logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Oisterwijk


Overzicht glaszetters Oisterwijk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Horvers
Belgiestraat 6, Oisterwijk
Tel: 013-5282565
Jaren werkzaam: 41 jaar
2
werknemers

 Oisterwijk
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Horvers Glashandel Wij zijn al meer dan 25 jaar een glashandel in Oisterwijk. U kunt u bij ons terecht voor alle soorten enkel glas, dubbel glas, hoog rendement glas en alle andere voorkomende glaswerkzaamheden, te denken spiegels en hardglas, zie ons assortiment. Wij zijn een bedrijf waarbij persoonlijk contact en kwaliteit voorop staat. Elke klant heeft zijn eigen wensen, het is daarom voor ons belangrijk dat we samen tot elk gewenst resultaat te komen.

02

Bert van Schijndel Schildersbedrijf
Actief in Oisterwijk
Tel: 06-51524197

 Udenhout
(+5km)

02

Extra informatie:
Glas- Behang- en Schilderwerken B.van Schijndel is gespecialiseerd in schilderwerk. Daarnaast zijn werkzaamheden als wandafwerking en glaszetten aan het dienstenpakket toegevoegd om de klant zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het op deze wijze voorzien van een enkel aanspreekpunt voor diverse werkzaamheden blijkt als zeer prettig te worden ervaren.

03

Van Aarle Coolen Schilderwerken BV
Actief in Oisterwijk
Tel: 013-5442064

 Tilburg
(+6km)

03

Extra informatie:
Behoud van historische raamkozijnen Fineo glas voordeligste oplossing bij renovatieprojecten Het vervangen van glas van beschermde monumenten is soms niet toegestaan. Het slanke ontwerp van Fineo glas maakt dat wel mogelijk. Zo behoud je de authentieke uitstraling en til je het warmtecomfort naar een hedendaags niveau. Daarnaast isoleert Fineo glas minimaal net zo goed als drievoudig glas. Dat bespaart maximaal op energiekosten.

04

Schilderwerken SCHILDERS B.V.
Actief in Oisterwijk
Tel: 013-5435934

 Tilburg
(+7km)

04


Glaszetters Oisterwijk

Als u glas wilt laten plaatsen in Oisterwijk, kunt u contact opnemen met een lokale glaszetter of een glasbedrijf in de regio. Zij kunnen u voorzien van informatie over de verschillende soorten glas en u helpen bij het kiezen van de juiste optie voor uw specifieke behoeften.

U kunt zoeken naar glaszetters in Oisterwijk via online directories of zoekmachines. Daarnaast kunt u ook navraag doen bij vrienden, buren of collega's voor aanbevelingen. Het is altijd een goed idee om offertes aan te vragen bij meerdere glaszetters om prijzen en diensten te vergelijken voordat u een definitieve beslissing neemt.

Zodra u een glaszetter heeft gekozen, kunt u contact met hen opnemen om een afspraak te maken voor een inspectie van uw ramen en het bespreken van uw wensen. Op basis van deze inspectie zullen zij u een prijsopgave kunnen geven en een planning kunnen maken voor de installatie van het glas.

LET OPLet op: Vergeet niet om te vragen naar de garantievoorwaarden en eventuele onderhoudsinstructies voor het geïnstalleerde glas. Het is belangrijk om een professionele en betrouwbare glaszetter te kiezen om ervoor te zorgen dat het glas op de juiste manier wordt geplaatst en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oisterwijk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oisterwijk en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×