logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Meerssen (LI)

Overzicht glaszetters Meerssen (LI)

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Meijers Glashandel
Oranje Nassaustraat 4, Meerssen
Tel: 043-3642857

 Meerssen
(+1km)

01

Extra informatie:
7 belangrijke punten om voor Glashandel Meijers te kiezen. •wij al jarenlang bewezen hebben kwaliteit te leveren als het gaat om het leveren en plaatsen van glas. •wij werken voor particuleren alsook voor bedrijven en woningstichtingen. •bij ons de klant koning is. •wij veel waarde hechten aan goede adviezen en zeer klantgericht werken. •bij ons gemaakte afspraken worden nagekomen. •wij een uitstekende service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

02

Novaglas Maastricht
Actief in Meerssen (LI)
Tel: 043-3624348

 Maastricht
(+3km)

02

03

Aarts Glas
Actief in Meerssen (LI)
Tel: 043-3610199

 Maastricht
(+6km)

03

Extra informatie:
Aarts Glas bestaat sinds 1936 en levert en herstelt alle soorten glas. Onze klanten zijn voornamelijk particulieren, bedrijven, woningverenigingen, interieur- en aannemingsbedrijven in Zuid-Limburg. Als u enkel glas laat vervangen door HR++ isolatieglas kunt u merkbaar besparen op uw energieverbruik. De overheid geeft subsidie op de investering. Met alle aandacht voor uw glas Leveren, plaatsen en herstellen van alle soorten glas zoals: isolerende beglazing, brandwerend glas, veilig

04

Haco Glas
Actief in Meerssen (LI)
Tel: 043-3636919

 Maastricht
(+5km)

04

Extra informatie:
Haco Glas is een jonge onderneming die staat voor het verlenen van goede service op het gebied van glaswerken bij particulieren ,aannemers, timmerbedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas zoals HR++, figuurglas, hardglazen deuren en puien, brandwerend glas,geluidsisolerend glas en monumentaal glas tegen scherpe prijzen. Ook zijn bij ons spiegels en figuurglas op maat verkrijgbaar. Het correct plaatsen van glas, ongeacht soort en afmeting, is in deskun

05

Trichtglas BV
Actief in Meerssen (LI)
Tel: 043-3613615

 Maastricht
(+6km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Trichtglas BV Als middelgrote glashandel verkopen en monteren wij alle glasproducten voor de bouw. Deze activiteiten voeren wij uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze speerpunten zijn een grote hang naar glasspecialisme en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.

Bent u een glaszetter uit Meerssen (LI) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Meerssen (LI) en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×