logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Meppel


Overzicht glaszetters Meppel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Lensen Schilder & Glasservice
Hesselterlandweg 75, Meppel
Tel: 0522-26 26 44
Jaren werkzaam: 8 jaar

 Meppel
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF erkend & VCA

Extra informatie:
Perfectie is waar u op mag rekenen als u Lensen Schilder & Glasservice uit Meppel inschakelt voor uw all-inn schilderwerk. U kan rekenen op flexibiliteit, betrouwbaarheid en stiptheid. Het team van Lensen Schilder & Glasservice is vooral actief in Noord- en Oost Nederland. Onze opdrachtgevers – woningbouwverenigingen, bedrijven, overheid, vastgoedbeheerders, aannemers en natuurlijk particulieren, waarderen ons om onze hoge kwaliteit, uitgebreide service en het perfecte afwerkingsni

02

Barelds Schilderwerken
Brouwersstraat 7, Meppel
Tel: 0522-252602
7
werknemers

 Meppel
(+1km)

02

Extra informatie:
SCHILDEREN BUITEN Het schilderen van uw pand voor zowel onderhoudsschilderwerk als nieuwbouw, kunt u met een gerust hart aan ons vakpersoneel overlaten. Wij voeren schilderwerken uit voor grote opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, overheden, etc. Wij werken ook voor aannemers: verbouw en nieuwbouw, en natuurlijk particuliere huisbezitters. Vooral op het gebied van ambachtelijk schilderwerk is bij ons de vereiste vakkennis in huis.

03

Glaslinq Meppel
Zomerdijk 16, Meppel
Tel: 0522 240 300
Jaren werkzaam: 6 jaar
33
werknemers

 Meppel
(+2km)

03

Extra informatie:
De grootste onafhankelijke glasgroothandel van Noord-Nederland VAG Glas, Glashandel Sneek en Glas-LinQ gaan voortaan samen verder onder de naam Glaslinq. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde producten, kennis en service! Onze werkwijze In de werkplaats snijden gespecialiseerde glassnijders enkelglas direct voor u op maat. Isolatieglas en speciale glassoorten zoals gehard en brandwerend glas leveren we binnen 3 tot 10 dagen na bestelling.

04

Schildersbedrijf Donker
Paardemaat 2, Meppel
Tel: 0522 253762

 Meppel
(+2km)

04

05

M Krale Glas en Schilderwerken
Actief in Meppel
Tel: 0522-468119

 Staphorst
(+5km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Nieuwbouw In nieuwbouw wordt door ons veelal glas geplaatst in houten buitenkozijnen. In verband met regelgeving wordt momenteel HR++ glas geplaatst ( hoog rendement glas ). De handeling is meestal globaal sponning schoonmaken, celband plakken, glas plaatsen met eventueel rooster en daarna afkitten. Bij een nieuwe stal, schuur of tuinhuis zonder isolatiedoelstelling wordt door ons veelal enkelglas geplaatst.


Glaszetters Meppel

Als je ruiten wilt laten plaatsen in Meppel, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen:

Lokale glasbedrijven: Zoek naar glasbedrijven in Meppel of in de nabijgelegen omgeving. Je kunt online bedrijvengidsen, zoekmachines of vraag aan vrienden, buren of lokale bouwprofessionals voor aanbevelingen.

Bouwmarkten: Grote bouwmarkten in de buurt van Meppel kunnen glasproducten en soms ook installatiediensten aanbieden. Controleer bij bouwmarkten in de omgeving of ze deze service beschikbaar hebben.

Glasleveranciers: Neem rechtstreeks contact op met glasleveranciers. Zij kunnen je adviseren over het juiste type glas en mogelijk ook installatiediensten aanbieden of je doorverwijzen naar professionele glaszetters.

TIPTip: Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven en de prijzen, service en kwaliteit te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over je behoeften en verwachtingen, zodat het bedrijf je een nauwkeurige offerte kan verstrekken. Het kan ook nuttig zijn om te controleren of het bedrijf gecertificeerd is en beschikt over de benodigde ervaring en referenties.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Meppel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Meppel en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×