logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Oostrum (LI)


Overzicht glaszetters Oostrum (LI)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Arts Schildersbedrijf
Stationsweg 108, Oostrum
Tel: 0478-581236
3
werknemers

 Oostrum
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF-Erkend

Extra informatie:
Arts Schildersbedrijf onderscheidt zich als een ambachtelijk schilders-, glaszetters- en behangersbedrijf met een uitstekende reputatie in omgeving Venray. Wij werken voor met name particulieren, aannemers, bedrijven, instellingen, scholen, kerken en Verenigingen van Eigenaren. Het schildersbedrijf is gespecialiseerd in klein- en groot onderhoud, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing.

02

Theuws AF Erkend Schildersbedrijf
Actief in Oostrum (LI)
Tel: 0478-586888

 Venray
(+4km)

02

Extra informatie:
Glaszetter van Venray en omstreken Eén van onze kernactiviteiten is glaszetten. Of het nu gaat om het beglazen van uw nieuwe woning of bedrijfspand, of om het vervangen van een gebroken ruit in huis of buitenshuis, we staan altijd voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring als glaszetter weten we voor elk type kozijn de beste en snelste werkmethoden te gebruiken. Het zetten van glas in (hard)houten kozijnen, metalen kozijnen en kunststof kozijnen heeft voor ons geen geheimen.

03

Fransman Glas
Actief in Oostrum (LI)
Tel: 0478-502582
Jaren werkzaam: 39 jaar
2
werknemers

 Venray
(+3km)

03

Extra informatie:
Alle soorten enkel glas, HR++ isolatieglas dubbel en TRIPLE, glas in lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas. Fransman Glas is gespecialiseerd in het monteren van alle soorten enkel glas, HR++ isolatieglas dubbel en TRIPLE, glas in lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas. Nieuwbouw en renovatie Dit komt met name voor bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Juist bij deze projecten is het verstandig om Fransman Glas tijdig in het project te betrekken.

04

Time 2 Paint schilderwerken
Actief in Oostrum (LI)
Tel: 06 46017282

 Venray
(+2km)

04

Extra informatie:
GLASWERK Isolatie van warmte wordt steeds belangrijker. Een vakkundig advies vanTime 2 Paint over isolerende beglazing kan u flink wat energiekosten besparen. Ook binnenshuis kunnen wij alle mogelijke soorten glas leveren en plaatsen: gelaagd glas, facetglas, draadglas, noem maar op. Vraag gerust om advies.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oostrum (LI) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oostrum (LI) en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×