logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Loon op Zand


Overzicht glaszetters Loon op Zand

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Stylish Glass
De Hoogt 41, Loon op zand
Tel: 0416 34 88 90
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Loon op zand
(+1km)

01

Extra informatie:
Specialist in heldere oplossingen. Voor ontwerpers, aannemers, interieurbouwers en particulieren is glas een veelzijdig product met ongekende mogelijkheden. Het is dan ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur of exterieur. Met de laatste kennis en nieuwste technieken op het gebied van glasbewerking, vervaardigen wij de meest bijzondere glasprojecten. Elke klant begeleiden wij daarbij in de ontwerp- en uitvoeringsfase van projecten waarin vakwerk en nauwkeurigheid geboden zijn.

02

De Glaszetter
Actief in Loon op Zand
Tel: 06-50232889
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Tilburg
(+5km)

02

Extra informatie:
Waarom zo goedkoop? Wij zijn een echt familie bedrijf Alle beglazing plaatsen wij in eigen beheer Wij hebben geen showroom en gebruiken onze groothandel als magazijn Hebben kantoorruimte aan huis We hebben een lage overhead kosten en hoeven deze dus ook niet door te berekenen aan de klant Beglazing Wij kunnen diverse soorten glas leveren.

03

Bert van Schijndel Schildersbedrijf
Actief in Loon op Zand
Tel: 06-51524197

 Udenhout
(+5km)

03

Extra informatie:
Glas- Behang- en Schilderwerken B.van Schijndel is gespecialiseerd in schilderwerk. Daarnaast zijn werkzaamheden als wandafwerking en glaszetten aan het dienstenpakket toegevoegd om de klant zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het op deze wijze voorzien van een enkel aanspreekpunt voor diverse werkzaamheden blijkt als zeer prettig te worden ervaren.

04

Snels Schilderwerken
Actief in Loon op Zand
Tel: 0416-280406
Jaren werkzaam: 49 jaar

 Kaatsheuvel
(+5km)

04

05

Van der Linden Schilderwerken
Actief in Loon op Zand
Tel: 0416 - 27 56 74

 Kaatsheuvel
(+4km)

05

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Loon op Zand of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Loon op Zand en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×