logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Moordrecht


Overzicht glaszetters Moordrecht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glass-A-Round Glaszettersbedrijf
Troelstrastraat 21, Moordrecht
Tel: 06 - 23 363 994

 Moordrecht
(+1km)

01

Extra informatie:
-Glass-A-Round is een allround glaszettersbedrijf met ruim 20 jaar ervaring. -Wij zijn werkzaam voor particulieren en bedrijven in de regio Gouda, Rotterdam, Drechtsteden, Den Haag en Utrecht. -Voor al uw beglazingswerkzaamheden. Levering en plaatsing van alle soorten enkel- en dubbelglas. -Hardglas voor deuren, achterwanden voor keukens, douchewanden en douchedeuren. Meer informatie. -Werkzaam in nieuwbouw, verbouw, renovaties en schade.

02

Prevoo Totaalonderhoud
Ambachtweg 6, Moordrecht
Tel: 0182-684848

 Moordrecht
(+1km)

02

Extra informatie:
BEGLAZING WERKZAAMHEDEN Hierbij kunt u denken aan nieuwbouw en renovatie, maar ook op het gebied van interieurglas zoals spiegels, hardglazen deuren en douchewanden bent u bij ons aan het juiste adres. Al uw isolatieglas op maat geleverd. Neem contact met ons op en wij zullen u vrijblijvend een offerte toesturen. Of het nu gaat om dubbel, HR, HR+ of HR++. Wij hebben voor u een glasheldere offerte.

03

Theussen Schildersbedrijf
Zuidbaan 515, Moordrecht
Tel: 0182-615738

 Moordrecht
(+4km)

03

04

Van Dijken Glas Beleving
Actief in Moordrecht
Tel: 0182-612555
Jaren werkzaam: 8 jaar

 Waddinxveen
(+5km)

04

Extra informatie:
Over ons Van Dijken Glas Beleving B.V. is opgericht in 1933 door Jacob van Dijken. Het bedrijf is altijd zelfstandig en onafhankelijk gebleven en heeft in de loop der jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Natuurlijk groeit het bedrijf met zijn tijd mee. De medewerkers hebben niet alleen een hart voor glas, maar zoeken ook naar verbetering en vernieuwing. Want nieuwe technieken brengen nieuwe mogelijkheden en andere toepassingen met zich mee.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Moordrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Moordrecht en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×