logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Norg


Overzicht glaszetters Norg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Centrale Noord
Ordel 6, Norg
Tel: 0592-612830

 Norg
(+1km)

01

Extra informatie:
GLASCENTRALE RODEN B.V. GlasCentrale Roden is een glasgroothandel voor bedrijven en particulieren. Daarnaast heeft zij 24-uurs schadeherstelservice en werkt onder andere voor verzekeringen, gemeenten, particulieren en bedrijven. GlasCentrale Roden is gespecialiseerd in hardglas en beschikt over professionele glasbewerkingsmachines.

02

Glaszettersbedrijf Glasservice Ensing
Actief in Norg
Tel: 06-54942205
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Peize
(+10km)

02

Extra informatie:
Glasservice Ensing is het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van al uw ruiten en kozijnen van Assen tot Groningen. Tevens plaatsen wij voor u zonwering, carport en terrasoverkapping. Glasservice Ensing plaatst en vervangt: enkel glas, dubbel-& isolatieglas (thermopane). Bij Glasservice Ensing bent u tevens aan het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van uw houten, kunststof & aluminium kozijnen, zonwering, terrasoverkappingen en carports.

03

Pinkster Schildersbedrijf
Actief in Norg
Tel: 0592-301879

 Assen
(+11km)

03

Extra informatie:
Diverse soorten beglazing uit Assen Glas brengt isolatie, veiligheid en sfeer Voor alle denkbare toepassingen van glas in alle soorten en maten kunt u bij ons terecht. En niet alleen voor de buitenmuren van uw pand, maar ook voor het interieur. Naast een isolerende en inbraakwerende functie heeft glaswerk namelijk ook een sfeerverhogende werking.

04

Schildersbedrijf P. Wiltjer
Actief in Norg
Tel: 06-51326844

 Leek
(+12km)

04

05

Glasservice van der Velde
Actief in Norg
Tel: 06-46062279
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 Tolbert
(+13km)

05

Extra informatie:
Glasservice van der Velde Glasservice van der Velde werd opgericht in 2001 door John van der Velde en is gevestigd in Leek. Ons bedrijf bestaat uit de serviceverlening op het gebied van glas, maar ook op het gebied van schilderwerkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken ruit, het renoveren van oude beglazing of het aanbrengen van isolerend dubbel glas of het schilderen van uw woning; Glasservice van der Velde kan het allemaal voor u regelen.

06

Schildersbedrijf Wander
Actief in Norg
Tel: 0594-510099

 Tolbert
(+14km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Naast de schilderwerkzaamheden kunt u ook voor al uw glaswerk bij Wanderschilders terecht. Door gebruik van de juiste hulpmaterialen zijn we in staat grote ramen eenvoudig en vakkundig te plaatsen en het eventuele schilderwerk te herstellen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Norg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Norg en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×