logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Meerssen (LI)


Overzicht glaszetters Meerssen (LI)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Meijers
Oranje Nassaustraat 4, Meerssen
Tel: 043-3642857
Jaren werkzaam: 32 jaar

 Meerssen
(+1km)

01

Extra informatie:
7 belangrijke punten om voor Glashandel Meijers te kiezen. •wij al jarenlang bewezen hebben kwaliteit te leveren als het gaat om het leveren en plaatsen van glas. •wij werken voor particuleren alsook voor bedrijven en woningstichtingen. •bij ons de klant koning is. •wij veel waarde hechten aan goede adviezen en zeer klantgericht werken. •bij ons gemaakte afspraken worden nagekomen.

02

Mesterom Glasconstructies
Actief in Meerssen (LI)
Tel: 043-3645959
Jaren werkzaam: 42 jaar
6
werknemers

 Bunde
(+1km)

02

03

Trichtglas BV
Actief in Meerssen (LI)
Tel: 043-3613615
Jaren werkzaam: 46 jaar
12
werknemers

 Maastricht
(+6km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Trichtglas BV Als middelgrote glashandel verkopen en monteren wij alle glasproducten voor de bouw. Deze activiteiten voeren wij uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze speerpunten zijn een grote hang naar glasspecialisme en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.

04

Hennekens Glasbedrijf
Actief in Meerssen (LI)
Tel: 046-4371178
Jaren werkzaam: 23 jaar
6
werknemers

 Beek
(+8km)

04

Extra informatie:
Hennekens Glasbedrijf Beek (HGB) Glas in alle soorten, maten en toepassingen. Op maat gefabriceerd en desgewenst ter plekke geleverd en geplaatst door onze eigen vakkundige monteurs. Uiteraard in overleg met u. Dát wordt u geboden door Hennekens Glasbedrijf Beek (HGB). Maar u mag nog meer van ons verwachten: altijd een passend en eerlijk advies. HGB is niet alleen glas (-groot) handel, maar tevens ook producent.

05

Mikal Krasverwijdering
Actief in Meerssen (LI)
Tel: 06 - 15011475
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Spaubeek
(+9km)

05

Extra informatie:
Het bedrijf is opgericht april 2004. Binnen mijn werkzaamheden werk ik van A tot Z. Daarmee wordt bedoeld de algehele afwikkeling van het eerste telefonisch of mailcontact tot de afronding van mijn werkzaamheden. Daartussen kunnen diensten voorkomen zoals het regelen van afspraken, maken van offertes, huren van steigers/hoogwerkers etc.

06

Haco Glas
Actief in Meerssen (LI)
Tel: 043-3636919
Jaren werkzaam: 52 jaar
2
werknemers

 Eijsden
(+12km)

06

Certificering / branche organisatie:
Fosag AF AF-erkende glaszetter

Extra informatie:
Haco Glas is een jonge onderneming die staat voor het verlenen van goede service op het gebied van glaswerken bij particulieren ,aannemers, timmerbedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas zoals HR++, figuurglas, hardglazen deuren en puien, brandwerend glas,geluidsisolerend glas en monumentaal glas tegen scherpe prijzen. Ook zijn bij ons spiegels en figuurglas op maat verkrijgbaar.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Meerssen (LI) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Meerssen (LI) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×