logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Oss


Overzicht glaszetters Oss

 
 
Glaszetter
Plaats
01

van der Ham Glasgroothandel BV
Spaanderstraat 36, Oss
Tel: 0412-634455

 Oss
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Ambachtelijk en toch grootindustrieel. Die vlieger gaat volledig op voor Van der Ham, een moderne glasgroothandel in de meest brede zin van het woord. Alle facetten van het vak, levering uit voorraad, veredeling, voorlichting, ontzorging van de klant en expeditie worden in en vanuit eigen huis in Oss uitgevoerd, aangestuurd en gecoördineerd.

02

Glas in Lood Studio Oss
Mercuriusstraat 40, Oss
Tel: 06 53984644

 Oss
(+1km)

02

Extra informatie:
Glas in Lood Studio Oss Glas in lood Studio Oss maakt en ontwerpt klassieke en moderne glas in lood ramen. Op deze website staan vele glas-in-lood-voorbeelden welke we reeeds hebben uitgevoerd. Ook voeren wij restauraties uit van bestaande glas in lood panelen. Nieuwe en bestaande glas in lood panelen kunnen we tevens in isolatieglas plaatsen. In Nederland zijn voor glas in lood weinig opleidingsmogelijkheden.

03

Van Erp Schilderwerken en Glasservice
Amsteleindstraat 27c, Oss
Tel: 0412 - 632237

 Oss
(+2km)

03

Extra informatie:
Al jaren sterk in glasservice en schilderwerken Van de Pol Glasservice en Schilderwerken is al jaren sterk in glas. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij glas op maat, zowel op functioneel als decoratief gebied. Ons assortiment glas is zeer breed: van enkel glas en dubbel glas tot bijvoorbeeld dakbeglazing, veiligheidsglas, glas in lood, figuurglas en meer. Ook verzorgen wij het schilderwerk van uw woning of bedrijf.

04

Schildersbedrijf H. v.d. Helm
Actief in Oss
Tel: 0412-492431

 Macharen
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
fosag af erkend schilder behanger glaszetter

Extra informatie:
Schildersbedrijf van den Helm te Macharen gemeente Oss. Al meer dan 35 jaar geven wij bescherming en kleur aan uw kostbare bezit. Wij zijn een modern all-round schildersbedrijf. Onze werkzaamheden bestaan uit schilderen, glaszetten en behangen. Wij hebben in de loop der jaren een goede naam op gebouwd. Dit komt mede door onze flexibele en dynamische opstelling waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel voeren.

05

Langenhuizen Glasservice
Actief in Oss
Tel: 0412 - 452444

 Heesch
(+4km)

05

Extra informatie:
De glasspecialist van Heesch & Cuijk Op zoek naar glas? Het maakt niet uit welke glassoort u zoekt Langenhuizen Glasservice helpt u verder! In onze showroom vindt u voorbeelden van elk soort glas. Van glazen douchewanden en deuren tot glas in lood. Ook voor HR++ glas bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alles op maat leveren én plaatsen! Glasschade? 24 uur per dag, 7 dagen in de week staat onze glasherstel service voor u klaar.

06

Van Ballegooy Glas- & Schilderwerken
Actief in Oss
Tel: 0412-475001

 Heesch
(+4km)

06

Certificering / branche organisatie:
FOSAG AF VCA De Winterschilder Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Schilderswerk, Stucwerk, Wandverzorging en Glas voor Nieuwbouwprojecten, bedrijven èn particulieren. Wij leveren kwaliteit en zijn op de hoogte van de laatste trends in wonen en afwerking. Vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste regelgeving op milieugebied. Oplossingen die de duurzaamheid bevorderen. Van Ballegooy Glas- & Schilderwerken uit Heesch biedt u deze en vele andere voordelen.

07

Dennis Gloudemans Schilderwerken
Actief in Oss
Tel: 06-33795518

 Heesch
(+4km)

07

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oss of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oss en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×