logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Oud-Beijerland


Overzicht glaszetters Oud-Beijerland

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Johans Glas Service
Jacob Marisstraat 9, Oud-beijerland
Tel: 0186 722117

 Oud-beijerland
(+1km)

01

Extra informatie:
10 JAAR ERVARING Bent u op zoek naar een glaszetter in de regio Oud-Beijerland, bent u aan het juiste adres. Wij zijn er voor zakelijke klanten en particulieren Al jarenlang verzorgen wij in de regio Oud-Beijerland voor reparaties en het plaatsen van glaswerk. Vakkundig, op maat en altijd tegen een eerlijke prijs. Johan’s Glasservice staat paraat voor al uw glasklussen. VAKKUNDIG EN SNEL Bij ons bent u geen nummer.

02

Den Hartog Glas
Jan van der Heijdenstr 14, Oud-beijerland
Tel: 0186-612815

 Oud-beijerland
(+2km)

02

Extra informatie:
Den Hartog Glas is in 1949 begonnen als verfwinkel in de Oost Voorstraat in Oud-Beijerland. In 1974 neemt zoon Bram het bedrijf over en gaat zich geheel specialiseren in glas. Daardoor groeit het bedrijf flink en verhuist daarom ook in 1992 naar de huidige locatie op de Jan van der Heijdenstraat. Sinds 2005 is het bedrijf en de dagelijkse leiding overgenomen door Gert Hokke, die samen met 15 medewerkers en een derde generatie Den Hartog de succesvolle formule van Den Hartog Glas voortzet.

03

Aplex Schildersbedrijf
Actief in Oud-Beijerland
Tel: 06-47968648

 Spijkenisse
(+6km)

03

Extra informatie:
Glas zetten Glas laat u zetten door Aplex uit Spijkenisse! Wij verstaan ons vak. Aplex is er voor wie zoekt naar iemand die glas kan zetten in Spijkenisse en wijde omgeving. Maar Aplex is méér: een totaalbedrijf dat schildert, glas zet en houtrot repareert. Bij ons zijn uw ruiten, kozijnen en verfwerk in goede handen! Want wat gebeurt er met de glaslatten? Die moeten vakkundig geverfd worden. En die houtrot vlak onder het glas? Dat moet gerepareerd worden.

04

De Vierseizoenen Schildersbedrijf
Actief in Oud-Beijerland
Tel: 0614 392250

 Hoogvliet rotterdam
(+7km)

04

Extra informatie:
Glaswerk­zaamheden De 4 Seizoenen Schilders voorziet al uw ramen van het juiste glas. Wij zetten HR++ glas, verschillende soorten isolatieglas en enkele beglazing. Wij adviseren u wat voor uw pand de meest geschikte mogelijkheden zijn en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit. Op het gebied van glas bent u bij De 4 Seizoenen Schilders aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen allerlei soorten glas.

05

Kuipers Glashandel B.V.
Actief in Oud-Beijerland
Tel: 010-4290643

 Rotterdam
(+8km)

05

Extra informatie:
Kuipers Glashandel Rotterdam-Charlois Kuipers glashandel is totaalleverancier van glas in de breedste zin van het woord in de regio Rotterdam-Rijnmond Kuipers glashandel is sinds eeuwen actief, gevestigd in Rotterdam-Charlois en heeft een gevarieerd aantal opdrachtgevers; o.a. aannemers, particulieren, overheden, timmerbedrijven en een groot aantal woningcorporaties. Voor zowel nieuwbouw als renovatie is Kuipers Glashandel een betrouwbare schakel in uw project.

06

Quick Kozijnen
Actief in Oud-Beijerland
Tel: 06-55776988

 Rotterdam
(+9km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oud-Beijerland of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oud-Beijerland en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×