logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Oud-Beijerland


Overzicht glaszetters Oud-Beijerland

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Johans Glas Service
Jacob Marisstraat 9, Oud-beijerland
Tel: 0186 722117
Jaren werkzaam: 14 jaar
2
werknemers

 Oud-beijerland
(+1km)

01

Extra informatie:
10 JAAR ERVARING Bent u op zoek naar een glaszetter in de regio Oud-Beijerland, bent u aan het juiste adres. Wij zijn er voor zakelijke klanten en particulieren Al jarenlang verzorgen wij in de regio Oud-Beijerland voor reparaties en het plaatsen van glaswerk. Vakkundig, op maat en altijd tegen een eerlijke prijs. Johan’s Glasservice staat paraat voor al uw glasklussen. VAKKUNDIG EN SNEL Bij ons bent u geen nummer.

02

Den Hartog Glas
Jan van der Heijdenstr 14, Oud-beijerland
Tel: 0186-612815
Jaren werkzaam: 42 jaar
13
werknemers

 Oud-beijerland
(+2km)

02

Extra informatie:
Den Hartog Glas is in 1949 begonnen als verfwinkel in de Oost Voorstraat in Oud-Beijerland. In 1974 neemt zoon Bram het bedrijf over en gaat zich geheel specialiseren in glas. Daardoor groeit het bedrijf flink en verhuist daarom ook in 1992 naar de huidige locatie op de Jan van der Heijdenstraat. Sinds 2005 is het bedrijf en de dagelijkse leiding overgenomen door Gert Hokke, die samen met 15 medewerkers en een derde generatie Den Hartog de succesvolle formule van Den Hartog Glas voortzet.

03

Aplex Schildersbedrijf
Actief in Oud-Beijerland
Tel: 06-47968648

 Spijkenisse
(+6km)

03

Extra informatie:
Glas zetten Glas laat u zetten door Aplex uit Spijkenisse! Wij verstaan ons vak. Aplex is er voor wie zoekt naar iemand die glas kan zetten in Spijkenisse en wijde omgeving. Maar Aplex is méér: een totaalbedrijf dat schildert, glas zet en houtrot repareert. Bij ons zijn uw ruiten, kozijnen en verfwerk in goede handen! Want wat gebeurt er met de glaslatten? Die moeten vakkundig geverfd worden. En die houtrot vlak onder het glas? Dat moet gerepareerd worden.

04

De Vierseizoenen Schildersbedrijf
Actief in Oud-Beijerland
Tel: 0614 392250

 Hoogvliet rotterdam
(+7km)

04

Extra informatie:
Glaswerk­zaamheden De 4 Seizoenen Schilders voorziet al uw ramen van het juiste glas. Wij zetten HR++ glas, verschillende soorten isolatieglas en enkele beglazing. Wij adviseren u wat voor uw pand de meest geschikte mogelijkheden zijn en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit. Op het gebied van glas bent u bij De 4 Seizoenen Schilders aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen allerlei soorten glas.

05

Kuipers Glashandel B.V.
Actief in Oud-Beijerland
Tel: 010-4290643
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Rotterdam
(+8km)

05

Extra informatie:
Kuipers Glashandel Rotterdam-Charlois Kuipers glashandel is totaalleverancier van glas in de breedste zin van het woord in de regio Rotterdam-Rijnmond Kuipers glashandel is sinds eeuwen actief, gevestigd in Rotterdam-Charlois en heeft een gevarieerd aantal opdrachtgevers; o.a. aannemers, particulieren, overheden, timmerbedrijven en een groot aantal woningcorporaties. Voor zowel nieuwbouw als renovatie is Kuipers Glashandel een betrouwbare schakel in uw project.

06

Quick Kozijnen
Actief in Oud-Beijerland
Tel: 06-55776988
Jaren werkzaam: 29 jaar
3
werknemers

 Rotterdam
(+9km)

06


Glaszetters Oud-Beijerland

Als je ruiten wilt laten vervangen in Oud-Beijerland, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Oud-Beijerland. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Oud-Beijerland of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor het vervangen van de ruiten. Geef duidelijk aan welke ruiten je wilt laten vervangen en geef indien mogelijk de afmetingen van de ruiten door. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het vervangen van de ruiten.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals het type glas dat je wilt gebruiken, eventuele speciale vereisten en het tijdschema voor het vervangen van de ruiten.

Afspraak voor vervanging: Maak een afspraak voor de vervanging van de ruiten. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de vervanging zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Controleer ook of je tevreden bent met het geleverde werk voordat je de afronding van het project bevestigt.

Volg de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf voor een soepel verloop van de ruitvervanging.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oud-Beijerland of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oud-Beijerland en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×