidsglas. Wij voorzien uw woning graag van dubbel glas zodat het comfort van uw huis toeneemt en de energierekening juist lager wordt.

07

Schilderwerken Cor Bader
Actief in Lisse
Tel: 0615006341

 Noordwijkerhout
(+5km)

07


Glaszetters Lisse

Als je glas wilt laten vervangen in Lisse, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Lisse. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Lisse of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor het vervangen van het glas. Geef duidelijk aan welk glas je wilt laten vervangen, bijvoorbeeld een raam, deur, of ander glazen oppervlak. Geef indien mogelijk ook de afmetingen van het glas door. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het vervangen van het glas.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals het type glas dat je wilt gebruiken, eventuele speciale vereisten en het tijdschema voor het vervangen van het glas.

Afspraak voor vervanging: Maak een afspraak voor de vervanging van het glas. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de vervanging zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Controleer ook of je tevreden bent met het geleverde werk voordat je de afronding van het project bevestigt.

Volg de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf voor een soepel verloop van de glasvervanging.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Lisse of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lisse en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×