logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Ophemert

Overzicht glaszetters Ophemert

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Kozijnenhandel Tielse
Actief in Ophemert
Tel: 0344-655207

 Kerk-avezaath
(+7km)

01

02

Zomers Glas-Rolluiken & Zonwering
Actief in Ophemert
Tel: 06-12663418

 Geldermalsen
(+8km)

02

Extra informatie:
Wij leveren Glas, Rolluiken, Zonwering en Horren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Voor ons staat de persoonlijke service en kwaliteit voorop bij het leveren van onze producten. Henri heeft jarenlange ervaring in de zonweringbranche en het plaatsen van glas en kitwerkzaamheden en kan u een (passend) advies geven op maat wat voor uw persoonlijke situatie mogelijk is.

03

A van Haagen Glashandel
Actief in Ophemert
Tel: 0487-591532

 Beneden-leeuwen
(+10km)

03

Extra informatie:
Wij zijn actief als veelzijdig glasleverancier voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Door jarenlange ervaring, persoonlijke service, betrouwbaarheid en vakkundige montage bent u bij ons aan het juiste adres. De meeste bekendheid kreeg het bedrijf door het reparatiewerk en het plaatsen van isolatieglas. Een vooral de laatste jaren opkomend product zijn de hardglazen wanden en douchecabines. Spiegelwanden in sport en danszalen, spiegels in toilet groepen, decoratiespiegels, geslepen

04

Van Maastrigt Glas en Verf
Actief in Ophemert
Tel: 0418-512330

 Zaltbommel
(+11km)

04

05

Blijderveen Ramen Deuren en Serres/Zonwering
Actief in Ophemert
Tel: 0344-600500

 Ommeren
(+12km)

05

06

Glasservice Van de Pol
Actief in Ophemert
Tel: 06-42757050

 Nuland
(+13km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Van de Pol Glasservice & schilderwerken Van de Pol Glasservice en schilderwerken is al jaren sterk in glas. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij unieke oplossingen op maat, zowel op functioneel als decoratief gebied. Ook verzorgen wij het schilderwerk van uw woning of bedrijf. Bijna alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Met Van de Pol Glasservice en schilderwerken bent u verzekerd van een vakkundig advies, hoge kwaliteit, snelle levering en plaatsing, een

Bent u een glaszetter uit Ophemert of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ophemert en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×