logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Marken

Overzicht glaszetters Marken

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Zwarthoed Glaszetbedrijf
Actief in Marken
Tel: 06-51786659

 Volendam
(+6km)

01

Extra informatie:
Zwarthoed Glaszetbedrijf uit Volendam is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner in al uw glaswerk. Wij beschikken over de vakmanschap die nodig is om elke opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren. Van een simpel ruitje tot aan grote bouwprojecten, Zwarthoed Glaszetbedrijf is uw partner bij al uw glasprojecten. Wij zijn altijd bereikbaar voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

02

Kees Tol Glashandel
Actief in Marken
Tel: 0299-373146

 Volendam
(+5km)

02

Extra informatie:
Kees Tol Glas B.V. is een glashandel / glasslijperij die glas levert en plaatst in opdracht van particulieren en bedrijven/aannemers. Kees Tol Glas is een middelgroot glasbedrijf en is voortgekomen uit schildersbedrijf Kees Tol. Schildersbedrijf Kees Tol is begonnen in de jaren '70 met een schilderswinkel in het hartje van Volendam. Hier werden glas, verf en alle andere schildersbenodigdheden verkocht. Het glas werd gesneden en desgewenst geslepen en/of bewerkt. Omdat de vraag n

03

Viskon Glas BV
Actief in Marken
Tel: 0299-432104

 Purmerend
(+10km)

03

Extra informatie:
Viskon Glas BV is een modern en jong bedrijf dat zich heeft toegelegd op het vervaardigen en monteren van hoogwaardige glasprodukten, die veelal in eigen fabriek worden geproduceerd. Het bedrijf is in 2006 verhuist naar de huidige locatie aan de Bellstraat 4 te Purmerend. Van hieruit worden klanten over de hele wereld bediend. Met het uiterst geavanceerde en unieke machinepark kunnen vrijwel alle wensen van zowel PARTICULIERE als ZAKELIJKE klanten worden uitgevoerd.

04

Glascentrum Almere
Actief in Marken
Tel: 036-5490001

 Almere
(+12km)

04

Extra informatie:
Het Glascentrum is de glasleverancier in Almere en heeft de grootste voorraad aan glas staan in Flevoland zodat wij u meteen kunnen voorzien van het door u gewenste glastype. Wij plaatsen het glas snel en vakkundig. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Bij schade of spoed zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en zorgen ervoor dat uw schade wordt gedicht of hersteld.

05

De Toekomst Glas
Actief in Marken
Tel: (0)36 5332177

 Almere
(+13km)

05

Extra informatie:
ToekomstGroep Dat geeft grip op de toekomst Met de bundeling van verschillende disciplines op het gebied van nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en 24 uurs service, is ToekomstGroep in staat om integrale en duurzame oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk te leveren op de lange en korte termijn. Nieuwbouw, renovatie en planmatig onderhoud Zo kunt u bijvoorbeeld de complete regie en uitvoering met betrekking tot de bouw én afwerking van uw bedrijfspand, bouwproject of

06

Glaszettersbedrijf KIEN
Actief in Marken
Tel: 06-25041251

 Almere
(+14km)

06

Extra informatie:
Ouderwetse service en 35 jaar vakmanschap,graag voor verdere informatie naar de website of bellen voor informatie is natuurlijk ook goed.

Bent u een glaszetter uit Marken of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Marken en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×