logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Nijverdal


Overzicht glaszetters Nijverdal

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasdeal
James Wattstraat 6, Nijverdal
Tel: 0548-613253
Jaren werkzaam: 86 jaar
2
werknemers

 Nijverdal
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Glasdeal Glasdeal is een glasleverancier en glaszetbedrijf en is gevestigd in Nijverdal. Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter, dan bent u bij Glasdeal aan het juiste adres. Wij verzorgen alles op het gebied van: -Isolatieglas -Zonwerend en/of geluidswerend isolatieglas -Enkel glas -Gelaagd glas -Gehard glas Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

02

Bruins schilderwerken
Actief in Nijverdal
Tel: 06 - 36124488

 Rijssen
(+6km)

02

Extra informatie:
Beglazing Onder beglazing verstaan wij het plaatsen van meervoudig isolatieglas, enkelglas, figuurglas en glas in lood. Glaswerk Rekening houdend met uw wensen komen wij met een passende en zo voordelig mogelijke oplossing voor uw glaswerk. Wij leveren alle glassoorten van normaal enkelglas tot en met het best isolerende HR++.

03

Schildersbedrijf van Putten
Actief in Nijverdal
Tel: 0548-512801
Jaren werkzaam: 93 jaar
1
werknemer

 Rijssen
(+7km)

03

Extra informatie:
~WELKOM~ Schildersbedrijf van Putten is op 1 januari 1931 opgericht. Het is dan ook een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij richten ons voornamelijk op particulieren, maar ook werken wij voor zowel bedrijf als verzekeringen. Graag nemen wij u het werk uit handen wat komt kijken bij het schilderen van uw woning. Het draait bij het onderhoud van uw exterieur niet alleen om een likje verf. Schilderen is een ambacht dat schildersbedrijf van Putten in de vingers heeft.

04

Schilderwerken Slijkhuis
Actief in Nijverdal
Tel: 06 2247 2433

 Vriezenveen
(+10km)

04

05

Twentse Glasgroep BV
Actief in Nijverdal
Tel: 0547-272065
Jaren werkzaam: 18 jaar
12
werknemers

 Enter
(+11km)

05

Extra informatie:
Wie zijn we........ De Twentse Glasgroep BV is een onafhankelijke glasgroothandel alswel een glasmontagebedrijf. Vanuit Goor werken we met 17 medewerkers, waarvan 11 betrokken glaszetters in vaste dienst. Naast het leveren en monteren van glas hebben we ook beglazingsmaterialen, lakken, muurverven en aanverwante non-paint artikelen. Waar ligt onze kracht Onze grote kracht ligt in logistiek, planning, inkoop én glasmontage.

06

Mulder Schilders
Actief in Nijverdal
Tel: 0546-871525

 Almelo
(+12km)

06

Extra informatie:
De vele mogelijkheden van beglazing wij maken het helder voor u De functie van beglazing in gebouwen – van woonhuis tot kantoorpand – verschilt enorm. Van helder zicht tot zonwering en van beveiliging tot isolatie of een combinatie ervan: glas heeft een groot aantal eigenschappen. Mulder Vastgoedonderhoud kent niet alleen alle ins en outs als het om schilderwerk gaat, ook over beglazing beschikken we over alle kennis.


Glaszetters Nijverdal

Als je glas wilt laten plaatsen in Nijverdal, zijn er verschillende mogelijkheden. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Nijverdal. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in de regio Nijverdal of door lokale bedrijvengidsen te raadplegen. Je kunt ook aanbevelingen vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk glaswerk hebben laten plaatsen.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat je de details van het gewenste glaswerk, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele speciale vereisten, duidelijk communiceert. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Kijk ook naar de ervaring en reputatie van het bedrijf door recensies en referenties te raadplegen.

Kies een glasbedrijf: Nadat je de offertes hebt vergeleken, kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het plaatsen van het glas.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals de exacte plaatsing, het tijdschema en eventuele andere vereisten. Het glasbedrijf kan je ook adviseren over de beste glasopties op basis van jouw behoeften.

Afspraak voor installatie: Maak een afspraak voor de installatie van het glas. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Nadat het glas is geplaatst, zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Als je tevreden bent met het geleverde werk, kun je de betaling voltooien en de afronding van het project bevestigen.

TIPTip: Het is belangrijk om te onthouden dat dit algemene stappen zijn en dat de exacte procedure kan variëren afhankelijk van het glasbedrijf dat je kiest. Zorg ervoor dat je de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen bedrijf volgt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nijverdal of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nijverdal en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×