logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Lisse


Overzicht glaszetters Lisse

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Marseille Schilders B.V.
Vennestraat 52 K, Lisse
Tel: 0252-422629
Jaren werkzaam: >Meer dan 100 jaar jaar
5
werknemers

 Lisse
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF-erkend

Extra informatie:
Marseille Schilders B.V. is al in 1834 opgericht als schildersbedrijf en heeft sindsdien een gevestigde naam opgebouwd in de bollenstreek en daarbuiten. Ons bedrijf is door de Koninklijke Vereniging FOSAG erkend met het AF-logo en benadrukt ons vakmanschap op het gebied van schilderwerken. Wij worden jaarlijks door een onafhankelijke organisatie daarom ook gecontroleerd op offertes en projecten in uitvoering.

02

Bader BV Glashandel & Schildersbedrijf
Actief in Lisse
Tel: 0252 372 863

 Noordwijkerhout
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
NL Onderhoud AF

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor schilderwerken, glaswerken, behangwerken, verf, behang, tapijt, vloeren, gordijnen, raamdecoratie, shutters, autolakken, spuitbussen, spiegels, veiligheidsglas, deuren en professionele of doe het zelf materialen. Voor vakkundig werk moet u bij ons zijn! Ons team van gediplomeerde ervaren glaszetters heeft verstand van zaken en bezit uitgebreide vakkennis. Door de jarenlange ervaring kunnen zij uw werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

03

Glashandel Hillegom B.V.
Actief in Lisse
Tel: 0252-515120

 Hillegom
(+5km)

03

Extra informatie:
Bedrijfsinformatie Glashandel Hillegom B.V. is een van de oudste glasslijperijen uit de gehele regio en al sinds 1935 actief op het gebied van bewerken en slijpen van vlakglas in de ruimste zin van het woord. De allernieuwste en modernste apparatuur staat ter beschikking: onder andere computergestuurde snij-, slijp-, polijst- en modellenmachines.

04

Schildersbedrijf Leeflang
Actief in Lisse
Tel: 0252-419111
Jaren werkzaam: 40 jaar
10
werknemers

 Lisserbroek
(+1km)

04

Extra informatie:
Welkom bij M.D. Leeflang glas-en schilderwerken b.v. Wij zijn een bedrijf met een vaste personeels kern van 15 schilders werkzaam in onderhoud, renovatie en nieuwbouw door onze flexibiliteit zijn wij in staat om zowel grote als kleine opdrachten tot een goed einde te brengen. Wij schilderen net zo makkelijk bij u een plafond van de douche als dat wij grote nieuwbouw objekten realiseren. Onze werkzaamheden strekken zich uit in de gehele randstad en tot ver daarbuiten indien nodig.

05

Van der Meer Multiglas
Actief in Lisse
Tel: 0252 221910

 Sassenheim
(+5km)

05

Extra informatie:
Vakmanschap in glas: Glasbedrijf van der Meer Multiglas is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas voor bedrijven, aannemers en particulieren. Naast standaard beglazing zijn we gespecialiseerd in glas op maat. Of het nu gaat om het vervangen van een ruitje in een schuur, een glazen tafelblad op maat of de bekleding van een gevel; onze klanten krijgen, ongeacht de omvang van de opdracht, een op maat gesneden advies over de meest geschikte beglazing.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Lisse of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lisse en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×