logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Oisterwijk


Overzicht glaszetters Oisterwijk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Horvers
Belgiestraat 6, Oisterwijk
Tel: 013-5282565

 Oisterwijk
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Horvers Glashandel Wij zijn al meer dan 25 jaar een glashandel in Oisterwijk. U kunt u bij ons terecht voor alle soorten enkel glas, dubbel glas, hoog rendement glas en alle andere voorkomende glaswerkzaamheden, te denken spiegels en hardglas, zie ons assortiment. Wij zijn een bedrijf waarbij persoonlijk contact en kwaliteit voorop staat. Elke klant heeft zijn eigen wensen, het is daarom voor ons belangrijk dat we samen tot elk gewenst resultaat te komen.

02

Bert van Schijndel Schildersbedrijf
Actief in Oisterwijk
Tel: 06-51524197

 Udenhout
(+5km)

02

Extra informatie:
Glas- Behang- en Schilderwerken B.van Schijndel is gespecialiseerd in schilderwerk. Daarnaast zijn werkzaamheden als wandafwerking en glaszetten aan het dienstenpakket toegevoegd om de klant zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het op deze wijze voorzien van een enkel aanspreekpunt voor diverse werkzaamheden blijkt als zeer prettig te worden ervaren.

03

Van Aarle Coolen Schilderwerken BV
Actief in Oisterwijk
Tel: 013-5442064

 Tilburg
(+6km)

03

Extra informatie:
Behoud van historische raamkozijnen Fineo glas voordeligste oplossing bij renovatieprojecten Het vervangen van glas van beschermde monumenten is soms niet toegestaan. Het slanke ontwerp van Fineo glas maakt dat wel mogelijk. Zo behoud je de authentieke uitstraling en til je het warmtecomfort naar een hedendaags niveau. Daarnaast isoleert Fineo glas minimaal net zo goed als drievoudig glas. Dat bespaart maximaal op energiekosten.

04

Schilderwerken SCHILDERS B.V.
Actief in Oisterwijk
Tel: 013-5435934

 Tilburg
(+7km)

04

05

Van Geffen Schilders- & Afwerkingsbedrijf
Actief in Oisterwijk
Tel: 06-21281947

 Tilburg
(+8km)

05

Extra informatie:
Vervanging ruitschade Beschadigde ruiten kunnen wij voor u inmeten en vervangen. Wij zetten er voor u een nieuw raam in en schilderen vervolgens de kozijnen. Wij plaatsen enkel, dubbel en veiligheidsglas van diverse afmetingen. Professioneel advies Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke te bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

06

Joosten Glasservice
Actief in Oisterwijk
Tel: 06-47660644

 Boxtel
(+9km)

06

Extra informatie:
MILIEUVRIENDELIJK GLASSCHADEHERSTEL Glasschade en woont u in Boxtel, Esch, St. Michielsgestel, Liempde, Olland van Gemonde? Ons bedrijf is binnen een paar kilometer van uw woning gevestigd en we zijn er binnen geen tijd. Dagelijks zien we busjes van glaszetbedrijven die 20 tot 40 km verderop zijn gevestigd om in onze omgeving een glasschade op te meten … en nog een keer terug komen om het glas te plaatsen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oisterwijk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oisterwijk en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×