logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Oude Pekela


Overzicht glaszetters Oude Pekela

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Arends
Hendrik Westerstraat 221, Oude pekela
Tel: 0597-612590
Jaren werkzaam: 15 jaar
10
werknemers

 Oude pekela
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF Erkend

Extra informatie:
Wij zijn een bedrijf dat naast projectmatig schilderwerk in de industrie en voor woningcorporaties,ook schilderwerk uitvoert bij particulieren. Een schilder-, glaszet- of behangklus voeren wij altijd met veel plezier en vakmanschap uit. En de klus is voor ons nooit “te klein”of “te groot”.

02

Wiegers Glaszaak
Actief in Oude Pekela
Tel: 0597-413257

 Winschoten
(+5km)

02

Extra informatie:
Glaszaak Wiegers is een groothandel in vlakglas welke levert en plaatst zowel aan bedrijven als aan particulieren, wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip in Winschoten en omgeving. Op onze website vindt u de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot het leveren en het plaatsen van glas, spiegels, hardglazen puien en deuren en nog heel veel meer.

03

PNA Schilders
Actief in Oude Pekela
Tel: 06-26967387

 Winschoten
(+5km)

03

Extra informatie:
Glas zetten Vanouds was de schilder ook glaszetter en wij houden die traditie in ere! PNA Schilders plaatst alle soorten glas: van enkel glas tot isolatieglas, van glas in lood tot zonwerend glas etc. Wij kunnen u ook adviseren welk soort glas het meest geschikt is voor uw ruimtes. Een winkelruit moet bv. aan andere eisen voldoen dan een doorzonruit in uw woonkamer of bovenlicht in de garage. Wij leveren het glas exact op maat en monteren het vakkundig op elke gewenste plek.

04

Atelier Spreen glas in lood
Actief in Oude Pekela
Tel: 0597 - 436 266

 Winschoten
(+6km)

04

Extra informatie:
Wie zijn wij? Atelier Spreen is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met alle voorkomende glas in lood werkzaamheden. In de 40 jaar die Jaap Spreen werkzaam is als glazenier, voerde hij vele glas in lood projecten uit in binnen- en buitenland. Veelzijdig, kleurrijk vakmanschap in glas in lood. Werkwijze glas in lood 40 jaar werken met glas in lood leverde Spreen ervaring met zowel kleine als grote projecten op, in binnen- en buitenland.

05

EK-Schilderwerken
Actief in Oude Pekela
Tel: 0597-422050

 Winschoten
(+7km)

05

Extra informatie:
Beglazing Naast binnen- en buitenschilderwerk is allround schildersbedrijf Komies ook gespecialiseerd in het zetten van glas en het uitvoeren van reparaties in geval van glasschade. Voor zowel kleine als grote projecten bieden wij een passende werkwijze bij beglazing, of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie.

06

Glasatelier Honebeek
Actief in Oude Pekela
Tel: 0598-631344

 Veendam
(+8km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Glasatelier Honebeek Glasatelier Honebeek is al lange tijd gevestigd te Veendam, in de provincie Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van glas-in-loodramen en door onze vakmanschap en creativiteit zijn wij in staat om met restauratie uw oude glas-in-loodpanelen weer in oude glorie te herstellen. Op deze manier hebben wij al veel nieuwe glas-in-loodramen geplaatst, maar ook restauratie van glas-in-lood behoort tot de mogelijkheden.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Oude Pekela of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oude Pekela en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×