logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Purmerend


Overzicht glaszetters Purmerend

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Purmer Glas Service
Amperestraat 13g, Purmerend
Tel: 06 12546825

 Purmerend
(+3km)

01

Extra informatie:
Glasschade 24 uurs glasservice Heeft u glasschade, een ruitbreuk en direct hulp nodig bij uw glasherstel, neem dan direct contact op met ons servicecenter 06 12546825. Ons glasschade team staat voor u klaar om u direct van dienst te kunnen zijn. Direct een glaszetter aan de lijn 24 uur per dag staan wij telefonisch standby om direct in de wagen te stappen en u van dienst te zijn.

02

Erkamp Glas
Polderweg 25, Purmerend
Tel: 0299 - 796701
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Purmerend
(+3km)

02

Extra informatie:
Snelle, professionele en scherp geprijsde glazenzetter uit Purmerend Is er een ruit gesneuveld? Dan staat Erkamp Glas snel bij u voor de deur om het raam te vervangen. Maar wist u dat een glazenzetter veel meer doet dan het herstellen van ruiten? We maken allerlei glas op maat. Denk bijvoorbeeld aan een douchewand, een scheidingswand of schuifdeuren.

03

De Bie Glas
Actief in Purmerend
Tel: 06 53353193
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Wijdewormer
(+4km)

03

04

Kees Tol Glashandel
Actief in Purmerend
Tel: 0299-373146
Jaren werkzaam: 25 jaar
6
werknemers

 Volendam
(+8km)

04

Extra informatie:
Kees Tol Glas B.V. is een glashandel / glasslijperij die glas levert en plaatst in opdracht van particulieren en bedrijven/aannemers. Kees Tol Glas is een middelgroot glasbedrijf en is voortgekomen uit schildersbedrijf Kees Tol. Schildersbedrijf Kees Tol is begonnen in de jaren '70 met een schilderswinkel in het hartje van Volendam. Hier werden glas, verf en alle andere schildersbenodigdheden verkocht.

05

Schildersbedrijf C. van Essen & Zn.
Actief in Purmerend
Tel: 075-6427460

 Wormer
(+9km)

05

06

Finishing 4 schilderwerken
Actief in Purmerend
Tel: 06 2555 8753

 Landsmeer
(+10km)

06

Extra informatie:
Glas in lood Finishing 4 en onze partners verzorgen restauratie en reparatie van glas in lood. Wij herstellen uw glas in lood-ramen in hun oude glorie. Met de juiste reparatietechnieken wordt uw glas in lood raam weer de blikvanger in uw huis. Informeer ook naar de mogelijkheden voor nieuwe glas in lood ramen. Wij helpen u bij een ontwerp, speciaal op maat voor uw woning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende informatie.


Glaszetters Purmerend

Als je ruiten wilt laten plaatsen in Purmerend, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

Zoek naar glaszetters in Purmerend: Begin met het zoeken naar glaszetters in de omgeving van Purmerend. Je kunt gebruikmaken van online zoekmachines of lokale bedrijvengidsen om glaszetters te vinden die hun diensten in Purmerend aanbieden.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het plaatsen van de ruiten. Geef duidelijk aan welk type ruiten je nodig hebt en de afmetingen van de ramen waarin de ruiten geplaatst moeten worden.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die ze aanbieden. Let ook op eventuele garanties die de glaszetters bieden.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan jouw behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, betalingsvoorwaarden en andere specifieke vereisten die je hebt.

Maak een afspraak voor installatie: Plan een afspraak met de gekozen glaszetter om de ruiten te laten plaatsen. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie verstrekt, zoals het exacte adres en de bereikbaarheid van de ramen.

Bereid de ruimte voor: Zorg ervoor dat de ruimte rondom de ramen vrij is van obstakels en meubels. Dit vergemakkelijkt het werk van de glaszetter en minimaliseert het risico op schade aan je eigendommen.

Laat de ruiten plaatsen: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter naar je huis in Purmerend komen om de ruiten te plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders regelt die toegang kan verschaffen tot de ruimte waarin de ruiten geplaatst moeten worden.

Betaling en garantie: Na de installatie zal de glaszetter je informeren over de betalingsprocedure. Zorg ervoor dat je alle betalingen volgens afspraak verricht. Vraag ook naar de garantie op het geplaatste glas, zodat je bij eventuele problemen op de hoogte bent van de dekking.

Het is altijd aan te raden om met een professionele glaszetter te werken voor het plaatsen van ruiten, omdat dit specialistisch werk is dat nauwkeurigheid en expertise vereist.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Purmerend of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Purmerend en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×