logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Oirschot


Overzicht glaszetters Oirschot

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Gebr. van Boven
Den Heuvel 3 – 43, Oirschot
Tel: 0499-371437

 Oirschot
(+2km)

01

Extra informatie:
Schildersbedrijf Gebr. van Boven is uw adres voor: •Schilder- en onderhoudswerk (6% B.T.W. zie de voorwaarden). •Meerjaren onderhoud. •Behangwerk. •Glas leveren en plaatsen. •Houtrotreparatie (gecertificeerd). •Spuitwerkzaamheden. •Kleuradvies voor binnen en buiten. Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze activiteiten, nieuws uit de sector en overige actualiteiten die voor u van belang kunnen zijn.

02

van de Vondevoort Glaswerken
Actief in Oirschot
Tel: 040-2052131

 Wintelre
(+7km)

02

Extra informatie:
Welkom bij v.d. Vondevoort Glaswerken Van de Vondevoort Glaswerken is een gerenommeerd glasbedrijf en is sinds 2005 actief in het leveren en plaatsen van glas en alle voorkomende glaswerkzaamheden. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren, bedrijven, instellingen en verzekeraars. Door 35 jaar aan glaservaring zijn wij ervaren met: ...

03

Glashandel VERBO B.V.
Actief in Oirschot
Tel: 040-2455655

 Eindhoven
(+8km)

03

Extra informatie:
Wij leveren én zetten diverse glassoorten voor renovatie- en reparatiewerkzaamheden. Uiteraard plaatsen wij ook nieuw glas snel en vakkundig. Glashandel Verbo B.V. kan bogen op een brede ervaring. Het bedrijf bestaat al sinds 1 april 1970. Huidig eigenaar en directeur Johan van Alem begon in 1982 als glaszetter bij Verbo.

04

Van Weert Schilderwerken
Actief in Oirschot
Tel: 06 531 194 64

 Boxtel
(+9km)

04

Extra informatie:
Glasservice Boxtel Woont u in Boxtel of omgeving en heeft u een glaszetter nodig? Dan bent u op het goede adres. Door Glasservice Boxtel wordt u vakkundig geholpen. Onze glaszetters hebben reeds jarenlange ervaring. Wij staan voor u klaar voor glasreparaties, maar helpen u bijvoorbeeld ook graag met het vervangen van enkel glas met Hr++ isolatieglas.

05

Schilderbedrijf L. Raaijmakers
Actief in Oirschot
Tel: 06 21224999

 Eindhoven
(+10km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Repareren, vervangen en plaatsen van glas Een van onze werkzaamheden is het repareren, vervangen en plaatsen van glas in de ruimste zin des woords. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas HR++, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met luxaflex, isolatieglas met kruisroeden en nog vele andere soorten.

06

Glas- en schildersbedrijf Mart van den Broek BV
Actief in Oirschot
Tel: 013-5042525

 Diessen
(+11km)

06

Extra informatie:
Glas- en Schildersbedrijf Mart van den Broek B.V. Glas- en schildersbedrijf Mart van den Broek BV is een erkend glas- en schildersbedrijf. We staan ruim 30 jaar bekend om de uitstekende kwaliteit die we leveren. Mede dankzij de vakmanschap en variatie in diensten is Glas- en schildersbedrijf Mart van den Broek een begrip in de Regio. De klantenkring van ons bedrijf bestaat voor het grootste deel uit bedrijven en gemeentelijke instellingen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oirschot of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oirschot en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×