logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Meerkerk

Overzicht glaszetters Meerkerk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glascombinatie Nederland
Actief in Meerkerk
Tel: 0183 - 56 71 00

 Arkel
(+6km)

01

Extra informatie:
Glascombinatie Nederland in Arkel is een landelijk werkende organisatie, gespecialiseerd in de coördinatie en uitvoering t.b.v. glasschade-herstel. Wij verzorgen deze coördinatie voor diverse Gemeenten, Woningbouwverenigingen, Woning-corporaties, Verenigingen van Eigenaren, midden en kleinbedrijf in Nederland t.b.v het glasherstel. Door onze jarenlange ervaring bezitten wij specialistische kennis op gebied van glasherstel; waarvan opdrachtgevers, (glas)assuradeuren en andere belang

02

De Glasman Glashandel
Actief in Meerkerk
Tel: 0183-630373

 Gorinchem
(+8km)

02

Extra informatie:
Welkom bij De Glasman! Al sinds 1972 een begrip in Gorinchem 'De Glasman' . Voor al uw glasschade kunt u bij ons terecht. Kleine en grote ruiten, dit maakt niet uit. Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Met andere woorden 'Uw ruit kapot? Wij komen vlot!'

03

Glas Montage Rietveld
Actief in Meerkerk
Tel: 06-12970616

 Giessenburg
(+11km)

03

04

Gorinchemse Glashandel BV
Actief in Meerkerk
Tel: 0183-638053

 Vuren
(+12km)

04

Extra informatie:
Gorinchemse Glashandel is leverancier van glas, hout, board, ijzerwaren, gereedschappen en puien. Het verwerken en plaatsen van glas en verwerken van puien alsmede het plaatsen van zonweringen alles in de ruimste zin des woords. DAG-, NACHT- EN WEEKENDSERVICE.

05

VBH-Glaszetter
Actief in Meerkerk
Tel: 06-20035877

 Sleeuwijk
(+13km)

05

Extra informatie:
Of het nu gaat om het plaatsen of het vervangen van isolatieglas, enkelglas ,veiligheidsglas of welke andere soort beglazing dan ook , u bent bij VBH-Glaszetter aan het juiste adres. VBH-Glaszetter is een jong en dynamisch bedrijf waar betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit van groot belang is.

06

Bouwbedrijf De Ruiter BV
Actief in Meerkerk
Tel: 0184-630235

 Hardinxveld-giessendam
(+15km)

06

Extra informatie:
Bouwbedrijf de Ruiter is een allround bouwbedrijf. Wij kunnen het gehele bouwproces voor u verzorgen, van aanvraag vergunningen tot en met de inrichting en afwerking van het interieur. Ook kunnen we zelf een ontwerp maken, gebaseerd op uw wensen. Dit geldt voor een huis, de inrichting, voor een schuur, veranda of ander soort gebouw/constructie.

Bent u een glaszetter uit Meerkerk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Meerkerk en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×