logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Onstwedde

Overzicht glaszetters Onstwedde

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wieske & Zn
Actief in Onstwedde
Tel: 0597-645284

 Nieuwe pekela
(+7km)

01

02

Arends Schildersbedrijf
Actief in Onstwedde
Tel: 0597-612590

 Oude pekela
(+8km)

02

Extra informatie:
Wij zijn een bedrijf dat naast projectmatig schilderwerk in de industrie en voor woningcorporaties,ook schilderwerk uitvoert bij particulieren. Een schilder-, glaszet- of behangklus voeren wij altijd met veel plezier en vakmanschap uit. En de klus is voor ons nooit “te klein”of “te groot”.

03

KEWO Glashandel en Zetbedrijf
Actief in Onstwedde
Tel: 0599-659956

 Stadskanaal
(+9km)

03

Extra informatie:
KEWO is een professionele partner op het gebied van glashandel en zetten. Al sinds de oprichting in 1998 zijn wij bedreven in het glas in de meest ruime zin van het woord. Wij zijn een belangrijke aanvulling voor schildersbedrijven en werken veelvuldig met deze beroepsgroep samen. Ook particulieren kunnen bij ons rechtstreeks terecht. Zij kunnen vertrouwen op een eerlijk advies, een snelle levering en een vakkundige montage van al het glaszetwerk. Glas in al zijn vormen Door moderne prod

04

Ineke Breedveld Verf & Wand
Actief in Onstwedde
Tel: 0599-612304

 Nieuw-buinen
(+10km)

04

05

Wiegers Glaszaak
Actief in Onstwedde
Tel: 0597-413257

 Winschoten
(+11km)

05

Extra informatie:
Glaszaak Wiegers is een groothandel in vlakglas welke levert en plaatst zowel aan bedrijven als aan particulieren, wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip in Winschoten en omgeving. Op onze website vindt u de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot het leveren en het plaatsen van glas, spiegels, hardglazen puien en deuren en nog heel veel meer. Isolatieglas: Om het millieu te sparen en de stijgende energiekosten op te vangen moeten we al jaren zuinig omspringen met

06

Zandstra Schilderwerken BV
Actief in Onstwedde
Tel: 0599-322401

 Sellingen
(+13km)

06

Bent u een glaszetter uit Onstwedde of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Onstwedde en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×