logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Nunspeet


Overzicht glaszetters Nunspeet

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Vos Schilders- en Glaszettersbedrijf
Pascalweg 12, Nunspeet
Tel: 0341-264146
Jaren werkzaam: 92 jaar
6
werknemers

 Nunspeet
(+2km)

01

Extra informatie:
Schilder & Glaszettersbedrijf Schilder- en Glaszettersbedrijf Vos is gespecialiseerd in schilderswerk en glasherstel. Wij kunnen bijna alles leveren op het gebied van glas alsmede de plaatsing. Vos heeft betrokken professionals, die service hoog in het vaandel hebben staan. Bij schilders en glaszettersbedrijf Vos zijn wij trots op ons werk.

02

Witteveen Schildersbedrijf
Marconiweg 9-C, Nunspeet
Tel: 0341-256857

 Nunspeet
(+2km)

02

Extra informatie:
Beglazing Beglazing is een belangrijk onderdeel van een gebouw, het biedt bescherming tegen weersinvloeden en zorgt voor de juiste lichtinval. Bij het zetten van glas is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen van een gebouw, zoals isolatie, veiligheid en esthetiek. Er zijn diverse soorten glas beschikbaar, elk met hun eigen specifieke eigenschappen.

03

Van Vliet Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf
Actief in Nunspeet
Tel: 0341-417740

 Harderwijk
(+10km)

03

04

Schilderwerken Henk Jonker
Actief in Nunspeet
Tel: 0655773919

 Oldebroek
(+11km)

04

05

Schildersbedrijf Mendel
Actief in Nunspeet
Tel: 0525-634044

 Oldebroek
(+12km)

05

Certificering / branche organisatie:
AF erkend

Extra informatie:
Mendel Schildersbedrijf VOF hanteert de norm schilderwerk in de meest complete zin van het woord: Oud ambachtelijk schilderwerk. Gerestaureerde boerderijen zoals de Museumboerderij in Oldebroek zijn hier perfecte voorbeelden van. In dit soort werk komt het echte vakmanschap naar boven. Vaak wordt gebruik gemaakt van klassieke oud Hollandse kleuren of zelfs streekkleuren m.b.v. kleurenwaaiers van o.

06

Glasservice HB Glas
Actief in Nunspeet
Tel: 0578-627053
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Epe
(+13km)

06

Extra informatie:
Even voorstellen Ons bedrijf bestaat sinds 2006. Wij leveren voornamelijk aan particulieren en de kleinbouw. Daar wij uitsluitend op bestelling werken, kunnen wij de kosten voor opslag laag houden, derhalve kunnen wij u een scherpe prijs bieden. Reparatie's van diverse soorten enkel glas kunnen wij vaak nog dezelfde dag voor u repareren of voorzien van een noodvoorziening, isolatieglas kunnen we tegen spoedtoeslag binnen 4 werkdagen herstellen.


Glaszetters Nunspeet

Als je op zoek bent naar het vervangen van glas in Nunspeet, zijn hier de stappen die je kunt volgen:

Zoek naar glasbedrijven in Nunspeet: Begin je zoektocht door online te zoeken naar glasbedrijven of glaszetters in Nunspeet. Je kunt ook vragen aan vrienden, familie of buren of zij aanbevelingen hebben.

Neem contact op met verschillende glasbedrijven: Bel of stuur e-mails naar de glasbedrijven om informatie te verzamelen over hun diensten, prijzen en beschikbaarheid. Vraag ook of ze referenties hebben van eerdere klanten.

Vraag om een offerte: Vraag de glasbedrijven om een gedetailleerde offerte voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat de offerte alle kosten omvat, inclusief materiaal, arbeid en eventuele bijkomende kosten.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, garantie en de reputatie van het bedrijf. Kies een bedrijf dat betrouwbaar is, goede referenties heeft en redelijke prijzen hanteert.

Maak een afspraak: Neem contact op met het gekozen glasbedrijf om een afspraak te maken voor het vervangen van het glas. Bespreek eventuele specifieke vereisten of details die je hebt.

Controleer de garantie: Vraag het glasbedrijf naar de garantievoorwaarden voor het geleverde glas en de uitgevoerde werkzaamheden. Het is belangrijk om te weten welke garantieperiode van toepassing is en wat er gedekt wordt.

Zorg ervoor dat je een professioneel glasbedrijf inschakelt dat ervaring heeft met het vervangen van glas. Ze kunnen het werk op een veilige en efficiënte manier uitvoeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Nunspeet of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nunspeet en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×