logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Nootdorp


Overzicht glaszetters Nootdorp

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Dani
Burg G J F Tijdemanstr 16, Nootdorp
Tel: 015-2 123471
Jaren werkzaam: 76 jaar
3
werknemers

 Nootdorp
(+1km)

01

Extra informatie:
Glashandel Daniels in Nootdorp, regio Delft, is een glashandel bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het verhelpen van schades, nieuwbouw en renovatie. Glashandel Daniëls was in 1948 opgericht door Wim Daniëls. Het familiebedrijf zet zich inmiddels al enige jaren voort onder zijn zoon Tino Daniëls.

02

Schildersbedrijf Soeterbroek
Wagenmaker 18, Nootdorp
Tel: 015-3699346

 Nootdorp
(+1km)

02

Extra informatie:
Glas en spiegels Ook voor het vervangen van (isolerende) beglazing , bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en veel kleine tot middelgrote projecten uitgevoerd. Wij kunnen een groot aanbod aan glas leveren en plaatsen: -isolatieglas: HR+ en HR++ ...

03

van Es Glas
Actief in Nootdorp
Tel: 070 820 98 02
Jaren werkzaam: 1 jaar
16
werknemers

 Den haag
(+3km)

03

Extra informatie:
Waarom van Es Glas? WIJ ZIJN TOEGEWIJD Ons bedrijf glashandel van Es is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in glas en alles wat daar mee te maken heeft. Met ons team van 14 werknemers en 7 service auto's zorgen wij altijd voor een goede service. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas. GOEDE SERVICE Van Es Glas is 24 uur per etmaal bereikbaar, levert, monteert, repareert, bewerkt en vervangt alle soorten glas.

04

Glashandel Verbeek
Actief in Nootdorp
Tel: 015-2574995
Jaren werkzaam: 84 jaar
28
werknemers

 Delft
(+4km)

04

Extra informatie:
Dé glashandel in Delft en omstreken Glashandel Verbeek in Delft is een bedrijf dat sinds 1945 is gespecialiseerd in glas en kitwerk. Door onze jarenlange ervaring en een grote diversiteit aan klanten is onze kennis en flexibiliteit alleen maar toegenomen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd bellen naar 015-2574995 of e-mailen naar info@verbeekglas.

05

Hijman Glashandel BV
Actief in Nootdorp
Tel: 070-3996106
Jaren werkzaam: 44 jaar
13
werknemers

 Rijswijk
(+5km)

05

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Hijman Glas heeft een jarenlange ervaring met alle glaswerken. Ruit, deur, dubbel, gelaagd, gehard en bestand tegen inbraak of zelfs brand. Onze eigen werkplaats garandeert vakwerk en snelle levering. Met 5 mobiele teams zijn we 24 uur en 7 dagen per week paraat voor glasschade en ruitherstel. U blijft nooit te lang met de brokken zitten.

06

Rijswijkse Glashandel
Actief in Nootdorp
Tel: 070-3361010
5
werknemers

 Rijswijk
(+5km)

06

Extra informatie:
Rijswijkse Glashandel verzorgt alle voorkomende glas herstel werkzaamheden met glas, zoals: vervangen van gebroken ruiten, plaatsen van isolatieglas, veiligheidsglas, figuurglas, hardglazen deuren en winkelpuien zowel in bestaande- als nieuwbouw. Ook leveren wij glas op maat, geslepen glas, bewerktglas en glas in lood Wij werken voor diverse afdelingen van de gemeente Rijswijk, zoals scholen, sporthallen, openbare gebouwen, evenals woningbouwverenigingen, diverse verenigingen van eigenaren, aan

07

Van Ruysdael Glas en Venstertechniek
Actief in Nootdorp
Tel: 015-2139315

 Delft
(+4km)

07

Extra informatie:
Voor een bestaande bouw die mooi en gezond blijft Van Ruysdael Glas en Venstertechniek heeft isoleren met glas fundamenteel dunner, lichter en mooier gemaakt. Met Van Ruysdael Glas en Venstertechniek behouden bestaande vensters hun karakteristieke uitstraling. Van Ruysdael Glas en Venstertechniek isolerend enkelglas is gelaagd glas dat vele malen sterker en duurzamer is dan welk ander isolatieglas ook.

08

Voorburgse Glashandel
Actief in Nootdorp
Tel: 070-3864421
Jaren werkzaam: 98 jaar
4
werknemers

 Voorburg
(+4km)

08

Extra informatie:
De Voorburgse Glashandel is al meer dan 95 jaar een begrip in Voorburg en ruime omgeving. Wij leveren en produceren alles op glasgebied voor professionals en particulieren. Glasreparaties voor Bedrijven, Instellingen en Particulieren uitsluitend in de regio Haaglanden Eigen slijperij: Spiegel in diverse kleuren Alle bewerking zoals: -Facet en vlak Poly-slijpen; recht en model. -Zagen en Boren met diamant.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nootdorp of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nootdorp en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×