logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Nijverdal


Overzicht glaszetters Nijverdal

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasdeal
James Wattstraat 6, Nijverdal
Tel: 0548-613253
Jaren werkzaam: 85 jaar
2
werknemers

 Nijverdal
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Glasdeal Glasdeal is een glasleverancier en glaszetbedrijf en is gevestigd in Nijverdal. Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter, dan bent u bij Glasdeal aan het juiste adres. Wij verzorgen alles op het gebied van: -Isolatieglas -Zonwerend en/of geluidswerend isolatieglas -Enkel glas -Gelaagd glas -Gehard glas Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

02

Kamphuis Glastechniek
Actief in Nijverdal
Tel: 0650422987

 Rijssen
(+6km)

02

Extra informatie:
Ik Frank Kamphuis ben in mei 2010 voor mezelf begonnen als zzp´r. Omdat ik graag weer een mooi stuk werk wil maken. U kunt bij mij terecht voor dubbel glas in nieuwbouw werk of voor renovatie werk, van bijvoorbeeld enkel glas naar dubbel glas Ook voor schilderwerk kunt u bij mij terecht vraag voor een vrijblijvend offerte.

03

Schildersbedrijf van Putten
Actief in Nijverdal
Tel: 0548-512801

 Rijssen
(+7km)

03

Extra informatie:
~WELKOM~ Schildersbedrijf van Putten is op 1 januari 1931 opgericht. Het is dan ook een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij richten ons voornamelijk op particulieren, maar ook werken wij voor zowel bedrijf als verzekeringen. Graag nemen wij u het werk uit handen wat komt kijken bij het schilderen van uw woning. Het draait bij het onderhoud van uw exterieur niet alleen om een likje verf. Schilderen is een ambacht dat schildersbedrijf van Putten in de vingers heeft.

04

Twentse Glasgroep BV
Actief in Nijverdal
Tel: 0547-272065

 Enter
(+11km)

04

Extra informatie:
Wie zijn we........ De Twentse Glasgroep BV is een onafhankelijke glasgroothandel alswel een glasmontagebedrijf. Vanuit Goor werken we met 17 medewerkers, waarvan 11 betrokken glaszetters in vaste dienst. Naast het leveren en monteren van glas hebben we ook beglazingsmaterialen, lakken, muurverven en aanverwante non-paint artikelen. Waar ligt onze kracht Onze grote kracht ligt in logistiek, planning, inkoop én glasmontage.

05

Cellie Glashandel en Glaszetterij
Actief in Nijverdal
Tel: 0546-811491

 Almelo
(+13km)

05

Extra informatie:
Cellie Glashandel & Glaszetterij in Almelo staat sinds 1966 glashandelgarant voor degelijk glasherstel. De glashandel heeft een grote keus aan beglazingen op voorraad. Hierdoor is de naam Cellie glashandel een begrip in de regio. Om de klanten nu en in de toekomst op maat te kunnen bedienen worden de nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd.

06

Wiga Glashandel & Montage
Actief in Nijverdal
Tel: 0546-576984

 Almelo
(+16km)

06

Extra informatie:
Wiga Glashandel & Montage Wiga Glas te Almelo is bij uitstek uw glasspecialist in heel Nederland. Begonnen in 2003 en vooral gericht op nieuwbouw en het luxere segment bouw. Ook particulier werk en vervangen van enkel glas naar b.v. dubbelglas, aan en verbouw enz. Door de ruime ervaring, servicegerichtheid en kwaliteit zorgen wij altijd voor de beste glas oplossingen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nijverdal of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nijverdal en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×