logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Ouderkerk aan den IJssel


Overzicht glaszetters Ouderkerk aan den IJssel

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van der Have Glas
Zijdepark 9b, Ouderkerk aan den ijssel
Tel: 0180 443614

 Ouderkerk aan den ijssel
(+1km)

01

Extra informatie:
Over van der Have Glas 25 jaar ervaring tot uw dienst Van der Have Glas vervangt en plaatst al 25 jaar beglazing. Naast vervanging en glasschade bij particulieren doen wij ook beglazingen van nieuwbouw- en zakelijke projecten. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en scherpe prijzen.

02

Hans Glas
Actief in Ouderkerk aan den IJssel
Tel: 06-23412983

 Capelle aan den ijssel
(+5km)

02

03

Glashandel Verloop B.V.
Actief in Ouderkerk aan den IJssel
Tel: 0180-518114

 Krimpen aan de lek
(+5km)

03

Extra informatie:
Voor al uw Glaswerken… Glashandel Verloop B.V. is een al ruim 20 jaar bestaande glashandel en levert gedurende deze periode zowel voor particulieren als aannemers. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een breed assortiment aan vlakglas. Hierbij kunt u denken aan dubbel...

04

Vpm Glas B.V.
Actief in Ouderkerk aan den IJssel
Tel: 0180 32 45 85

 Nieuwerkerk aan den ijssel
(+6km)

04

Extra informatie:
Waarom VPM glas? Ervaring Al ruim 20 jaar zijn we de glasleverancier voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Persoonlijke service Wij geven je net dat beetje extra, persoonlijk contact staat bij ons vanaf de start ruim 20 jaar geleden hoog in het vaandel. Vakkundige montage Vakmanschap dat is waar wij voor staan, een smile op uw gezicht dat is waar wij voor gaan.

05

Jensz B.V.
Actief in Ouderkerk aan den IJssel
Tel: 0183 50 00 76

 Nieuw-lekkerland
(+7km)

05

Extra informatie:
Waarom jensz? Jensz is uw betrouwbare partner op het gebied van glas en glastoepassingen. Wij zijn graag uw aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op het gebied van glas. Door voortdurend te innoveren en nieuwe trends op te volgen kunnen wij u continue voorzien van het juiste advies. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

06

Solid-Glass
Actief in Ouderkerk aan den IJssel
Tel: 0180 - 444 516

 Zevenhuizen
(+9km)

06

Extra informatie:
Glasschade lossen wij zo snel mogelijk voor u op Heeft u glasschade? Bel of mail ons voor aanvraag van een offerte. Een eventuele noodreparatie voeren wij zo spoedig mogelijk voor u uit. Gelijktijdig meten wij de nieuwe ruiten in, bestellen wij het glas en worden de ruiten aansluitend zo spoedig mogelijk geplaatst. Verbeter de isolatie van uw woning Streeft u naar een betere isolatie van uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Ouderkerk aan den IJssel of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ouderkerk aan den IJssel en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×