logo
glaszetter achtergrond

Schildersbedrijf Van Domselaar

Schildersbedrijf Van Domselaar

Schildersbedrijf Van Domselaar
Kloosterstraat 6, Nijkerk
Tel: 033-2451402

Extra informatie

Wie zijn wij:

Ons schildersbedrijf is een familiebedrijf sinds 1918
Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Naast ons schildersbedrijf hebben wij ook een winkel met verf, behang en aanverwante producten. Tevens hebben wij ook een lijstenmakerij en verkopen wij Talens produkten: Amsterdam acryl verf, verfhulpmiddelen en schildersdoeken voor de kunstschilder.

Wat doen wij:

U kunt bij ons terecht voor al uw schilder- en behangwerkzaamheden en het leveren en/of plaatsen van alle soorten glas. In onze lijstenmakerij verzorgen wij al uw inlijstwerk, vakkundig en naar uw wens door ons gemaakt. Al 40 jaar ervaring!

Bedrijfsgegevens

Schildersbedrijf Van Domselaar heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4334. Deze code staat voor "Schilderen en glaszetten". De sector waarin Schildersbedrijf Van Domselaar valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een vennootschap onder firma

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Schildersbedrijf Van Domselaar