logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Lunteren


Overzicht glaszetters Lunteren

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Maasse Glas Lunteren
Julianastraat 31, Lunteren
Tel: 06 13628451

 Lunteren
(+1km)

01

02

Van Bemmel Glasservice
Schuurmanskamp 4, Lunteren
Tel: 06 33488865
Jaren werkzaam: 2 jaar
2
werknemers

 Lunteren
(+1km)

02

Extra informatie:
Over ons Als onderdeel van ons schilderwerk kunnen wij ook het professioneel vervangen van ruiten verzorgen. Zo hoeft u zelf geen glaszetter in de hand te nemen. Wij regelen alles zodat u één aanspreekpunt hebt en geheel ontzorgt bent.

03

Schildersbedrijf Vliem B.V.
Kruisbeekweg 22, Lunteren
Tel: 0318-482287

 Lunteren
(+3km)

03

Extra informatie:
Glas & beglazing Schildersbedrijf Vliem heeft ervaren glaszetters in dienst. We leveren en zetten in principe glas van alle soorten en in alle maten. Van enkel raam tot complete gevel- of woningbeglazing: -isolerend glas -figuurglas -enkelglas -glas met roedeverdeling -brandwerend glas -veiligheidsglas -geluids- of zonwerend glas We geven u graag advies bij de keuze voor het glas. Natuurlijk meten we ook zelf de kozijnen in en plaatsen we het glas.

04

vd Kaa Schilders Lunteren
Dorpsstraat 128, Lunteren
Tel: 0318-482296

 Lunteren
(+1km)

04

Extra informatie:
Glas en beglazing Voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas kunt u bij ons aankloppen de AF erkenning die wij als bedrijf hebben is ook van toepassing op het glas. U kunt er dus zeker van zijn dat dit volgens de geldende NeN normen wordt geplaatst waarbij ook sterk de veiligheid wordt benadrukt. Enkele voorbeelden van glas: -Floatglas van 2mm. tot 12 mm. dik -Isolerend glas in alle mogelijke samenstellingen en isolatiewaarden www.

05

W.H. Roelofsen glas
Actief in Lunteren
Tel: 06 – 51667645

 Ederveen
(+4km)

05

06

Krastec B.V.
Actief in Lunteren
Tel: 0318-574965
Jaren werkzaam: 22 jaar
2
werknemers

 Ede
(+5km)

06

Extra informatie:
Glas reparatie Overal om ons heen wordt glas toegepast. Maar naast de ramen waar we iedere dag door naar buiten of binnen kijken, zijn er ook andere toepassingen. Zo kan glas ook worden gebruikt in interieurs in bijvoorbeeld meubels. Ook zijn er voorwerpen die een glaslaag hebben voor een mooie afwerkingen. Hoewel glas een hard materiaal is, kunnen er evengoed krassen ontstaan. Ook kunnen er hoekjes afbreken zodat er een lelijke plek ontstaat.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Lunteren of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lunteren en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×