logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Meteren

Overzicht glaszetters Meteren

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Zomers Glas-Rolluiken & Zonwering
Actief in Meteren
Tel: 06-12663418

 Geldermalsen
(+3km)

01

Extra informatie:
Wij leveren Glas, Rolluiken, Zonwering en Horren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Voor ons staat de persoonlijke service en kwaliteit voorop bij het leveren van onze producten. Henri heeft jarenlange ervaring in de zonweringbranche en het plaatsen van glas en kitwerkzaamheden en kan u een (passend) advies geven op maat wat voor uw persoonlijke situatie mogelijk is.

02

Van Maastrigt Glas en Verf
Actief in Meteren
Tel: 0418-512330

 Zaltbommel
(+7km)

02

03

Kozijnenhandel Tielse
Actief in Meteren
Tel: 0344-655207

 Kerk-avezaath
(+8km)

03

04

Glasservice Glorius
Actief in Meteren
Tel: 0418-662147

 Rossum
(+9km)

04

Extra informatie:
Onze diensten: - Glasservice - Leveren en plaatsen van isolatieglas - Hardglas deuren en puien - Douche deuren en wanden - Leveren en plaatsen van enkel- en figuurglas - Reparatie en productie van glas-in-lood (ook inbouw in isolatieglas) - Voorzet-achterzet beglazing - Diverse glasbewerkingen - Spiegels - Maken van glazen meubels, vitrines, etc. - Leveren van ventilatie roosters Glas en/of onderdelen bestellen kunt u doen door een e-mail te sturen naar: glasservice@glorius.nl. Geef uw ad

05

Hoek Schilders
Actief in Meteren
Tel: 0345-502999

 Beusichem
(+10km)

05

06

Gorinchemse Glashandel BV
Actief in Meteren
Tel: 0183-638053

 Vuren
(+15km)

06

Extra informatie:
Gorinchemse Glashandel is leverancier van glas, hout, board, ijzerwaren, gereedschappen en puien. Het verwerken en plaatsen van glas en verwerken van puien alsmede het plaatsen van zonweringen alles in de ruimste zin des woords. DAG-, NACHT- EN WEEKENDSERVICE.

Bent u een glaszetter uit Meteren of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Meteren en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×