logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Nieuwegein


Overzicht glaszetters Nieuwegein

 
 
Glaszetter
Plaats
01

R.M. Glas Nederland B.V.
4e Regimentsdok 2, Nieuwegein
Tel: 030-6022133
Jaren werkzaam: 23 jaar
4
werknemers

 Nieuwegein
(+3km)

01

Extra informatie:
RM Glas Nederland BV uit Nieuwegein is specialist op het gebied van ontwerp, calculatie, productie en montage van alle denkbare glasproducten. We verzorgen in Nederland en daarbuiten grote en kleine glasprojecten. Zowel in het interieur als in het exterieur maken we gebruik van de vele mogelijkheden die glas te bieden heeft.

02

Schildersbedrijf H vd Hijden BV
Twentehaven 6, Nieuwegein
Tel: 030-6040888

 Nieuwegein
(+2km)

02

Extra informatie:
Glasservice Met de huidige energieprijzen wordt een goede isolatie van uw woning steeds belangrijker. Goede isolerende beglazing heeft niet alleen een energievoordeel, maar werkt ook inbraak vertragend en voorkomt condensvorming. Naast isolerend glas zijn er nog legio andere mogelijkheden, bijvoorbeeld: ...

03

Glascentrum Utrecht BV
Actief in Nieuwegein
Tel: 030-2829494
Jaren werkzaam: 20 jaar
4
werknemers

 Utrecht
(+4km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Glascentrum Utrecht BV Glascentrum Utrecht BV is dé groothandel voor alle soorten vlakglas en aanverwante producten. Met onze no-nonsense werkwijze streven wij naar transparantie. Een doorzichtige netto-prijslijst, glasheldere afspraken en pragmatische aanpak staan garant voor duidelijkheid, kwaliteit en een plezierige samenwerking. Met meer dan 50 jaar ervaring en enthousiasme in het vak is Glascentrum Utrecht de groothandel waarop ú kunt bouwen.

04

Glasservice IJsselstein
Actief in Nieuwegein
Tel: 030-6875650
Jaren werkzaam: 25 jaar
1
werknemer

 Ijsselstein
(+3km)

04

Extra informatie:
Dé vertrouwde glaspartner voor particulieren en zakelijke klanten Voor iedereen Van grootschalig glasproject tot het vervangen van een koelkastruitje. Van (de restauratie) van glas in lood tot vervanging van bestaande ruiten door isolatieglas. Voor elke behoefte op glasgebied is Glasservice IJsselstein uw partner. We leveren en zetten alle soorten glas. Service en kwaliteit Service en kwaliteit gaan bij ons hand in hand.

05

Atelier Domstad
Actief in Nieuwegein
Tel: 030 2722111
Jaren werkzaam: 19 jaar
5
werknemers

 Utrecht
(+4km)

05

Extra informatie:
Glaszetten en timmerwerken Doordat wij zowel ervaring hebben met het leveren en plaatsen van bijzonder glas en met het leveren en monteren van timmerwerk kunnen wij unieke combinaties maken met hout en glas. Alles naar wens gemaakt, met oog voor detail. We kunnen het vervangen van kozijnen, ramen en deuren van begin tot eind verzorgen inclusief houtrot herstel en de montage van het glas.

06

Glaszettersbedrijf M. Bouwmeester
Actief in Nieuwegein
Tel: 06-11784808
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Houten
(+5km)

06

Extra informatie:
Wie zijn wij Glaszettersbedrijf M. Bouwmeester is een jong en flexibel bedrijf sinds 2011 met als werkgebied de regio Utrecht. Als bedrijf staan we voor kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid welke we met kennis en passie van en voor het ambacht realiseren. Daarnaast beschikken we over een netwerk van partners die op diverse disciplines kunnen worden ingezet. Met onze 24 uurs glasservice staan onze glaszetters 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

07

Schildersbedrijf H & H
Actief in Nieuwegein
Tel: 06 46 32 73 93

 Houten
(+5km)

07

08

Schildersbedrijf Ben Vermeulen
Actief in Nieuwegein
Tel: 030 30 33 668

 Ijsselstein
(+4km)

08

Extra informatie:
Beglazing Het juiste glaswerk draagt bij aan minimale stookkosten, een gevoel van veiligheid en levert bovendien visuele meerwaarde, waardoor uw huis een bijzondere uitstraling krijgt. Toepassing van het juiste glas vraagt om echt vakmanschap. Bij Vermeulen Schilders bent u hiervoor aan het juiste adres.


Glaszetters Nieuwegein

Als je een gebroken ruit wilt laten vervangen in Nieuwegein, volg dan de onderstaande stappen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Nieuwegein. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de buurt of aanbevelingen vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met de glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van de gebroken ruit. Geef zoveel mogelijk informatie, zoals de afmetingen van de ruit, het type glas en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit van het glas en eventuele extra services die ze bieden, zoals opruimen van glasscherven.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan jouw eisen voldoet en maak een afspraak voor het vervangen van de ruit. Zorg ervoor dat je alle details en prijzen schriftelijk bevestigt voordat je akkoord gaat.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied rond de gebroken ruit toegankelijk is en verwijder eventuele obstakels. Ruim eventuele glasscherven op en zorg ervoor dat het gebied veilig is.

Laat de ruit vervangen: Op de afgesproken datum zal de glaszetter de gebroken ruit verwijderen en de nieuwe ruit plaatsen. Het kan zijn dat er enige tijd nodig is om het nieuwe glas op maat te maken, afhankelijk van de complexiteit en beschikbaarheid van het specifieke type glas.

Controleer het werk: Na de installatie is het belangrijk om het werk van de glaszetter te controleren. Controleer of de nieuwe ruit correct is geplaatst, goed past en geen beschadigingen heeft. Meld eventuele problemen direct aan de glaszetter.

Zorg ervoor dat je een professionele glaszetter kiest met ervaring in het vervangen van ruiten. Ze moeten in staat zijn om het werk veilig en efficiënt uit te voeren, met minimale verstoring van je woning of bedrijfspand.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nieuwegein of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nieuwegein en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×