logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Nederweert


Overzicht glaszetters Nederweert

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Nederweert
Julianastraat 6, Nederweert
Tel: 06-22941132

 Nederweert
(+1km)

01

Extra informatie:
GLASSERVICE NEDERWEERT Glasservice Nederweert is een familiebedrijf met ondertussen meer dan twintig jaar ervaring. De heer Pijnenburg is samen met zijn zoon de drijvende kracht achter dit glaszetters bedrijf. Echter is glaszetten tegenwoordig zoveel meer dan alleen het plaatsen van glas. Glasservice Nederweert biedt een volledig pakket wanneer het om glas gaat, van een glaszetter voor nieuwbouwprojecten tot renovatie van glas in historische panden en snel herstel bij schade aan uw ruiten.

02

Pro Glas
Actief in Nederweert
Tel: 0495-542463
Jaren werkzaam: 35 jaar
13
werknemers

 Weert
(+3km)

02

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Proglas Glashandel op het industrieterrein "Kampershoek" in Weert heeft in haar bestaan een niet meer weg te denken positie in de glasbranche verworven. Vanaf het begin streeft Pro Glas naar flexibiliteit op het gebied van het leveren en monteren van alle soorten beglazingen. Aannemers, schilders, timmerbedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

03

Schildersbedrijf Smeets Steyvers
Actief in Nederweert
Tel: 06-11380755

 Weert
(+6km)

03

Extra informatie:
Glas zetten Glas zetten kunnen de meeste mensen niet zelf, laat ons het daarom doen! Glas zetten is een grote klus die de meeste mensen niet zelf uit kunnen voeren, wij kunnen dit wel en we doen dit ook graag voor u.

04

Buys Glashandel
Actief in Nederweert
Tel: 0495-561682
Jaren werkzaam: 37 jaar
15
werknemers

 Stramproy
(+10km)

04

Certificering / branche organisatie:
VCA

Extra informatie:
Buysglas is al jarenlang een begrip in Weert en omgeving als het om glas gaat. Of het nu om enkel, dubbel, gehard of gelaagd glas gaat, bij Buys bent u aan het goede adres. Naast de verkoop van diverse soorten glas kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Ons team bestaat geheel uit professionals met jaren van praktijkervaring.

05

K&B schilder- en onderhoudsbedrijf
Actief in Nederweert
Tel: 06-16100336

 Someren
(+12km)

05

06

Glashelden
Actief in Nederweert
Tel: 077-3075084
Jaren werkzaam: 19 jaar
3
werknemers

 Beringe
(+14km)

06

Extra informatie:
Wat kunnen wij voor u betekenen? Hoge kwaliteit & duurzaamheid Goutier glasservice staat garant van haar geleverd en geplaatst glas. Snelle levering Wij hebben de meeste figuur-, enkel-, gelaagde glassoorten en spiegels op voorraad. Uitstekende service Wij leveren u professionele oplossingen voor het dagelijks leven met een uitstekende service en dat alles tegen gunstige prijzen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nederweert of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nederweert en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×