logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Moordrecht


Overzicht glaszetters Moordrecht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glass-A-Round Glaszettersbedrijf
Troelstrastraat 21, Moordrecht
Tel: 06 - 23 363 994

 Moordrecht
(+1km)

01

Extra informatie:
-Glass-A-Round is een allround glaszettersbedrijf met ruim 20 jaar ervaring. -Wij zijn werkzaam voor particulieren en bedrijven in de regio Gouda, Rotterdam, Drechtsteden, Den Haag en Utrecht. -Voor al uw beglazingswerkzaamheden. Levering en plaatsing van alle soorten enkel- en dubbelglas. -Hardglas voor deuren, achterwanden voor keukens, douchewanden en douchedeuren. Meer informatie. -Werkzaam in nieuwbouw, verbouw, renovaties en schade.

02

Van Dijken Glas Beleving
Actief in Moordrecht
Tel: 0182-612555

 Waddinxveen
(+5km)

02

Extra informatie:
Over ons Van Dijken Glas Beleving B.V. is opgericht in 1933 door Jacob van Dijken. Het bedrijf is altijd zelfstandig en onafhankelijk gebleven en heeft in de loop der jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Natuurlijk groeit het bedrijf met zijn tijd mee. De medewerkers hebben niet alleen een hart voor glas, maar zoeken ook naar verbetering en vernieuwing. Want nieuwe technieken brengen nieuwe mogelijkheden en andere toepassingen met zich mee.

03

GS Glas
Actief in Moordrecht
Tel: 0182-619753

 Waddinxveen
(+5km)

03

Extra informatie:
GS Glas Kwaliteit en vakmanschap zijn al meer dan 10 jaar de kracht van GS Glas. Enkele jaren geleden verhuisden wij naar een moderne bedrijfshal aan de Coenecoop op het gelijknamige Waddinxveense bedrijventerrein. In onze moderne bedrijfshal staat een grote sortering enkel glas, figuurglas en draadglas op voorraad. Alle mogelijke afmetingen en vormen worden door ons op maat gesneden. Wij leveren en plaatsen glas aan zowel bedrijven als particulieren.

04

Glas Beglazingsbedrijf M de Rooij
Actief in Moordrecht
Tel: 0182-514741

 Gouda
(+4km)

04

Extra informatie:
Glas Beglazingsbedrijf M de Rooij levert en installeert alle soorten glas, hardhouten en kunststof kozijnen, betimmeringen van dakkapellen en boeiborden met trespa, Persplex, Lesan. Tevens leveren en plaatsen wij Velux Dakramen.

05

GGH Glas BV
Actief in Moordrecht
Tel: 0182-512555

 Gouda
(+3km)

05

Extra informatie:
GGH Glas BV, beter bekend als GOUDSE GLASHANDEL, is een jong dynamisch bedrijf met allemaal enthousiaste, vakbekwame medewerkers die hun langjarige ervaring hebben opgedaan bij ZHG In de fabriek in Gouderak aan het Middelblok, wordt glas gesneden, glas bewerkt en Glas -in-Lood gemaakt in alle mogelijke maten, modellen en afmetingen. GLAS IN LOOD is een van onze specialiteiten. Nieuwe ontwerpen, bestaande modellen, nagenoeg alles wat u wenst kan worden gerealiseerd.

06

RAL Glas
Actief in Moordrecht
Tel: 06-30024475

 Gouda
(+4km)

06

Extra informatie:
Glasspecialist RAL Glas inmiddels een begrip in Gouda en omstreken. Snel en volgens afspraak is voor ons vanzelfsprekend. Na ruim 15 jaar ervaring bij diverse glasbedrijven in de regio heeft Robert Lokum, RAL Glas in 2008 opgericht. RAL Glas levert en monteert onder andere dubbelglas, hardglas, glas-in-lood en spiegels. Als een gemotiveerde vakkundige glaszetter zorgt Robert voor een vakkundig resultaat.

07

GBO Glas
Actief in Moordrecht
Tel: 0182-523237

 Gouda
(+3km)

07

Extra informatie:
GBO Glashandel Bij alle glasschade de beste keuze. GBO Glashandel is een professioneel glaszetbedrijf en heeft alle kennis en ervaring als glaszetter uit Gouda in huis. Ons bedrijf is werkzaam binnen de hele regio van Gouda.

08

VHG van Herk Glas
Actief in Moordrecht
Tel: 0180-22 23 33

 Nieuwerkerk aan den ijssel
(+4km)

08

Extra informatie:
Dé expert in glas en kozijnen Al ruim 20 jaar is VHG actief als glasbedrijf in de Krimpenerwaard en omstreken. Gespecialiseerd in glaszetten en het plaatsen van kozijnen. Van grote nieuwbouwprojecten tot beglazing en kozijnen vervangen bij particulieren, ons team staat voor iedereen klaar. Met een breed assortiment aan hoogwaardige materialen en modern gereedschap, is iedere klus realiseerbaar - ook op lastig te bereiken locaties.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Moordrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Moordrecht en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×