logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Nieuwegein


Overzicht glaszetters Nieuwegein

 
 
Glaszetter
Plaats
01

R.M. Glas Nederland B.V.
4e Regimentsdok 2, Nieuwegein
Tel: 030-6022133
Jaren werkzaam: 23 jaar
4
werknemers

 Nieuwegein
(+3km)

01

Extra informatie:
RM Glas Nederland BV uit Nieuwegein is specialist op het gebied van ontwerp, calculatie, productie en montage van alle denkbare glasproducten. We verzorgen in Nederland en daarbuiten grote en kleine glasprojecten. Zowel in het interieur als in het exterieur maken we gebruik van de vele mogelijkheden die glas te bieden heeft.

02

Schildersbedrijf H vd Hijden BV
Twentehaven 6, Nieuwegein
Tel: 030-6040888

 Nieuwegein
(+2km)

02

Extra informatie:
Glasservice Met de huidige energieprijzen wordt een goede isolatie van uw woning steeds belangrijker. Goede isolerende beglazing heeft niet alleen een energievoordeel, maar werkt ook inbraak vertragend en voorkomt condensvorming. Naast isolerend glas zijn er nog legio andere mogelijkheden, bijvoorbeeld: ...

03

Burgemeester Schilderwerken Glas en Onderhoud
Coltbaan 21, Nieuwegein
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Nieuwegein
(+2km)

03

Extra informatie:
Schilderwerken, glas en onderhoudsactiviteiten

04

Algemene Utrechtse Glashandel
Bendienlaan 24, Nieuwegein
Tel: 030-2942333
Jaren werkzaam: 70 jaar
1
werknemer

 Nieuwegein
(+1km)

04

Extra informatie:
Het verkopen en plaatsen van glas in de ruimste zin van het woord

05

G. Mommersteeg Glas, wandafwerking en schilderwerken
Orvelterdek 34, Nieuwegein
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Nieuwegein
(+2km)

05

Extra informatie:
Glaszetten, wandafwerking en schildersbedrijf.

06

Glasmontage Rondom
Ringfazant 85, Nieuwegein
Maanden werkzaam: 4 maand
1
werknemer

 Nieuwegein
(+2km)

06


Glaszetters Nieuwegein

Als je een gebroken ruit wilt laten vervangen in Nieuwegein, volg dan de onderstaande stappen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Nieuwegein. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de buurt of aanbevelingen vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met de glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van de gebroken ruit. Geef zoveel mogelijk informatie, zoals de afmetingen van de ruit, het type glas en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit van het glas en eventuele extra services die ze bieden, zoals opruimen van glasscherven.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan jouw eisen voldoet en maak een afspraak voor het vervangen van de ruit. Zorg ervoor dat je alle details en prijzen schriftelijk bevestigt voordat je akkoord gaat.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied rond de gebroken ruit toegankelijk is en verwijder eventuele obstakels. Ruim eventuele glasscherven op en zorg ervoor dat het gebied veilig is.

Laat de ruit vervangen: Op de afgesproken datum zal de glaszetter de gebroken ruit verwijderen en de nieuwe ruit plaatsen. Het kan zijn dat er enige tijd nodig is om het nieuwe glas op maat te maken, afhankelijk van de complexiteit en beschikbaarheid van het specifieke type glas.

Controleer het werk: Na de installatie is het belangrijk om het werk van de glaszetter te controleren. Controleer of de nieuwe ruit correct is geplaatst, goed past en geen beschadigingen heeft. Meld eventuele problemen direct aan de glaszetter.

Zorg ervoor dat je een professionele glaszetter kiest met ervaring in het vervangen van ruiten. Ze moeten in staat zijn om het werk veilig en efficiënt uit te voeren, met minimale verstoring van je woning of bedrijfspand.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nieuwegein of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nieuwegein en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×