logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Nuenen


Overzicht glaszetters Nuenen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasbedrijf Smits
Kerkakkers 1, Nuenen
Tel: 040-2835619
Jaren werkzaam: 19 jaar
4
werknemers

 Nuenen
(+2km)

01

Extra informatie:
De service die u verwacht, daar staat Smits voor… Glasbedrijf Smits Isorama bestaat al vanaf 1976. Het team heeft een brok ervaring als het gaat om glas en glaszetten. Het maken van een altijd vrijblijvende afspraak geeft u meteen een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn. Tevens de transparantie van prijs en kwaliteit. Persoonlijk en gedreven kunnen wij u van dienst zijn. Acuraat en volgens de huidige normen gaan wij dan voor u aan de slag.

02

Glascentrale Isorama
Kerkakkers 1, Nuenen
Tel: 040-2835619
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Nuenen
(+2km)

02

Extra informatie:
De service die u verwacht, daar staan wij voor! Glascentrale Isorama bestaat al vanaf 1976. Het team uit Nuenen heeft een brok ervaring als het gaat om glas en glaszetten. Het maken van een altijd vrijblijvende afspraak geeft u meteen een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn. Accuraat en volgens de huidige normen gaan wij dan voor u aan de slag. Wij voorzien u van glas op een breed platform.

03

Glascentrale Bore
Actief in Nuenen
Tel: 040-2853833
Jaren werkzaam: 39 jaar
3
werknemers

 Geldrop
(+5km)

03

Extra informatie:
42 Jaar geleden gearriveerd vanuit Wales, begonnen als glaszetter in loondienst en nu alweer 32 jaar de trotse, maar bescheiden eigenaar van Glascentrale Boré uit Geldrop: Dave Bott, een man met liefde voor zijn vak. Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt, waagde hij, samen met zijn Geldropse echtgenote, de stap en inmiddels is het alweer 32 jaar geleden dat zij hun eenmanszaak oprichtten.

04

Glascentrale Peer
Actief in Nuenen
Tel: 040-2454447
Jaren werkzaam: 26 jaar
2
werknemers

 Eindhoven
(+5km)

04

Extra informatie:
Wij van Glascentrale Peer zijn al sinds heel wat jaren gespecialiseerd in alles wat met glas te maken heeft. Of het nu gaat om een kapot raam dat vervangen moet worden, ook al is het s'nachts dat kan dankzij onze 24 uur service. Of maat werk zowel dubbele beglazing als douce glas en zelfs glas in lood wij maken het voor u. Bij onze foto sectie kunt u zien wat voor professioneel maatwerk wij voor u maken.

05

Glasservice Geldrop-Mierlo
Actief in Nuenen
Tel: 06 5190 1734
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Geldrop
(+5km)

05

Extra informatie:
Ervaren glaszetter voor alle soorten glas Glasservice Geldrop-Mierlo is al tientallen jaren actief in glas zetten. Het vak kent voor ons dan ook geen geheimen meer, van de reparatie van een wc-raampje tot het plaatsen van gebogen ramen in een compleet flatgebouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of reparatie van glasschade: wij staan klaar om het glas van uw keuze te zetten.

06

Dusol Vastgoedonderhoud BV
Actief in Nuenen
Tel: 0492-543444

 Helmond
(+5km)

06

Extra informatie:
Deskundig glaszetten Door samen te werken met innovatieve glasfabrikanten leveren wij een groot aantal glasproducten voor zowel binnen als buiten. Er is warmtewerend, geluidswerend, gehard, isolerend, en zelfs verwarmbaar glas, allen volgens wettelijke voorschriften en normen. Wij geven deskundig advies over het gebruik van de juiste glassoort. Natuurlijk adviseren wij ook over het aanbrengen van ventilatievoorzieningen.

07

J W Meulendijks Schilderwerken
Actief in Nuenen
Tel: 040-2861054

 Geldrop
(+5km)

07

Extra informatie:
Glaszetten Plaatsen en leveren van glas, nieuw of reparatie. Heeft u een raam kapot, wilt u enkel glas vervangen voor dubbel glas, of bent u gewoon uitgekeken op een bepaald soort glas, ook hiervoor kunt u bij ons terecht.


Glaszetters Nuenen

Als je glas wilt laten vervangen in Nuenen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Nuenen. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Nuenen of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor het vervangen van het glas. Geef duidelijk aan welk glas je wilt laten vervangen, zoals ramen, deuren, serres of andere glazen oppervlakken. Geef indien mogelijk ook de afmetingen van het glas door, zodat het glasbedrijf een nauwkeurige offerte kan opstellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het vervangen van het glas.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals het type glas dat je wilt gebruiken, eventuele speciale vereisten en het tijdschema voor het vervangen van het glas.

Afspraak voor de glasvervanging: Maak een afspraak voor de glasvervanging. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de glasvervanging zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Bespreek eventuele vragen of zorgen voordat je de betaling voltooit. Controleer ook of je tevreden bent met het geleverde werk voordat je de afronding van het project bevestigt.

Volg de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf voor een soepele glasvervanging in Nuenen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nuenen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nuenen en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×