logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+


Overzicht glaszetters Oss

 
 
Glaszetter
Plaats
01

van der Ham Glasgroothandel BV
Spaanderstraat 36, Oss
Tel: 0412-634455
Jaren werkzaam: 32 jaar
17
werknemers

 Oss
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Ambachtelijk en toch grootindustrieel. Die vlieger gaat volledig op voor Van der Ham, een moderne glasgroothandel in de meest brede zin van het woord. Alle facetten van het vak, levering uit voorraad, veredeling, voorlichting, ontzorging van de klant en expeditie worden in en vanuit eigen huis in Oss uitgevoerd, aangestuurd en gecoördineerd.

02

Glas in Lood Studio Oss
Mercuriusstraat 40, Oss
Tel: 06 53984644
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Oss
(+1km)

02

Extra informatie:
Glas in Lood Studio Oss Glas in lood Studio Oss maakt en ontwerpt klassieke en moderne glas in lood ramen. Op deze website staan vele glas-in-lood-voorbeelden welke we reeeds hebben uitgevoerd. Ook voeren wij restauraties uit van bestaande glas in lood panelen. Nieuwe en bestaande glas in lood panelen kunnen we tevens in isolatieglas plaatsen. In Nederland zijn voor glas in lood weinig opleidingsmogelijkheden.

03

Van Erp Schilderwerken en Glasservice
Amsteleindstraat 27c, Oss
Tel: 0412 - 632237

 Oss
(+2km)

03

Extra informatie:
Al jaren sterk in glasservice en schilderwerken Van de Pol Glasservice en Schilderwerken is al jaren sterk in glas. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij glas op maat, zowel op functioneel als decoratief gebied. Ons assortiment glas is zeer breed: van enkel glas en dubbel glas tot bijvoorbeeld dakbeglazing, veiligheidsglas, glas in lood, figuurglas en meer. Ook verzorgen wij het schilderwerk van uw woning of bedrijf.

04

Schildersbedrijf H. v.d. Helm
Actief in Oss
Tel: 0412-492431
Jaren werkzaam: 46 jaar
3
werknemers

 Macharen
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
fosag af erkend schilder behanger glaszetter

Extra informatie:
Schildersbedrijf van den Helm te Macharen gemeente Oss. Al meer dan 35 jaar geven wij bescherming en kleur aan uw kostbare bezit. Wij zijn een modern all-round schildersbedrijf. Onze werkzaamheden bestaan uit schilderen, glaszetten en behangen. Wij hebben in de loop der jaren een goede naam op gebouwd. Dit komt mede door onze flexibele en dynamische opstelling waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel voeren.

05

Langenhuizen Glasservice
Actief in Oss
Tel: 0412 - 452444
Jaren werkzaam: 19 jaar
8
werknemers

 Heesch
(+4km)

05

Extra informatie:
De glasspecialist van Heesch & Cuijk Op zoek naar glas? Het maakt niet uit welke glassoort u zoekt Langenhuizen Glasservice helpt u verder! In onze showroom vindt u voorbeelden van elk soort glas. Van glazen douchewanden en deuren tot glas in lood. Ook voor HR++ glas bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alles op maat leveren én plaatsen! Glasschade? 24 uur per dag, 7 dagen in de week staat onze glasherstel service voor u klaar.

06

Van Ballegooy Glas- & Schilderwerken
Actief in Oss
Tel: 0412-475001

 Heesch
(+4km)

06

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF VCA De Winterschilder Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Schilderswerk, Stucwerk, Wandverzorging en Glas voor Nieuwbouwprojecten, bedrijven èn particulieren. Wij leveren kwaliteit en zijn op de hoogte van de laatste trends in wonen en afwerking. Vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste regelgeving op milieugebied. Oplossingen die de duurzaamheid bevorderen. Van Ballegooy Glas- & Schilderwerken uit Heesch biedt u deze en vele andere voordelen.

07

Dennis Gloudemans Schilderwerken
Actief in Oss
Tel: 06-33795518

 Heesch
(+4km)

07


Glaszetters Oss

Als je een ruit wilt laten vervangen in Oss, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Oss. Je kunt online zoekmachines gebruiken of aanbevelingen vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met de glaszetters en vraag om een offerte voor het vervangen van de ruit. Geef zoveel mogelijk informatie, zoals de afmetingen van de ruit, het type glas en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit van het glas en eventuele extra services die ze bieden, zoals opruimen van glasscherven.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan jouw eisen voldoet en maak een afspraak voor het vervangen van de ruit. Zorg ervoor dat je alle details en prijzen schriftelijk bevestigt voordat je akkoord gaat.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied rond de te vervangen ruit toegankelijk is en verwijder eventuele obstakels. Ruim eventuele glasscherven op en zorg ervoor dat het gebied veilig is.

Laat de ruit vervangen: Op de afgesproken datum zal de glaszetter de oude ruit verwijderen en de nieuwe ruit plaatsen. Het kan zijn dat er enige tijd nodig is om het nieuwe glas op maat te maken, afhankelijk van de complexiteit en beschikbaarheid van het specifieke type glas.

Controleer het werk: Na de installatie is het belangrijk om het werk van de glaszetter te controleren. Controleer of de nieuwe ruit correct is geplaatst, goed past en geen beschadigingen heeft. Meld eventuele problemen direct aan de glaszetter.

Zorg ervoor dat je een professionele glaszetter kiest met ervaring in het vervangen van ruiten. Ze moeten in staat zijn om het werk veilig en efficiënt uit te voeren, met minimale verstoring van je woning of pand. Vraag ook naar de garantie op het geleverde werk en de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oss of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oss en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×