logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Nieuw-Lekkerland


Overzicht glaszetters Nieuw-Lekkerland

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Jensz B.V.
Veenweideweg 29, Nieuw-lekkerland
Tel: 0183 50 00 76

 Nieuw-lekkerland
(+2km)

01

Extra informatie:
Waarom jensz? Jensz is uw betrouwbare partner op het gebied van glas en glastoepassingen. Wij zijn graag uw aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van glas. Door voortdurend te innoveren en nieuwe trends op te volgen kunnen wij u continue voorzien van het juiste advies. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

02

JargoGlas
Actief in Nieuw-Lekkerland
Tel: 0181-615113

 Ridderkerk
(+5km)

02

Extra informatie:
Glas is een vast product, wat het bijschaven na productie erg lastig maakt. Jarenlange ervaring heeft voor meer dan alleen specialiteit gezorgd. Het leveren van onder meer glasdeuren, brandwerende ramen, zonwerende schuifpuien en hardglazen klepramen is bij Jargo Glasindustrie een gewoonte. Jargo Glasindustrie kan zelfs de complete glasvoorziening voor haar rekening nemen, inclusief ventilatieroosters, montage etc.

03

Glashandel Benschop
Actief in Nieuw-Lekkerland
Tel: 06 22 47 21 22

 Alblasserdam
(+4km)

03

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar ervaring op alle glas gebied. Met eigen glas in lood atelier Wij zijn een klein glas bedrijf met al vele jaren ervaring in alle soorten en vormen glas. We vervangen glas voor HR+ en HR++ isolatieglas of 3 lagen glas. We maken spiegels en glaswanden op maat in uw kleur. We repareren en herstellen glas in lood ramen,in eigen atelier, of maken nieuw glas in lood van uw tekening of voorbeeld.

04

JRM Glashandel
Actief in Nieuw-Lekkerland
Tel: 078 682 45 26

 Hendrik-ido-ambacht
(+7km)

04

Extra informatie:
Glashandel en glaszetter In Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving JRM Glashandel in Hendrik-Ido-Ambacht is in 1999 opgericht door John Roland Munter. Met een ervaring van meer dan dertig jaar in het leveren en plaatsen van allerlei soorten glas kunt u vertrouwen op mijn expertise. Ik ben werkzaam voor particulieren, woningbouwverenigingen en VvE’s.

05

Van Buuren Glas
Actief in Nieuw-Lekkerland
Tel: 0180 - 746138

 Krimpen aan den ijssel
(+8km)

05

Extra informatie:
OVER VAN BUUREN GLAS Van Buuren Glas, opgericht door Marco van Buuren, heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van iedere gecertificeerde glassoort. Alle facetten op glaszetgebied zijn bij ons bekend. U kunt dus echt vakmanschap van ons verwachten. Wij laten een topproduct bij u achter, dat u jarenlang gemak, genot, transparantie en comfort biedt. Wij hebben alle kwalitatief hoogwaardige glassoorten in ons assortiment.

06

Van Leeuwen Glasbewerking B.V.
Actief in Nieuw-Lekkerland
Tel: 078-6200123

 Zwijndrecht
(+9km)

06

Extra informatie:
Ontdek de oneindige mogelijkheden van glas Van Leeuwen Glasbewerking B.V. is een professionele, solide en vertrouwde onderneming waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Sinds 1966 bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt met allerlei toepassingen van glas. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, monteren, bewerken en herstellen van alle soorten glas zoals: GLAS SLIJPEN Wij leveren glas aan particulieren, schilder,- timmer- en onderhoudsbedrijven, interieur- en s

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nieuw-Lekkerland of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nieuw-Lekkerland en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×