logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Oosterhout (NB)


Overzicht glaszetters Oosterhout (NB)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

BVT Glas- & Schilderwerken
Maria Lecinastraat 7, Oosterhout
Tel: 06-23456497

 Oosterhout
(+2km)

01

Extra informatie:
BVT-Schilderwerken Al jaren de schilder in Oosterhout en omgeving Schildersbedrijf Oosterhout Bent u op zoek naar betaalbaar schildersbedrijfs in Oosterhout? BVT Schilderwerken helpt u graag verder om de perfecte afwerking te geven waarnaar u op zoek bent. Neem vrijblijvend contact met ons op. 30 jaar ervaring Met onze flinke dosis ervaring kunnen we u optimaal begeleiden naar het beste eindresultaat.

02

De Glaskoning
Technologieweg 3, Oosterhout
Tel: 0162-450471
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Oosterhout
(+4km)

02

Certificering / branche organisatie:
AF herkenning Vereniging eigen huis

Extra informatie:
DE GLASKONING IS DÉ GLASSPECIALIST VOOR WONINGEN EN GEBOUWEN. Of het nu om een kapot ruitje in de schuur gaat of de plaatsing van isolerende beglazing in de gehele woning, u kunt altijd terecht bij De Glaskoning. Zowel nieuwbouw als onderhoud (glas reparatie, glasservice). Wij werken voor particulieren, schildersbedrijven, aannemers, woningcorporaties, schoolverenigingen, kerkbesturen en verzekerings-maatschappijen.

03

Glashandel Dommelbergen
Vorselaar 20, Oosterhout
Tel: 0162-454977
Jaren werkzaam: 56 jaar
2
werknemers

 Oosterhout
(+2km)

03

Extra informatie:
Glashandel Dommelbergen B.V. Levering & plaatsing van Enkel-, Dubbel-, HR++,Triple-, Brandwerend-, Gehard-,Veiligheidsglas, figuurglas, Spiegels, Geslepen glas voor particulier en bedrijven. Renovatiewerken,Nieuw werk en Reparatie voor particulier en Industrie en Onderhoudswerken Door onze 34 jaar ervaring vakkundig geplaatst.

04

Martens Glas Made B.V.
Actief in Oosterhout (NB)
Tel: 06-23368727
Jaren werkzaam: 23 jaar
4
werknemers

 Made
(+5km)

04

Extra informatie:
WAT WIJ DOEN Heeft u glasschade, een lekke ruit of is uw deur dicht gevallen met de sleutel nog in het slot? Martens Glas en Sloten is de ervaren specialist op het gebied van glas en sloten. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar via ons spoednummer 06-10992828, want een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Ook als u uw sleutels kwijt bent, het slot kapot is of als er is ingebroken, begrijpen we dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden.

05

Hoekstra Schilders & afwerkingsbedrijf
Actief in Oosterhout (NB)
Tel: 0162-313779

 Dongen
(+6km)

05

Extra informatie:
“De warmte vliegt letterlijk het raam uit.” Bespaar energie met isolatieglas. Isolatieglas Is uw woning of bedrijfspand nog voorzien van oud dubbelglas? Op zich prima, maar als u nu toch bezig bent met het onderhoud is het vervangen van oud dubbelglas door HR++ of triple isolatieglas een slimme zet. Isolatieglas kan geplaatst worden in kozijnen, ramen en deuren. Met dit isolatieglas brengt u uw energierekening omlaag en houdt u meer warmte in uw woning of bedrijfspand vast.

06

J. Asselman Schilderwerken B.V.
Actief in Oosterhout (NB)
Tel: 0162 312 963

 Dongen
(+7km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oosterhout (NB) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oosterhout (NB) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×