logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Nieuw-Vennep


Overzicht glaszetters Nieuw-Vennep

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Service Leeflang
Foxtrot 4, Nieuw-vennep
Tel: 0252-624090

 Nieuw-vennep
(+2km)

01

02

HC Glasservice
Haverstraat 67, Nieuw-vennep
Tel: 0800-6205555
Jaren werkzaam: 33 jaar
5
werknemers

 Nieuw-vennep
(+2km)

02

Extra informatie:
HC Glasservice Uw Expert in glasproducten Wij bieden een uitgebreid assortiment glasproducten voor gebruik binnen- én buitenshuis. We hanteren korte levertijden en onze experts staan garant voor deskundige service en hoge kwaliteit. -BETROUWBARE LEVERANCIER -SNELLE LEVERING -BEGRIJPT UW WENSEN Glasschade? Snel en vakkundig verholpen Schade aan uw ruit is al vervelend genoeg! HC Glasservice verhelpt uw schade snel en vakkundig.

03

GLASSERVICE Marcel Zonneveld
Actief in Nieuw-Vennep
Tel: 023 - 564 25 66

 Hoofddorp
(+5km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Zonneveld Glasservice Glaszetten is ons vak Of het nu gaat om een enkelvoudig ruitje, renovatie of een algeheel project. Bij ons bent u aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar een vertrouwd gezicht in de Haarlemmermeer en omstreken. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van glas en kozijnen. Zonneveld Glasservice is een bedrijf wat al vanaf 1994 actief is in de Glasindustrie zowel voor particulieren als bedrijven.

04

Glashandel Hillegom B.V.
Actief in Nieuw-Vennep
Tel: 0252-515120
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Hillegom
(+4km)

04

Extra informatie:
Bedrijfsinformatie Glashandel Hillegom B.V. is een van de oudste glasslijperijen uit de gehele regio en al sinds 1935 actief op het gebied van bewerken en slijpen van vlakglas in de ruimste zin van het woord. De allernieuwste en modernste apparatuur staat ter beschikking: onder andere computergestuurde snij-, slijp-, polijst- en modellenmachines.

05

Schildersbedrijf Leeflang
Actief in Nieuw-Vennep
Tel: 0252-419111
Jaren werkzaam: 41 jaar
10
werknemers

 Lisserbroek
(+4km)

05

Extra informatie:
Welkom bij M.D. Leeflang glas-en schilderwerken b.v. Wij zijn een bedrijf met een vaste personeels kern van 15 schilders werkzaam in onderhoud, renovatie en nieuwbouw door onze flexibiliteit zijn wij in staat om zowel grote als kleine opdrachten tot een goed einde te brengen. Wij schilderen net zo makkelijk bij u een plafond van de douche als dat wij grote nieuwbouw objekten realiseren. Onze werkzaamheden strekken zich uit in de gehele randstad en tot ver daarbuiten indien nodig.

06

Schildersbedrijf Zeribi
Actief in Nieuw-Vennep
Tel: 06 - 50954419

 Hillegom
(+4km)

06

Extra informatie:
Op zoek naar een glaszetter? Op zoek naar een glaszetter in de regio Hillegom, Beinsdorp, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, De Zilk, Nieuw-Vennep, Bennebroek, Vogelenzang of Hoofddorp en omstreken? Stop met zoeken! Ook voor het plaatsen van glas kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het plaatsen of vervangen van isolatieglas, enkelglas of veiligheidsglas. Wij voorzien uw woning graag van dubbel glas zodat het comfort van uw huis toeneemt en de energierekening juist lager wordt.


Glaszetters Nieuw-Vennep

Als u een ruit wilt laten vervangen in Nieuw-Vennep, kunt u de volgende stappen volgen:

Zoek een glasbedrijf: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Nieuw-Vennep of in de buurt. U kunt online zoeken naar lokale glasbedrijven, vragen aan buren, vrienden of familie voor aanbevelingen, of lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Neem contact op en geef de details door: Neem contact op met het gekozen glasbedrijf en geef hen de details van de te vervangen ruit, zoals de afmetingen en eventuele speciale vereisten (bijvoorbeeld veiligheidsglas of isolerend glas).

Vraag om een offerte: Vraag het glasbedrijf om een offerte op te stellen voor het vervangen van de ruit. Zorg ervoor dat de offerte de kosten van het glas, de installatie en eventuele andere benodigde materialen omvat.

Planning en installatie: Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, kunt u een afspraak maken voor de installatie. Zorg ervoor dat u duidelijke afspraken maakt over de datum, tijd en duur van de installatie. Het glasbedrijf zal de oude ruit verwijderen en het nieuwe glas op professionele wijze installeren.

TIPTip: Het is belangrijk om een professioneel glasbedrijf in te schakelen voor het vervangen van een ruit, omdat dit ervoor zorgt dat de installatie correct en veilig wordt uitgevoerd. Het glasbedrijf kan u ook adviseren over het juiste type glas dat geschikt is voor uw specifieke behoeften en budget.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nieuw-Vennep of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nieuw-Vennep en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×