logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Niebert


Overzicht glaszetters Niebert

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Boonstra Glas en Schildersbedrijf
Roordaweg 11, Niebert
Tel: 06-22944122

 Niebert
(+2km)

01

Extra informatie:
Boonstra Glas en Schildersbedrijf voert schilderwerken uit, zowel binnenwerk als buitenwerk voor grote opdrachtgevers maar ook voor particuliere opdrachtgevers. Naast schilderwerk behoort ook het leveren en plaatsen van isolerende beglazing en het aanbrengen van diverse wandafwerkingen zoals behang, wandweefsel en spackwerk tot de mogelijkheden.

02

Glasservice van der Velde
Actief in Niebert
Tel: 06-46062279

 Tolbert
(+3km)

02

Extra informatie:
Glasservice van der Velde Glasservice van der Velde werd opgericht in 2001 door John van der Velde en is gevestigd in Leek. Ons bedrijf bestaat uit de serviceverlening op het gebied van glas, maar ook op het gebied van schilderwerkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken ruit, het renoveren van oude beglazing of het aanbrengen van isolerend dubbel glas of het schilderen van uw woning; Glasservice van der Velde kan het allemaal voor u regelen.

03

Afman Schilderwerken
Actief in Niebert
Tel: 0594-516100
Jaren werkzaam: 12 jaar
5
werknemers

 Leek
(+5km)

03

Extra informatie:
Afman Schilderwerken: voor ál uw schilderwerk in Groningen, Drenthe en Friesland Afman Schilderwerken uit Leek in Groningen is een veelzijdige en vakkundige schilder. We onderhouden huizen en panden op alle mogelijke manieren. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende stijlen en materialen. Over het algemeen zijn we actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Naast het schilderen van uw huis doen we ook aan glaszetten, wandbekleding en houtrotreparaties.

04

Schildersbedrijf Wander
Actief in Niebert
Tel: 0594-510099

 Tolbert
(+3km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Naast de schilderwerkzaamheden kunt u ook voor al uw glaswerk bij Wanderschilders terecht. Door gebruik van de juiste hulpmaterialen zijn we in staat grote ramen eenvoudig en vakkundig te plaatsen en het eventuele schilderwerk te herstellen.

05

Schildersbedrijf P. Wiltjer
Actief in Niebert
Tel: 06-51326844

 Leek
(+5km)

05

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Niebert of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Niebert en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×