logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Oosterbeek


Overzicht glaszetters Oosterbeek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

vd Staaij Ambachtelijke Restauratie
Utrechtseweg 172/A, Oosterbeek
Tel: 06-12093864

 Oosterbeek
(+1km)

01

Extra informatie:
Uw pand in oude luister Van der Staaij Ambachtelijke Restauratie restaureert oude panden en is gespecialiseerd in ontwerp, vervaardiging en reparatie van glas-in-lood. Oude sferen zonder in te boeten op modern comfort bereikt u met glas-in-lood in isolatieglas. Ook voor brandgeschilderde voorstelling op glas zijn wij u graag van dienst. Daarnaast leveren wij geslepen glas in alle soorten, vormen en maten.

02

Berendsen Schilderwerken BV
Strodorpsweg 7, Oosterbeek
Tel: 026-3342520

 Oosterbeek
(+1km)

02

Extra informatie:
Beglazing en glas zetten Ook voor het leveren en plaatsen van allerlei soorten beglazing bent u bij Berendsen Schilderwerken aan het juiste adres. -Enkel glas of floatglas -Isolatieglas (dubbel glas van standaard tot hoogrendementsglas HR++) -Antiek glas -Mat glas/gefigureerd glas -Veiligheidsglas ...

03

Brouwer Glasservice BV
Actief in Oosterbeek
Tel: 026-3272200

 Arnhem
(+5km)

03

Extra informatie:
Of het nu gaat om een klein ruitje in de stopverf of om een grote etalageruit, op de beganegrond of op de 10e etage, Glasservice Brouwer heeft de kennis, het materieel en de mensen om alle beglazing vakkundig te plaatsen.

04

Gebroeders Baars Schilderbedrijf
Actief in Oosterbeek
Tel: 026 - 3816630

 Arnhem
(+5km)

04

05

Schildersbedrijf De Nooy
Actief in Oosterbeek
Tel: 0342-471010

 Heelsum
(+7km)

05

Extra informatie:
Over de Nooy Schildersbedrijf De Nooy is in 1919 opgericht door H. de Nooy sr. in Heelsum dat sinds 1938 ook actief is op het terrein van het vervaardigen en restaureren van glas-in-lood. Het bedrijf annex atelier is sinds 1 jan 2017 gevestigd aan de Cardanuslaan 19 in Doorwerth (tussen Wageningen en Arnhem). De broers Berend jan en Henk hebben het glas in lood atelier en schildersbedrijf overgenomen van hun vader Wim, die op zijn beurt in de leer is geweest bij zijn vader, Hendrik de Nooy.

06

Schildersbedrijf De Kleermaeker
Actief in Oosterbeek
Tel: 026-4455081

 Arnhem
(+7km)

06

Extra informatie:
Enkel glas en dubbel glas Duurzaam wonen en werken door dubbel glas te plaatsen. Door enkel glas te vervangen door dubbel glas, werk je bewust aan het omlaag brengen van je energierekening én woon je heerlijk comfortabel. Ook hiervoor kun je natuurlijk bij ons terecht. Dubbel glas en HR++glas Enkel glas is door het hoge energieverlies niet meer van deze tijd. Er zijn dan ook verschillende isolerende glastoepassingen mogelijk.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oosterbeek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oosterbeek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×