logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Monnickendam

Overzicht glaszetters Monnickendam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Milbra Glasschadeherstel
Actief in Monnickendam
Tel: 06-28972208

 Purmerend
(+7km)

01

02

Zwarthoed Glaszetbedrijf
Actief in Monnickendam
Tel: 06-51786659

 Volendam
(+5km)

02

Extra informatie:
Zwarthoed Glaszetbedrijf uit Volendam is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner in al uw glaswerk. Wij beschikken over de vakmanschap die nodig is om elke opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren. Van een simpel ruitje tot aan grote bouwprojecten, Zwarthoed Glaszetbedrijf is uw partner bij al uw glasprojecten. Wij zijn altijd bereikbaar voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

03

Kees Tol Glashandel
Actief in Monnickendam
Tel: 0299-373146

 Volendam
(+6km)

03

Extra informatie:
Kees Tol Glas B.V. is een glashandel / glasslijperij die glas levert en plaatst in opdracht van particulieren en bedrijven/aannemers. Kees Tol Glas is een middelgroot glasbedrijf en is voortgekomen uit schildersbedrijf Kees Tol. Schildersbedrijf Kees Tol is begonnen in de jaren '70 met een schilderswinkel in het hartje van Volendam. Hier werden glas, verf en alle andere schildersbenodigdheden verkocht. Het glas werd gesneden en desgewenst geslepen en/of bewerkt. Omdat de vraag n

04

Waterland Glasservice
Actief in Monnickendam
Tel: 06 41861922

 Purmerend
(+7km)

04

05

Viskon Glas BV
Actief in Monnickendam
Tel: 0299-432104

 Purmerend
(+8km)

05

Extra informatie:
Viskon Glas BV is een modern en jong bedrijf dat zich heeft toegelegd op het vervaardigen en monteren van hoogwaardige glasprodukten, die veelal in eigen fabriek worden geproduceerd. Het bedrijf is in 2006 verhuist naar de huidige locatie aan de Bellstraat 4 te Purmerend. Van hieruit worden klanten over de hele wereld bediend. Met het uiterst geavanceerde en unieke machinepark kunnen vrijwel alle wensen van zowel PARTICULIERE als ZAKELIJKE klanten worden uitgevoerd.

06

Czaar Peter Glas
Actief in Monnickendam
Tel: 020-4820780

 Landsmeer
(+9km)

06

Extra informatie:
Na een aantal jaren bij een glasbedrijf te hebben gewerkt heb ik besloten om in 1993 een eigen glashandel/glaszetterij te beginnen. Daar mijn werkterrein in die tijd voornamelijk de Zaanstreek betrof en ik mij wilde vestigen in het centrum van Zaandam heb ik voor de naam Czaar Peter Glas gekozen. Na de inschrijving bij de kamer van koophandel veranderde er veel in die binnenstad, zo werd er een gedeelte voor verkeer afgesloten en dus slechter bereikbaar voor klanten en leveranciers. De naam wa

Bent u een glaszetter uit Monnickendam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Monnickendam en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×