logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Ossendrecht


Overzicht glaszetters Ossendrecht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel van Veldhoven
O Lieve V ter Duinenln 46, Ossendrecht
Tel: 0651207967

 Ossendrecht
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel van Veldhoven Voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas, kozijnen (kunststof, hout en aluminium) en voorzetramen. Wat is het verschil tussen ramen, kozijnen en glas? Ramen zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. De beste ramen zijn sfeervol, isolerend, én zorgen voor ventilatie. Kozijn, raam en ruit: de verschillen Kozijnen, ramen en ruiten zijn termen die vaak door elkaar worden gebruikt.

02

A-Z Glastechnieken
Actief in Ossendrecht
Tel: 0164-610054

 Hoogerheide
(+4km)

02

03

Van Loon schilderwerken
Actief in Ossendrecht
Tel: 06- 21857796

 Bergen op zoom
(+10km)

03

Extra informatie:
Het is niet alleen een kwestie van schuren en schilderen Om tot gewenste resultaten te komen zal er soms meer gedaan moeten worden dan alleen schuren en schilderen. Door de jaren heen heeft van Loon schilderwerken een netwerk opgebouwd van de beste vakmensen in de omgeving. Samen met zo’n specialist zorgt van Loon ervoor dat alles tot in de details is verzorgd, voordat het schilderen kan beginnen.

04

Cloïn Schilderwerken
Actief in Ossendrecht
Tel: 0164 237421

 Bergen op zoom
(+12km)

04

05

Lindhout Vastgoedonderhoud
Actief in Ossendrecht
Tel: 0164-236857

 Bergen op zoom
(+13km)

05

Extra informatie:
HR++ beglazing In veel woningen en gebouwen van voor 1995 is nog eerste-generatie dubbelglas of zelfs enkel glas aanwezig. Deze oude glassoorten isoleren slechts matig en enkel glas isoleert helemaal niet. Wij plaatsen bij zulke woningen HR++ beglazing met bijvoorbeeld Argon vulling. Modern isolatieglas bestaat doorgaans uit twee glasplaten gescheiden door een spouwruimte van 9, 12 of 15mm. Tot en met HR-glas is de spouw gevuld met droge lucht.

06

Bouwbedrijf Ren
Actief in Ossendrecht
Tel: 06-29001204

 Wouw
(+18km)

06

Certificering / branche organisatie:
Lid van Bouwend Nederland

Extra informatie:
Bouwbedrijf René de Jong… tot in de puntjes Je kunt er als opdrachtgever vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is als bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Bouwbedrijf René de Jong in de Biezenstraat uit Wouw. Kwaliteit, vakmanschap en service staat hoog in het vaandel bij het door René en zijn vrouw Ilse professioneel geleide bedrijf, waarvan het werkgebied voornamelijk in West-Brabant ligt, maar als het nodig is ook daarbuiten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Ossendrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ossendrecht en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×