logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Monster


Overzicht glaszetters Monster

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Groenewegen Glashandel BV
Havenstraat 64, Monster
Tel: 0174-248557

 Monster
(+1km)

01

02

Glashandel Isomeer B.V.
Vlotlaan 190, Monster
Tel: 0174-213623

 Monster
(+2km)

02

Extra informatie:
G L A S H A N D E L I S O M E E R Sinds 1978 is Glashandel Isomeer op het gebied van glas een begrip in het Westland en omstreken voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Aannemers, timmerbedrijven, schilders, wooncorporaties alsmede particulieren kunnen bij ons terecht. Glashandel Isomeer levert en plaatst vakkundig verschillende glasproducten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

03

Glas- en Schildersbedrijf J. van den Ende
Havenstraat 54a, Monster
Tel: 0174-212722

 Monster
(+1km)

03

Extra informatie:
Is uw glas aan vervanging toe? Er zijn verschillende redenen om glas te laten vervangen. Op korte termijn heeft dit meestal te maken met glasschade, na een ongeluk of inbraak. Op langere termijn zijn verouderde (lekke) ramen of een gebrek aan isolatie vaak een van de oorzaken. Wat uw reden ook is, bij aanschaf van nieuw glas is het belangrijk dat u de verschillende glassoorten op een rijtje zet en hieruit het meest geschikte product voor uw huis uitzoekt.

04

Westlandse Glashandel
Actief in Monster
Tel: 0174- 44 45 36

 's-gravenzande
(+4km)

04

Extra informatie:
Westlandse Glashandel en Slotenservice Flexibel en veelzijdig Al ruim 20 jaar werken wij met goed opgeleide glaszetters en slotenmakers, gericht op service en kwaliteit. Wij werken niet alleen voor particulieren, maar worden ook regelmatig door aannemers en schilders gevraagd. Daarbij richten wij ons vooral op Westland, Hoek van Holland en regio Den Haag.

05

Kaaij Schilders
Actief in Monster
Tel: 0174-413198

 's-gravenzande
(+3km)

05

Extra informatie:
Erkend schilder Als u een schilders-, behangers- of glaszetters-bedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt. M.C. van der Kaaij Schilders is een erkend bedrijf op het gebied van kwaliteit en veiligheid (VCA). Ook zijn wij een erkend opleidingsbedrijf, wat de kwaliteit van onze werknemers ten goede komt. Wij zijn tevens aangesloten bij de Fosag.

06

Glasatelier Oud Rijswijk
Actief in Monster
Tel: ‘s-Gravenzande

 's-gravenzande
(+5km)

06

Extra informatie:
Uw glas in lood-specialist sinds 1975 Glasatelier Oud Rijswijk is gespecialiseerd in het maken van en de restauratie / reparatie van glas in lood. Wij leveren onze expertise aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Al 45 jaar dé specialist in glas in lood van Nederland! Glasatelier Oud Rijswijk is sinds de oprichting in 1975 expert op het gebied van hoogwaardig glas-in-lood.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Monster of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Monster en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×