logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Lisserbroek


Overzicht glaszetters Lisserbroek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Leeflang
Kruisbaak 11, Lisserbroek
Tel: 0252-419111
Jaren werkzaam: 41 jaar
10
werknemers

 Lisserbroek
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij M.D. Leeflang glas-en schilderwerken b.v. Wij zijn een bedrijf met een vaste personeels kern van 15 schilders werkzaam in onderhoud, renovatie en nieuwbouw door onze flexibiliteit zijn wij in staat om zowel grote als kleine opdrachten tot een goed einde te brengen. Wij schilderen net zo makkelijk bij u een plafond van de douche als dat wij grote nieuwbouw objekten realiseren. Onze werkzaamheden strekken zich uit in de gehele randstad en tot ver daarbuiten indien nodig.

02

Marseille Schilders B.V.
Actief in Lisserbroek
Tel: 0252-422629
Jaren werkzaam: >100 jaar
5
werknemers

 Lisse
(+2km)

02

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF-erkend

Extra informatie:
Marseille Schilders B.V. is al in 1834 opgericht als schildersbedrijf en heeft sindsdien een gevestigde naam opgebouwd in de bollenstreek en daarbuiten. Ons bedrijf is door de Koninklijke Vereniging FOSAG erkend met het AF-logo en benadrukt ons vakmanschap op het gebied van schilderwerken. Wij worden jaarlijks door een onafhankelijke organisatie daarom ook gecontroleerd op offertes en projecten in uitvoering.

03

Glashandel Hillegom B.V.
Actief in Lisserbroek
Tel: 0252-515120
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Hillegom
(+4km)

03

Extra informatie:
Bedrijfsinformatie Glashandel Hillegom B.V. is een van de oudste glasslijperijen uit de gehele regio en al sinds 1935 actief op het gebied van bewerken en slijpen van vlakglas in de ruimste zin van het woord. De allernieuwste en modernste apparatuur staat ter beschikking: onder andere computergestuurde snij-, slijp-, polijst- en modellenmachines.

04

Glas Service Leeflang
Actief in Lisserbroek
Tel: 0252-624090

 Nieuw-vennep
(+5km)

04

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Lisserbroek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lisserbroek en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×