logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Oirsbeek


Overzicht glaszetters Oirsbeek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Perfect Glaszetters
Grachtstraat 45, Oirsbeek
Tel: 046-4420880

 Oirsbeek
(+1km)

01

Extra informatie:
Glaszetters en kozijnmontagebedrijf in Oirsbeek en omgeving Perfect heeft een helder beeld van de juiste ramen in elke woning. Wij hebben bijna twintig jaar ervaring en adviseren u over het soort glas en het type kozijnen dat het beste past bij uw huis. Perfectie is: kwaliteit en keuze Wij werken samen met de beste leveranciers in glas en kozijnen.

02

Mikal Krasverwijdering
Actief in Oirsbeek
Tel: 06 - 15011475

 Spaubeek
(+6km)

02

Extra informatie:
Het bedrijf is opgericht april 2004. Binnen mijn werkzaamheden werk ik van A tot Z. Daarmee wordt bedoeld de algehele afwikkeling van het eerste telefonisch of mailcontact tot de afronding van mijn werkzaamheden. Daartussen kunnen diensten voorkomen zoals het regelen van afspraken, maken van offertes, huren van steigers/hoogwerkers etc.

03

Ad de Jong Glas
Actief in Oirsbeek
Tel: 046-4743984

 Geleen
(+7km)

03

Extra informatie:
Ad de Jong Glas Al ruim 30 jaar een begrip in Sittard-Geleen en omstreken. Wij zijn een echt familiebedrijf en zeer actief in met name de particuliere sector. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van alle soorten glas en complexere beglazingswerkzaamhede, inclusief de oude ambachten, zoals glas in lood (ook in dubbelglas) uit eigen atelier en stopverfbeglazingen. Verder zijn wij ook zeer actief in kunststof en aluminium kozijn en terrasoverkappingen in allerlei soorten en maten.

04

Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV
Actief in Oirsbeek
Tel: 046 4587393

 Sittard
(+8km)

04

Extra informatie:
Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV Schildersbedrijf Heyligers verzorgt al drie generaties lang schilderwerk van de hoogste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle soorten schilderwerk in de particuliere sector, de utiliteitsbouw, voor woningverenigingen en onderhoudsschilderwerk. Marcel Heyligers is actief in heel Nederland en daarbuiten. Eerder mochten onze verfspullen mee naar grote steden als Brussel, Mainz en Parijs, maar we zijn ook vaak te vinden in de regio Sittard-Geleen.

05

Hennekens Glasbedrijf
Actief in Oirsbeek
Tel: 046-4371178

 Beek
(+9km)

05

Extra informatie:
Hennekens Glasbedrijf Beek (HGB) Glas in alle soorten, maten en toepassingen. Op maat gefabriceerd en desgewenst ter plekke geleverd en geplaatst door onze eigen vakkundige monteurs. Uiteraard in overleg met u. Dát wordt u geboden door Hennekens Glasbedrijf Beek (HGB). Maar u mag nog meer van ons verwachten: altijd een passend en eerlijk advies. HGB is niet alleen glas (-groot) handel, maar tevens ook producent.

06

van Emmerik Schilderwerken
Actief in Oirsbeek
Tel: 045-5311423

 Landgraaf
(+11km)

06

Extra informatie:
Wij verzorgen naast binnen- en buitenschilderwerk ook al uw glaswerk Glaszetten is bij ons een volwaardige discipline. Of het nu een klein raampje voor uw schuur of de complete beglazing van uw nieuwe woning betreft, u bent bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij u graag met adviezen over de mogelijkheden om energie te besparen door het plaatsen van het juiste glas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oirsbeek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oirsbeek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×