logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Middelburg

Overzicht glaszetters Middelburg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Oosse Onderhoudsbedrijf
Bessie Smithstraat 8, Middelburg
Tel: 06-13843640

 Middelburg
(+3km)

01

02

Glas- en Kozijnmontage Zeeland
Actief in Middelburg
Tel: 06-43028887

 Vlissingen
(+6km)

02

03

Jaru glas
Actief in Middelburg
Tel: 06-51335352

 Koudekerke
(+5km)

03

Extra informatie:
Wat kunnen wij voor u betekenen? Jaruglas heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van kozijnen, rolluiken, dakbedekking en vervangen van glas. Ook voor onderhoud en renovatie van uw dak of gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar vertrouwen veel klanten op de kwaliteit en het vakmanschap van onze vaklieden. Ook u zijn wij graag van dienst! Wij zijn dealer van de aluminium kozijnen van Heroal, Reynaers en Blyweert WIJ ZIJN ENKEL PER MOBIEL EN VIA E-MAIL T

04

Zeeuwse Glashandel
Actief in Middelburg
Tel: 0113-376350

 Wissenkerke
(+14km)

04

05

Glashelder Roegiers Glas BV
Actief in Middelburg
Tel: 0113-577220

 Heinkenszand
(+15km)

05

Extra informatie:
Schilder en glaszetter in Zeeland Roegiers de Koeijer is een glas en schildersbedrijf gespecialiseerd in service en onderhoud, binnen en buiten. Met zo’n 80 medewerkers onderhouden wij vastgoed aan de binnen en buitenkant. Wij schilderen vooral middels Just In Time Onderhoud (JITO). Onderhouden juist op tijd. Niet te laat zodat kosten te hoog worden, maar zeker ook niet te vroeg waardoor onnodig kosten worden gemaakt. U kent het wel. de vraag die wij vaak voorgelegd krijgen is mijn h

06

Glashandel Melieste Goes
Actief in Middelburg
Tel: 0113-227854

 Goes
(+19km)

06

Extra informatie:
Al sinds 1938 is Glashandel Melieste Goes een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse (en West-Brabantse) glasmarkt. Vanaf het aller eerste begin is Melieste een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Een klant is immers geen nummer; je moet elkaar de hand kunnen geven, even kunnen bijpraten en samen dingen realiseren. Ondernemen is immers samenwerken, alleen red je het niet.

Bent u een glaszetter uit Middelburg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Middelburg en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×