logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Peize


Overzicht glaszetters Peize

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszettersbedrijf Glasservice Ensing
Havenstraat 8a, Peize
Tel: 06-54942205
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Peize
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasservice Ensing is het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van al uw ruiten en kozijnen van Assen tot Groningen. Tevens plaatsen wij voor u zonwering, carport en terrasoverkapping. Glasservice Ensing plaatst en vervangt: enkel glas, dubbel-& isolatieglas (thermopane). Bij Glasservice Ensing bent u tevens aan het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van uw houten, kunststof & aluminium kozijnen, zonwering, terrasoverkappingen en carports.

02

Schildersbedrijf & Glasservice Michel Pot
Actief in Peize
Tel: 050-3081217
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Eelde
(+4km)

02

Extra informatie:
Glasservice Glasservice Michel Pot is uw vakkundige glaszetter. Wij leveren topkwaliteit beglazing. Voor nieuwbouw, verbouw, schilderwerk en verduurzaming. 24-uurs glasservice Een ongeluk zit in een klein hoekje, ruiten komen regelmatig onvrijwillig aan hun einde. Met onze 24-uurs service staan wij dag en nacht voor u klaar om deze schade te verhelpen.

03

Schildersbedrijf P. Wiltjer
Actief in Peize
Tel: 06-51326844

 Leek
(+8km)

03

04

Glas Centrale Noord
Actief in Peize
Tel: 0592-612830

 Norg
(+9km)

04

Extra informatie:
GLASCENTRALE RODEN B.V. GlasCentrale Roden is een glasgroothandel voor bedrijven en particulieren. Daarnaast heeft zij 24-uurs schadeherstelservice en werkt onder andere voor verzekeringen, gemeenten, particulieren en bedrijven. GlasCentrale Roden is gespecialiseerd in hardglas en beschikt over professionele glasbewerkingsmachines.

05

Schildersbedrijf Weterings
Actief in Peize
Tel: 050-5771990

 Groningen
(+10km)

05

Extra informatie:
Glas en glas zetten Uw partner in glaswerkzaamheden Schildersbedrijf Weterings is de partner voor al uw glaswerkzaamheden. Voor zowel particulier als bedrijf kunnen we u begeleiden in het hele traject van advies en bestelling tot plaatsing en afwerking. Daarbij kunt u kiezen uit een volledig assortiment enkel glas, dubbel glas, en speciale soorten glas (plexiglas, glas-in-lood, etc.) van het kwaliteitsmerk Pilkington.

06

Schilders De Vries
Actief in Peize
Tel: 050 5 492 492

 Groningen
(+11km)

06

Extra informatie:
Glasservice Schilders De Vries is gevestigd in groningen, assen en drachten en werkt voor aannemers, architecten, bedrijven, beheerders, beleggers, instellingen, overheden, particulieren, verenigingen van eigenaars en woningstichtingen. Glasservice Schilders De Vries is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en verfraaien van vastgoed. Onze activiteiten omvatten onder andere schilderen, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud en reinigen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Peize of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Peize en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×