logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Nunspeet


Overzicht glaszetters Nunspeet

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Vos Schilders- en Glaszettersbedrijf
Pascalweg 12, Nunspeet
Tel: 0341-264146
Jaren werkzaam: 92 jaar
6
werknemers

 Nunspeet
(+2km)

01

Extra informatie:
Schilder & Glaszettersbedrijf Schilder- en Glaszettersbedrijf Vos is gespecialiseerd in schilderswerk en glasherstel. Wij kunnen bijna alles leveren op het gebied van glas alsmede de plaatsing. Vos heeft betrokken professionals, die service hoog in het vaandel hebben staan. Bij schilders en glaszettersbedrijf Vos zijn wij trots op ons werk.

02

Van den Berg Glas
Actief in Nunspeet
Tel: 0341-454476

 Harderwijk
(+10km)

02

Extra informatie:
Glaszetter voor aannemer, bedrijf en particulier Of het nu gaat om (grootschalige) nieuwbouw, verbouw of vervanging, Van den Berg Glas is graag uw glaszetter. Wij werken voor aannemers, MKB-bedrijven, groothandels en particulieren op de hele Veluwe. Zo zetten wij glas in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten.

03

Schildersbedrijf Mendel
Actief in Nunspeet
Tel: 0525-634044

 Oldebroek
(+12km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF erkend

Extra informatie:
Mendel Schildersbedrijf VOF hanteert de norm schilderwerk in de meest complete zin van het woord: Oud ambachtelijk schilderwerk. Gerestaureerde boerderijen zoals de Museumboerderij in Oldebroek zijn hier perfecte voorbeelden van. In dit soort werk komt het echte vakmanschap naar boven. Vaak wordt gebruik gemaakt van klassieke oud Hollandse kleuren of zelfs streekkleuren m.b.v. kleurenwaaiers van o.

04

Glasservice HB Glas
Actief in Nunspeet
Tel: 0578-627053

 Epe
(+13km)

04

Extra informatie:
Even voorstellen Ons bedrijf bestaat sinds 2006. Wij leveren voornamelijk aan particulieren en de kleinbouw. Daar wij uitsluitend op bestelling werken, kunnen wij de kosten voor opslag laag houden, derhalve kunnen wij u een scherpe prijs bieden. Reparatie's van diverse soorten enkel glas kunnen wij vaak nog dezelfde dag voor u repareren of voorzien van een noodvoorziening, isolatieglas kunnen we tegen spoedtoeslag binnen 4 werkdagen herstellen.

05

Van Vliet Schildersbedrijf
Actief in Nunspeet
Tel: 0577-401367
Jaren werkzaam: 67 jaar
4
werknemers

 Uddel
(+14km)

05

Extra informatie:
Schildersbedrijf van Vliet is een bedrijf die zich gedurende 50 jaar in de wijde omgeving een reputatie heeft opgebouwd waarin betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze activiteiten richten zich op glas- en schilder- en behangwerk. De uitvoering van onderhoudsschilderwerk in zowel grote- als kleinschalige projecten is daarbij onze hoofdactiviteit. Wij ambiëren een goede relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers.

06

V.O.F. Jabo Glas-Verf-Behang
Actief in Nunspeet
Tel: 0341-554111

 Ermelo
(+15km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Jabo Glas-verf-behang VOF Wij zijn een familiebedrijf van ouders op (schoon)zonen en (schoon)dochters sinds 1975 en zijn een enthousiast team. U kunt bij ons terecht voor ruitschade, isolatieglas, spiegels, hardglas, gelaagd glas, glas in lood, koelkastplaatjes, autospiegels, achterwanden voor keukens, hardglazen deuren, douchewanden en -deuren incl. beslag en planchetten incl. glasdragers.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nunspeet of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nunspeet en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×