logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Oosterbeek

Overzicht glaszetters Oosterbeek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

vd Staaij Ambachtelijke Restauratie
Utrechtseweg 172/A, Oosterbeek
Tel: 026-3341575

 Oosterbeek
(+1km)

01

Extra informatie:
Uw pand in oude luister Van der Staaij Ambachtelijke Restauratie restaureert oude panden en is gespecialiseerd in ontwerp, vervaardiging en reparatie van glas-in-lood. Oude sferen zonder in te boeten op modern comfort bereikt u met glas-in-lood in isolatieglas. Ook voor brandgeschilderde voorstelling op glas zijn wij u graag van dienst. Daarnaast leveren wij geslepen glas in alle soorten, vormen en maten. Niet alleen aan architecten, bouwbedrijven en interieurbouw maar ook aan particuli

02

De Aandacht Bouwcoöperatie
Vogelweg 10, Oosterbeek
Tel: 026-3895723

 Oosterbeek
(+1km)

02

Extra informatie:
Aankoop- en verbouwingsadvies: Wilt u een woning aankopen en zou u graag een advies willen hebben over de verbouwingsmogelijkheden en de daaraan verbonden kosten? Of wilt u gaan verbouwen maar kunt u de mogelijkheden en consequenties niet overzien? Bij De Aandacht bieden wij u een helder inzicht voor een standaard tarief van €150,- incl. BTW zonder verdere verplichtingen. En mocht u ons, na een uiteraard kosteloze offerte, de opdracht gunnen dan krijgt u dit bedrag direct retour. Ni

03

Brouwer Glasservice BV
Actief in Oosterbeek
Tel: 026-3272200

 Arnhem
(+5km)

03

Extra informatie:
Of het nu gaat om een klein ruitje in de stopverf of om een grote etalageruit, op de beganegrond of op de 10e etage, Glasservice Brouwer heeft de kennis, het materieel en de mensen om alle beglazing vakkundig te plaatsen.

04

Arnhems Glasherstel
Actief in Oosterbeek
Tel: 026-3211081

 Arnhem
(+6km)

04

05

Glasrenovatie Nederland
Actief in Oosterbeek
Tel: 0481-350435

 Elst
(+8km)

05

06

Huissense Glashandel
Actief in Oosterbeek
Tel: 026-3256622

 Huissen
(+9km)

06

Extra informatie:
Huissense Glashandel: hét adres voor al uw glas. o.a. HR++ isolatieglas - hard- en veiligheidsglas, enkel en figuurglas. Spiegels, draadglas en ventilatieroosters, glaslatten, kit e.d. Scherpe prijzen & snelle levering! Gratis gebruik glasaanhangwagen.

Bent u een glaszetter uit Oosterbeek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oosterbeek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×