logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Oude Wetering

Overzicht glaszetters Oude Wetering

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Vijfschaft Onderhoudsbedrijf
Actief in Oude Wetering
Tel: 0252-681104

 Nieuw-vennep
(+6km)

01

02

Glas Service Leeflang
Actief in Oude Wetering
Tel: 06-22428967

 Nieuw-vennep
(+8km)

02

03

Schildersbedrijf Marseille & Co
Actief in Oude Wetering
Tel: 0252-422629

 Lisse
(+9km)

03

Extra informatie:
Marseille&Co. is al in 1834 opgericht als schildersbedrijf en heeft sindsdien een gevestigde naam opgebouwd in de bollenstreek en daarbuiten. Ons bedrijf is door de Koninklijke Vereniging FOSAG erkend met het AF-logo en benadrukt ons vakmanschap op het gebied van schilderwerken. Wij worden jaarlijks door een onafhankelijke organisatie daarom ook gecontroleerd op offertes en projecten in uitvoering. Voor u als opdrachtgever geeft dat een veilig gevoel omdat wij voldoen aan alle garantie

04

Wekking Glas BV
Actief in Oude Wetering
Tel: 0252-515120

 Hillegom
(+10km)

04

Extra informatie:
Bedrijfsinformatie Glashandel Hillegom B.V. is een van de oudste glasslijperijen uit de gehele regio en al sinds 1935 actief op het gebied van bewerken en slijpen van vlakglas in de ruimste zin van het woord. De allernieuwste en modernste apparatuur staat ter beschikking: onder andere computergestuurde snij-, slijp-, polijst- en modellenmachines. Onze voornaamste activiteiten / producten zijn: - Vakkundige- en technische adviezen - Professioneel snij-, slijp- en plaatsingsteam -

05

Glasberg Glashandel
Actief in Oude Wetering
Tel: 071-5224669

 Leiden
(+11km)

05

06

Glastoepassingen Vidre
Actief in Oude Wetering
Tel: 071-5218055

 Leiden
(+12km)

06

Extra informatie:
Vidre levert al meer dan 20 jaar gehard glas en gelaagd glas vanuit de werkplaats in Leiden. Onze mensen beschikken dan ook over veel kennis van glas en alle mogelijke toepassingen. Voor douchecabines, glasdeuren, achterwanden, spiegels en tafels bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats kunnen wij alle specialistische werkzaamheden uitvoeren, zoals motiefstralen, graveren, zandstralen en verlijmen.

Bent u een glaszetter uit Oude Wetering of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oude Wetering en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×