logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Ouddorp (ZH)


Overzicht glaszetters Ouddorp (ZH)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Van Koppen
Raadhuisstraat 3, Ouddorp
Tel: 0187-681236

 Ouddorp
(+1km)

01

Extra informatie:
Beglazing Is een van uw ruiten kapot? Of tocht het in uw woonkamer omdat uw kantelraam een ruit met enkelglas heeft? Ook voor beglazingswerkzaamheden belt u Schildersbedrijf Van Koppen. Maak een telefonische afspraak, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs om het nieuwe glas te zetten. Binnen de kortste keren is het weer lekker warm bij u thuis.

02

Jansen Glas Westvoorne
Actief in Ouddorp (ZH)
Tel: 0181-401700

 Rockanje
(+13km)

02

Extra informatie:
Een glashandel met veel ervaring Wij zijn een glashandel die gespecialiseerd is in het plaatsen van vlakglas. Niets meer en niets minder. Dat lijkt misschien voor de hand te liggen, maar er zijn veel aanbieders van glas die naast hun hoofdactiviteiten ook het glas zetten zo nu en dan meenemen. Een schilder of timmerman die af en toe een paar ruiten plaatst, bouwt echter bij lange na niet de ervaring op die nodig is voor de kwaliteit waar wij als Jansen Glas Westvoorne graag voor staan.

03

Glas- en Schildersbedrijf HGS
Actief in Ouddorp (ZH)
Tel: 0181-393901

 Hellevoetsluis
(+16km)

03

Extra informatie:
Wie zijn wij Wij leveren niet alleen mooi en strak schilderwerk, maar ook een resultaat met een lange levensduur. De kwaliteit wordt geleverd door gediplomeerde vakschilders. Zij hebben de kennis en de kunde om ook de ondergond te optimaliseren, voordat de uiteindelijke lakverflaag wordt aangebracht.

04

Oostvoornse Glashandel
Actief in Ouddorp (ZH)
Tel: 0181-486393

 Oostvoorne
(+17km)

04

05

Glasfiks International Glasrenovatie
Actief in Ouddorp (ZH)
Tel: 0111-414941

 Zierikzee
(+19km)

05

Extra informatie:
We realiseren ons niet altijd dat de wereld er zonder glas heel anders uit zou zien. Glas wordt op allerlei manieren toegepast. Functioneel bijvoorbeeld voor in woningen, boten en auto’s. u moet er niet aan denken dat er geen spiegels waren geweest…. Uw glas beschermt u, maar wat beschermt uw glas? Onder de microscoop bekeken heeft glas een ruw oppervlak, vergelijkbaar met een kraterlandschap met pieken en dalen.

06

Brielse Glashandel
Actief in Ouddorp (ZH)
Tel: 0181-414182

 Vierpolders
(+20km)

06

Extra informatie:
De Brielse Glashandel BV bestaat uit een team van enthousiaste mensen die staan voor hun werk. Wij leveren en plaatsen glas voor particuliere, bedrijven, gemeenten, vereniging van eigenaren en woningcorporaties. Op glasgebied kunnen wij veel voor u betekenen! Wij leveren en plaatsen enkel- en dubbelglas, maar ook slijpglas, glas in lood etc. Voor het gehele overzicht klik hier. U kunt bij ons ook terecht voor schilderherstel na beglazingswerkzaamheden, zowel binnen als buiten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Ouddorp (ZH) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ouddorp (ZH) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×