logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Maastricht


Overzicht glaszetters Maastricht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Rob Felix Glas
Brusselseweg 530, Maastricht
Tel: 043-3430886
Jaren werkzaam: 30 jaar
17
werknemers

 Maastricht
(+3km)

01

Extra informatie:
Rob Felix Glas Het eerste glas ontstond op natuurlijke wijze in woestijnen door extreme verhitting van zand miljoenen jaren geleden. Een andere natuurlijke oorsprong is het verglazen van lava. De ontdekking van glas door de mens werd per toeval gedaan ongeveer 5000 jaar voor Christus in de tijd van de Romeinen.

02

Cuypers Glas
Watermolen 27, Maastricht
Tel: 043-3214664
Jaren werkzaam: 30 jaar
4
werknemers

 Maastricht
(+4km)

02

Extra informatie:
Cuypers Glas heeft zich in haar 100-jarige bestaan ontwikkeld tot een allround glasbedrijf, waar u terecht kunt voor onder andere: -Hardglazen binnen- en buitendeuren -Hardglazen (schuif-)wanden -Alle soorten doucheafscheidingen -Spiegels -Energiebesparend glas (HR++), ook in authentieke kozijnen -Veiligheidsglas -Glas in lood Maar natuurlijk ook voor het ruitje van de garage dat stuk is. Dit alles ongeacht maat, hoeveelheid of plaats.

03

Aarts Glas
Einsteinstraat 17, Maastricht
Tel: 043-3610199
Jaren werkzaam: 87 jaar
5
werknemers

 Maastricht
(+3km)

03

Extra informatie:
Aarts Glas bestaat sinds 1936 en levert en herstelt alle soorten glas. Onze klanten zijn voornamelijk particulieren, bedrijven, woningverenigingen, interieur- en aannemingsbedrijven in Zuid-Limburg. Als u enkel glas laat vervangen door HR++ isolatieglas kunt u merkbaar besparen op uw energieverbruik.

04

Trichtglas BV
Nijverheidsweg 11, Maastricht
Tel: 043-3613615
Jaren werkzaam: 46 jaar
12
werknemers

 Maastricht
(+3km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Trichtglas BV Als middelgrote glashandel verkopen en monteren wij alle glasproducten voor de bouw. Deze activiteiten voeren wij uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze speerpunten zijn een grote hang naar glasspecialisme en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.

05

Mesterom Glasconstructies
Actief in Maastricht
Tel: 043-3645959
Jaren werkzaam: 41 jaar
6
werknemers

 Bunde
(+6km)

05

06

Haco Glas
Actief in Maastricht
Tel: 043-3636919
Jaren werkzaam: 52 jaar
2
werknemers

 Eijsden
(+7km)

06

Certificering / branche organisatie:
Fosag AF AF-erkende glaszetter

Extra informatie:
Haco Glas is een jonge onderneming die staat voor het verlenen van goede service op het gebied van glaswerken bij particulieren ,aannemers, timmerbedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas zoals HR++, figuurglas, hardglazen deuren en puien, brandwerend glas,geluidsisolerend glas en monumentaal glas tegen scherpe prijzen. Ook zijn bij ons spiegels en figuurglas op maat verkrijgbaar.


Glaszetters Maastricht

Als je een raam wilt laten vervangen in Maastricht, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Maastricht die gespecialiseerd zijn in het vervangen van ramen in woningen en bedrijven. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glashandel Maastricht of Glaszetter Maastricht om te informeren naar hun diensten en prijzen. Ze kunnen je adviseren over het meest geschikte type glas en zorgen voor een professionele vervanging van het raam.

Lokale vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Maastricht benaderen. Deze professionals hebben ervaring met het vervangen van ramen en kunnen je helpen met de benodigde glasreparatie of -vervanging. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

Verzekering: Als de raambreuk gedekt wordt door je verzekering, kun je contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen je informeren over het proces van het indienen van een claim en je mogelijk doorverwijzen naar een glasbedrijf of een netwerk van gecontracteerde glaszetters.

TIPTip: Bij het kiezen van een raamvervangingsdienst is het belangrijk om te weten welk type raam je wilt laten plaatsen, zoals een vast raam, draairaam, schuifraam, of een ander type. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Maastricht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Maastricht en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×