logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Noardburgum


Overzicht glaszetters Noardburgum

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf P Eldering
Rijksstraatweg 52, Noardburgum
Tel: 0511 - 47 27

 Noardburgum
(+1km)

01

Extra informatie:
Beglazing Bij ons kunt u alle soorten floot glas, figuur glas, thermopeen en HR++ glas bestellen en laten plaatsen. Graag maken wij met u eerst vrijblijvend een afspraak om samen door te spreken wat precies de bedoeling is. Vervolgens zullen wij u op basis van de werkzaamheden en het te bestellen glas een offerte uitbrengen. Op deze manier weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

02

Glavecom Verf- en Glasgroothandel
Actief in Noardburgum
Tel: 0511-444805
Jaren werkzaam: 26 jaar
2
werknemers

 De westereen
(+5km)

02

Extra informatie:
Over ons Glavecom is opgericht in 1997 door de heren S. en E. Wijbenga die hiervoor al jaren werkzaam waren in de verf- en glasbranche. Na decennia lang ervaring te hebben opgedaan in de uitvoering van glas- en schilderwerken en de nodige opleidingen en cursussen te hebben genoten, willen wij onze kennis overdragen en hebben zodoende sinds 2010 onze diensten gewijzigd in een verf- en glasgroothandel en richten ons uitsluitend op de professionele verwerker.

03

Glaszettersbedrijf Van der Veen
Actief in Noardburgum
Tel: 0511-469536
Jaren werkzaam: 25 jaar
1
werknemer

 Burgum
(+4km)

03

Extra informatie:
Glaszettersbedrijf Van der Veen Sinds 1998 zijn wij actief als glaszettersbedrijf. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het nodige advies en informatie over welk glas in welke situatie voor u geschikt is. Daarnaast zijn wij deelnemer van het Energie(k)loket en GreenHome (Rabobank).

04

Zijlstra Schilderwerken
Actief in Noardburgum
Tel: 0511 – 463006

 Burgum
(+3km)

04

Extra informatie:
Beglazing Wellicht is het u niet onbekend dat de overheid veel financiële ‘energie’ steekt in het isoleren van woningen en bedrijfsruimten. Het kan daarom ook voor u zinvol zijn om u daarover te laten voorlichten. Via de site van de friese energie premie. kunt u alles vinden over subsidies die er op dit moment. Wij leveren en plaatsen voor u alle soorten beglazingen. Enkele beglazing: – alle soorten floatglas(enkel glas) in alle mogelijke dikten en op maat gesneden.

05

Schilder-Totaal
Actief in Noardburgum
Tel: 06-16076401
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Tytsjerk
(+7km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Voor al uw beglazing (enkel, thermopane of decoratief) bent u bij SCHILDER-TOTAAL aan het goede adres. Het leveren, plaatsen en vervangen van ontzettend veel soorten glas in alle denkbare diktes en speciale uitvoeringen tegen aantrekkelijke prijzen. Een greep uit de talloze soorten zijn: isolatieglas HR+, HR++, gelaagd glas, veiligheidsglas, gehard glas, brandvertragend glas, spiegels, zonwerend glas, warmtewerend glas, geluidsisolerend glas, draadglas, float glas, figuratieglas.

06

Glashandel Hoekstra
Actief in Noardburgum
Tel: 0512 - 36 24 23
Jaren werkzaam: 44 jaar
8
werknemers

 Harkema
(+9km)

06

Extra informatie:
Met ruim dertig jaar ervaring, zijn wij een vertrouwd gezicht in de glasindustrie. We staan bekend om onze grote kennis én de levering van vakwerk. Onze mogelijkheden op het gebied van glasbewerking zijn zeer up to date, de modernste technieken worden toegepast in ons werk. Hoekstra is een onafhankelijk bedrijf, met een eigen werkplaats. Al het glas is in principe uit voorraad leverbaar. Wij leveren betrouwbare en degelijke glascreaties.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Noardburgum of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Noardburgum en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×