logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Macharen


Overzicht glaszetters Macharen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf H. v.d. Helm
Polderstraat 8, Macharen
Tel: 0412-492431
Jaren werkzaam: 47 jaar
3
werknemers

 Macharen
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
fosag af erkend schilder behanger glaszetter

Extra informatie:
Schildersbedrijf van den Helm te Macharen gemeente Oss. Al meer dan 35 jaar geven wij bescherming en kleur aan uw kostbare bezit. Wij zijn een modern all-round schildersbedrijf. Onze werkzaamheden bestaan uit schilderen, glaszetten en behangen. Wij hebben in de loop der jaren een goede naam op gebouwd. Dit komt mede door onze flexibele en dynamische opstelling waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel voeren.

02

van der Ham Glasgroothandel BV
Actief in Macharen
Tel: 0412-634455
Jaren werkzaam: 33 jaar
17
werknemers

 Oss
(+4km)

02

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Ambachtelijk en toch grootindustrieel. Die vlieger gaat volledig op voor Van der Ham, een moderne glasgroothandel in de meest brede zin van het woord. Alle facetten van het vak, levering uit voorraad, veredeling, voorlichting, ontzorging van de klant en expeditie worden in en vanuit eigen huis in Oss uitgevoerd, aangestuurd en gecoördineerd.

03

Glas in Lood Studio Oss
Actief in Macharen
Tel: 06 53984644
Jaren werkzaam: 20 jaar
1
werknemer

 Oss
(+5km)

03

Extra informatie:
Glas in Lood Studio Oss Glas in lood Studio Oss maakt en ontwerpt klassieke en moderne glas in lood ramen. Op deze website staan vele glas-in-lood-voorbeelden welke we reeeds hebben uitgevoerd. Ook voeren wij restauraties uit van bestaande glas in lood panelen. Nieuwe en bestaande glas in lood panelen kunnen we tevens in isolatieglas plaatsen. In Nederland zijn voor glas in lood weinig opleidingsmogelijkheden.

04

Beardman Glaszetter en Klusbedrijf
Actief in Macharen
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Oss
(+4km)

04

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Macharen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Macharen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×