logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Peize


Overzicht glaszetters Peize

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszettersbedrijf Glasservice Ensing
Havenstraat 8a, Peize
Tel: 06-54942205
Jaren werkzaam: 20 jaar
1
werknemer

 Peize
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasservice Ensing is het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van al uw ruiten en kozijnen van Assen tot Groningen. Tevens plaatsen wij voor u zonwering, carport en terrasoverkapping. Glasservice Ensing plaatst en vervangt: enkel glas, dubbel-& isolatieglas (thermopane). Bij Glasservice Ensing bent u tevens aan het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van uw houten, kunststof & aluminium kozijnen, zonwering, terrasoverkappingen en carports.

02

Schildersbedrijf & Glasservice Michel Pot
Actief in Peize
Tel: 050-3081217
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Eelde
(+4km)

02

Extra informatie:
Glasservice Glasservice Michel Pot is uw vakkundige glaszetter. Wij leveren topkwaliteit beglazing. Voor nieuwbouw, verbouw, schilderwerk en verduurzaming. 24-uurs glasservice Een ongeluk zit in een klein hoekje, ruiten komen regelmatig onvrijwillig aan hun einde. Met onze 24-uurs service staan wij dag en nacht voor u klaar om deze schade te verhelpen.

03

De Glaszetterij
Actief in Peize
Tel: 06 29 00 22 66
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Eelde
(+5km)

03

04

Glasservice Rozenveld
Actief in Peize
Tel: 06 23 81 55 87
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Groningen
(+7km)

04

Extra informatie:
Glasadvies op maat Nieuw glas laten zetten levert in nagenoeg alle gevallen voordeel op. Denk hierbij niet alleen aan de isoleren waarde qua temperatuur, maar ook van het geluid. Welk type glas de beste keuze is om te laten plaatsen is afhankelijk van de situatie en wensen. Wij helpen je graag met het juiste glasadvies wat voor type glas het beste is en het beste voor jou gaat werken. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van enkel glas naar dubbel glas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Peize of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Peize en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×