logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Lisserbroek


Overzicht glaszetters Lisserbroek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Leeflang
Kruisbaak 11, Lisserbroek
Tel: 0252-419111
Jaren werkzaam: 40 jaar
10
werknemers

 Lisserbroek
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij M.D. Leeflang glas-en schilderwerken b.v. Wij zijn een bedrijf met een vaste personeels kern van 15 schilders werkzaam in onderhoud, renovatie en nieuwbouw door onze flexibiliteit zijn wij in staat om zowel grote als kleine opdrachten tot een goed einde te brengen. Wij schilderen net zo makkelijk bij u een plafond van de douche als dat wij grote nieuwbouw objekten realiseren. Onze werkzaamheden strekken zich uit in de gehele randstad en tot ver daarbuiten indien nodig.

02

Marseille Schilders B.V.
Actief in Lisserbroek
Tel: 0252-422629
Jaren werkzaam: >Meer dan 100 jaar jaar
5
werknemers

 Lisse
(+2km)

02

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF-erkend

Extra informatie:
Marseille Schilders B.V. is al in 1834 opgericht als schildersbedrijf en heeft sindsdien een gevestigde naam opgebouwd in de bollenstreek en daarbuiten. Ons bedrijf is door de Koninklijke Vereniging FOSAG erkend met het AF-logo en benadrukt ons vakmanschap op het gebied van schilderwerken. Wij worden jaarlijks door een onafhankelijke organisatie daarom ook gecontroleerd op offertes en projecten in uitvoering.

03

Glashandel Hillegom B.V.
Actief in Lisserbroek
Tel: 0252-515120

 Hillegom
(+4km)

03

Extra informatie:
Bedrijfsinformatie Glashandel Hillegom B.V. is een van de oudste glasslijperijen uit de gehele regio en al sinds 1935 actief op het gebied van bewerken en slijpen van vlakglas in de ruimste zin van het woord. De allernieuwste en modernste apparatuur staat ter beschikking: onder andere computergestuurde snij-, slijp-, polijst- en modellenmachines.

04

Glas Service Leeflang
Actief in Lisserbroek
Tel: 0252-624090

 Nieuw-vennep
(+5km)

04

05

Van der Meer Multiglas
Actief in Lisserbroek
Tel: 0252 221910

 Sassenheim
(+5km)

05

Extra informatie:
Vakmanschap in glas: Glasbedrijf van der Meer Multiglas is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas voor bedrijven, aannemers en particulieren. Naast standaard beglazing zijn we gespecialiseerd in glas op maat. Of het nu gaat om het vervangen van een ruitje in een schuur, een glazen tafelblad op maat of de bekleding van een gevel; onze klanten krijgen, ongeacht de omvang van de opdracht, een op maat gesneden advies over de meest geschikte beglazing.

06

Schildersbedrijf Zeribi
Actief in Lisserbroek
Tel: 06 - 50954419

 Hillegom
(+5km)

06

Extra informatie:
Op zoek naar een glaszetter? Op zoek naar een glaszetter in de regio Hillegom, Beinsdorp, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, De Zilk, Nieuw-Vennep, Bennebroek, Vogelenzang of Hoofddorp en omstreken? Stop met zoeken! Ook voor het plaatsen van glas kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het plaatsen of vervangen van isolatieglas, enkelglas of veiligheidsglas. Wij voorzien uw woning graag van dubbel glas zodat het comfort van uw huis toeneemt en de energierekening juist lager wordt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Lisserbroek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lisserbroek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×