logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Nieuwerkerk aan den IJssel


Overzicht glaszetters Nieuwerkerk aan den IJssel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

VHG van Herk Glas
Hoogeveenenweg 203, Nieuwerkerk aan den ijssel
Tel: 0180-22 23 33
Jaren werkzaam: 20 jaar
5
werknemers

 Nieuwerkerk aan den ijssel
(+2km)

01

Extra informatie:
Dé expert in glas en kozijnen Al ruim 20 jaar is VHG actief als glasbedrijf in de Krimpenerwaard en omstreken. Gespecialiseerd in glaszetten en het plaatsen van kozijnen. Van grote nieuwbouwprojecten tot beglazing en kozijnen vervangen bij particulieren, ons team staat voor iedereen klaar. Met een breed assortiment aan hoogwaardige materialen en modern gereedschap, is iedere klus realiseerbaar - ook op lastig te bereiken locaties.

02

Vpm Glas B.V.
Hoogeveenenweg 13, Nieuwerkerk aan den ijssel
Tel: 0180 32 45 85
Jaren werkzaam: 6 jaar

 Nieuwerkerk aan den ijssel
(+2km)

02

Extra informatie:
Waarom VPM glas? Ervaring Al ruim 20 jaar zijn we de glasleverancier voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Persoonlijke service Wij geven je net dat beetje extra, persoonlijk contact staat bij ons vanaf de start ruim 20 jaar geleden hoog in het vaandel. Vakkundige montage Vakmanschap dat is waar wij voor staan, een smile op uw gezicht dat is waar wij voor gaan.

03

Glass-A-Round Glaszettersbedrijf
Actief in Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel: 06 - 23 363 994

 Moordrecht
(+5km)

03

Extra informatie:
-Glass-A-Round is een allround glaszettersbedrijf met ruim 20 jaar ervaring. -Wij zijn werkzaam voor particulieren en bedrijven in de regio Gouda, Rotterdam, Drechtsteden, Den Haag en Utrecht. -Voor al uw beglazingswerkzaamheden. Levering en plaatsing van alle soorten enkel- en dubbelglas. -Hardglas voor deuren, achterwanden voor keukens, douchewanden en douchedeuren. Meer informatie. -Werkzaam in nieuwbouw, verbouw, renovaties en schade.

04

Hans Glas
Actief in Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel: 06-23412983
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Capelle aan den ijssel
(+3km)

04

05

Van der Have Glas
Actief in Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel: 0180 443614
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Ouderkerk aan den ijssel
(+4km)

05

Extra informatie:
Over van der Have Glas 25 jaar ervaring tot uw dienst Van der Have Glas vervangt en plaatst al 25 jaar beglazing. Naast vervanging en glasschade bij particulieren doen wij ook beglazingen van nieuwbouw- en zakelijke projecten. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en scherpe prijzen.

06

Glashandel NESSELANDE
Actief in Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel: 010 - 2601575
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Rotterdam
(+3km)

06

07

Van Elswijk Glas v.o.f.
Actief in Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel: 0180-634242
Jaren werkzaam: 25 jaar
2
werknemers

 Zevenhuizen
(+5km)

07

Extra informatie:
WIE ZIJN WIJ? Al bijna 20 jaar zijn we voor zowel bedrijven als particulieren hét adres voor alle soorten glas. Enkel glas in uw woning vervangen door isolerend dubbel glas? Of een geheel bedrijfspand voorzien van veiligheidsglas of brandwerend glas? Alles kan, geen opdracht is te klein of te groot. En omdat we alleen werken met hoogwaardig glas en materialen van Nederlands fabricaat, is één ding glashelder: u kunt altijd vertrouwen op de best denkbare kwaliteit.

08

Solid-Glass
Actief in Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel: 0180 - 444 516
Jaren werkzaam: 15 jaar
2
werknemers

 Zevenhuizen
(+5km)

08

Extra informatie:
Glasschade lossen wij zo snel mogelijk voor u op Heeft u glasschade? Bel of mail ons voor aanvraag van een offerte. Een eventuele noodreparatie voeren wij zo spoedig mogelijk voor u uit. Gelijktijdig meten wij de nieuwe ruiten in, bestellen wij het glas en worden de ruiten aansluitend zo spoedig mogelijk geplaatst. Verbeter de isolatie van uw woning Streeft u naar een betere isolatie van uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Glaszetters Nieuwerkerk aan den IJssel

Als je op zoek bent naar glaszetters in Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn er verschillende manieren om ze te vinden. Hier zijn een paar suggesties:

Online zoeken: Gebruik zoekmachines zoals Google om glaszetters in Nieuwerkerk aan den IJssel te vinden. Typ eenvoudigweg "glaszetters Nieuwerkerk aan den IJssel" in de zoekbalk en je krijgt een lijst met lokale glaszettersbedrijven.

Vraag aanbevelingen: Vraag vrienden, familieleden, buren of collega's in Nieuwerkerk aan den IJssel of ze goede ervaringen hebben gehad met glaszetters. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn bij het vinden van betrouwbare professionals.

Plaatselijke telefoongids: Blader door de plaatselijke telefoongids of het telefoonboek van Nieuwerkerk aan den IJssel om glaszettersbedrijven te vinden. Hier vind je contactgegevens en adressen van lokale bedrijven.

Online zakelijke vermeldingen: Bekijk online zakelijke vermeldingswebsites zoals bedrijvengidsen of lokale bedrijfswebsites die een lijst met glaszetters in Nieuwerkerk aan den IJssel bevatten. Deze websites geven vaak gedetailleerde informatie over de diensten, beoordelingen en contactgegevens van de bedrijven.

LET OPLet op: Zodra je een lijst met glaszetters in Nieuwerkerk aan den IJssel hebt, kun je contact met hen opnemen om meer informatie te krijgen over hun diensten, prijzen en beschikbaarheid. Vergeet niet om naar referenties te vragen en te controleren of ze gecertificeerd en verzekerd zijn.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nieuwerkerk aan den IJssel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×