logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Meppel


Overzicht glaszetters Meppel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Lensen Schilder & Glasservice
Hesselterlandweg 75, Meppel
Tel: 0522-26 26 44
Jaren werkzaam: 8 jaar

 Meppel
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF erkend & VCA

Extra informatie:
Perfectie is waar u op mag rekenen als u Lensen Schilder & Glasservice uit Meppel inschakelt voor uw all-inn schilderwerk. U kan rekenen op flexibiliteit, betrouwbaarheid en stiptheid. Het team van Lensen Schilder & Glasservice is vooral actief in Noord- en Oost Nederland. Onze opdrachtgevers – woningbouwverenigingen, bedrijven, overheid, vastgoedbeheerders, aannemers en natuurlijk particulieren, waarderen ons om onze hoge kwaliteit, uitgebreide service en het perfecte afwerkingsni

02

Barelds Schilderwerken
Brouwersstraat 7, Meppel
Tel: 0522-252602

 Meppel
(+1km)

02

Extra informatie:
SCHILDEREN BUITEN Het schilderen van uw pand voor zowel onderhoudsschilderwerk als nieuwbouw, kunt u met een gerust hart aan ons vakpersoneel overlaten. Wij voeren schilderwerken uit voor grote opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, overheden, etc. Wij werken ook voor aannemers: verbouw en nieuwbouw, en natuurlijk particuliere huisbezitters. Vooral op het gebied van ambachtelijk schilderwerk is bij ons de vereiste vakkennis in huis.

03

Glaslinq Meppel
Zomerdijk 16, Meppel
Tel: 0522 240 300

 Meppel
(+2km)

03

Extra informatie:
De grootste onafhankelijke glasgroothandel van Noord-Nederland VAG Glas, Glashandel Sneek en Glas-LinQ gaan voortaan samen verder onder de naam Glaslinq. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde producten, kennis en service! Onze werkwijze In de werkplaats snijden gespecialiseerde glassnijders enkelglas direct voor u op maat. Isolatieglas en speciale glassoorten zoals gehard en brandwerend glas leveren we binnen 3 tot 10 dagen na bestelling.

04

Glasservice Timmerman V.O.F.
Actief in Meppel
Tel: 0522-461059

 Staphorst
(+6km)

04

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor het stralen van glas, glas in lood, graveren op glas etc. Ook leveren wij vele soorten enkel-, figuurglas en isolatieglas Ook het plaatsen hiervan is geen probleem voor ons. Gespecialiseerd in glas in lood van ontwerp tot eindproduct. Voor advies,restauratie,nieuw en inbouw in isolatieglas bent U hier op het juiste adres. Ook verrichten wij restauratiewerk van glas in lood ramen in kerken enz.

05

Glas in lood atelier De Glazen Zee
Actief in Meppel
Tel: 06 50 99 19 57

 Steenwijk
(+12km)

05

Extra informatie:
Welkom bij atelier De Glazen Zee Glas-in-lood atelier De Glazen Zee is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur.

06

Schildersbedrijf Martijn Hut
Actief in Meppel
Tel: 0522-472820

 Ruinen
(+13km)

06

Extra informatie:
Schildersbedrijf Martijn Hut is al jaren een betrouwbaar schildersbedrijf uit Ruinen. Hierbij staan heldere afspraken en een goed contact met de klant centraal. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij verzorgen het binnenschilderwerk en het buitenschilderwerk van uw woning. Ook kunnen wij uw glas plaatsen, badkamer kitten en uw wanden afwerken, met bv.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Meppel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Meppel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×