logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Nieuwegein


Overzicht glaszetters Nieuwegein

 
 
Glaszetter
Plaats
01

R.M. Glas Nederland B.V.
4e Regimentsdok 2, Nieuwegein
Tel: 030-6022133

 Nieuwegein
(+3km)

01

Extra informatie:
RM Glas Nederland BV uit Nieuwegein is specialist op het gebied van ontwerp, calculatie, productie en montage van alle denkbare glasproducten. We verzorgen in Nederland en daarbuiten grote en kleine glasprojecten. Zowel in het interieur als in het exterieur maken we gebruik van de vele mogelijkheden die glas te bieden heeft.

02

Glascentrum Utrecht BV
Actief in Nieuwegein
Tel: 030-2829494

 Utrecht
(+4km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Glascentrum Utrecht BV Glascentrum Utrecht BV is dé groothandel voor alle soorten vlakglas en aanverwante producten. Met onze no-nonsense werkwijze streven wij naar transparantie. Een doorzichtige netto-prijslijst, glasheldere afspraken en pragmatische aanpak staan garant voor duidelijkheid, kwaliteit en een plezierige samenwerking. Met meer dan 50 jaar ervaring en enthousiasme in het vak is Glascentrum Utrecht de groothandel waarop ú kunt bouwen.

03

Glasservice IJsselstein
Actief in Nieuwegein
Tel: 030-6875650

 Ijsselstein
(+3km)

03

Extra informatie:
Dé vertrouwde glaspartner voor particulieren en zakelijke klanten Voor iedereen Van grootschalig glasproject tot het vervangen van een koelkastruitje. Van (de restauratie) van glas in lood tot vervanging van bestaande ruiten door isolatieglas. Voor elke behoefte op glasgebied is Glasservice IJsselstein uw partner. We leveren en zetten alle soorten glas. Service en kwaliteit Service en kwaliteit gaan bij ons hand in hand.

04

Atelier Domstad
Actief in Nieuwegein
Tel: 030 2722111

 Utrecht
(+4km)

04

Extra informatie:
Glaszetten en timmerwerken Doordat wij zowel ervaring hebben met het leveren en plaatsen van bijzonder glas en met het leveren en monteren van timmerwerk kunnen wij unieke combinaties maken met hout en glas. Alles naar wens gemaakt, met oog voor detail. We kunnen het vervangen van kozijnen, ramen en deuren van begin tot eind verzorgen inclusief houtrot herstel en de montage van het glas.

05

Glaszettersbedrijf M. Bouwmeester
Actief in Nieuwegein
Tel: 06-11784808

 Houten
(+5km)

05

Extra informatie:
Wie zijn wij Glaszettersbedrijf M. Bouwmeester is een jong en flexibel bedrijf sinds 2011 met als werkgebied de regio Utrecht. Als bedrijf staan we voor kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid welke we met kennis en passie van en voor het ambacht realiseren. Daarnaast beschikken we over een netwerk van partners die op diverse disciplines kunnen worden ingezet. Met onze 24 uurs glasservice staan onze glaszetters 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

06

Schildersbedrijf H & H
Actief in Nieuwegein
Tel: 06 46 32 73 93

 Houten
(+5km)

06

07

Schildersbedrijf Ben Vermeulen
Actief in Nieuwegein
Tel: 030 30 33 668

 Ijsselstein
(+4km)

07

Extra informatie:
Beglazing Het juiste glaswerk draagt bij aan minimale stookkosten, een gevoel van veiligheid en levert bovendien visuele meerwaarde, waardoor uw huis een bijzondere uitstraling krijgt. Toepassing van het juiste glas vraagt om echt vakmanschap. Bij Vermeulen Schilders bent u hiervoor aan het juiste adres.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nieuwegein of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nieuwegein en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×