logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Oldenzaal


Overzicht glaszetters Oldenzaal

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Arverre Glashandel
Zutphenstraat 22, Oldenzaal
Tel: 0541 514460
Jaren werkzaam: 50 jaar
9
werknemers

 Oldenzaal
(+3km)

01

Extra informatie:
Een gebouw moet een prettige leefomgeving bieden. Thermische isolatie, geluidwering, zonwering, brandwering en inbraakbeveiliging zijn een aantal facetten die ervoor zorgdragen dat u zich comfortabel en op uw gemak gaat voelen. Al die facetten kunnen mede gerealiseerd worden door de soort beglazing die u kiest.

02

Schildersbedrijf Scholten-Franke B.V.
Nieuwstraat 81, Oldenzaal
Tel: 0541-515362

 Oldenzaal
(+1km)

02

Extra informatie:
Glaszetten Een van onze werkzaamheden is het repareren, vervangen en plaatsen van glas in de ruimste zin van het woord. Hierbij geldt ook weer; voornamelijk particulier werk, hoewel wij regelmatig voor grotere opdrachtgevers werken. Naast onze reparatie-service zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatiegl

03

Snippe Schildersbedrijf
Kamille 119, Oldenzaal
Tel: 0541 52 29 68

 Oldenzaal
(+2km)

03

Extra informatie:
Glaswerkzaamheden Een gebroken ruit komt Schildersbedrijf Snippe snel vervangen. Daarnaast ook allerlei ander glas op maat. Denk bijvoorbeeld aan een douchewand, scheidingswand of schuifdeuren. Wij kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende wensen en doelen. Glaswerkzaamheden De voordelen van goed isolerend glas zijn bekend. Het houdt de warmte binnen en de kou buiten wat resulteert in een verlaging van energie gebruik en een verhoging in comfort.

04

Van Mook Schilderwerken
Actief in Oldenzaal
Tel: 06 22 55 4008

 Losser
(+7km)

04

05

Keizer Schilderwerken
Actief in Oldenzaal
Tel: 06 50537176
Jaren werkzaam: 30 jaar
2
werknemers

 Beuningen
(+8km)

05

Extra informatie:
Het Nederlandse klimaat stelt het verfwerk vaak zwaar op de proef. Daarom: hoe beter de kwaliteit van de voorbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Een vakkundig schilder onderscheidt zich door kennis en maatwerk. Bij Keizer Schilderwerken bent u verzekerd van de juiste voorbereiding en een gegarandeerd goede afwerking. Keizer Schilderwerken heeft als schildersbedrijf een voorkeur voor het 'uitdagende schilderswerk': schilderswerk op ambachtelijke wijze.

06

Voerman schilderwerken
Actief in Oldenzaal
Tel: 053-430 36 12

 Enschede
(+9km)

06

Extra informatie:
Glaszetten en reparatie Het verangen van glas kan om meerdere redenen. Zo kan je glas laten vervangen voor reparatie, maar ook om je huis of bedrijfspand beter te isoleren. Laat je hierover goed informeren. Het aanbod van glas is de afgelopen 10 jaar sterk toegenomen en verbeterd. Het grootste voorbeeld hiervan is HR++ isolatieglas. HR staat voor hoog rendement. Door de hoge isolatiewaarde van het glas heeft u een daling in de stookkosten.


Glaszetters Oldenzaal

Als je op zoek bent naar glaszetters in Oldenzaal, zijn hier enkele opties die je kunt overwegen:

Lokale glasbedrijven: Zoek naar glasbedrijven in Oldenzaal of in de nabijgelegen omgeving. Je kunt gebruikmaken van online bedrijvengidsen, zoekmachines of vraag aan vrienden, buren of lokale bouwprofessionals voor aanbevelingen.

Bouwmarkten: Grote bouwmarkten in de buurt van Oldenzaal kunnen glasproducten en soms ook installatiediensten aanbieden. Controleer bij bouwmarkten in de omgeving of ze deze service beschikbaar hebben.

Glasleveranciers: Neem rechtstreeks contact op met glasleveranciers. Zij kunnen je adviseren over het juiste type glas en mogelijk ook installatiediensten aanbieden of je doorverwijzen naar professionele glaszetters.

TIPTip: Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven en de prijzen, service en kwaliteit te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over je behoeften en verwachtingen, zodat het bedrijf je een nauwkeurige offerte kan verstrekken. Vergeet niet om te controleren of het bedrijf gecertificeerd is en beschikt over de benodigde ervaring en referenties.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oldenzaal of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oldenzaal en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×