logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Puttershoek


Overzicht glaszetters Puttershoek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Janssens
Jasmijnstraat 4, Puttershoek
Tel: 078-6765073

 Puttershoek
(+1km)

01

Extra informatie:
J C Janssens Schildersbedrijf is een eenmanszaak met ruim 20 jaar ervaring. Gevestigd in Puttershoek, maar werkzaam in heel de Hoeksche Waard en er buiten. Het vakmanschap van schildersbedrijf Janssens wordt gebruikt door bedrijven en particulieren.Het schilderen van bedrijfsobjecten en woonhuizen is dagelijks werk.

02

Glasservice Drechtsteden
Actief in Puttershoek
Tel: 078-6452940

 Zwijndrecht
(+4km)

02

Extra informatie:
Glasservice Drechtsteden is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd.

03

Van Leeuwen Glasbewerking B.V.
Actief in Puttershoek
Tel: 078-6200123

 Zwijndrecht
(+5km)

03

Extra informatie:
Ontdek de oneindige mogelijkheden van glas Van Leeuwen Glasbewerking B.V. is een professionele, solide en vertrouwde onderneming waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Sinds 1966 bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt met allerlei toepassingen van glas. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, monteren, bewerken en herstellen van alle soorten glas zoals: GLAS SLIJPEN Wij leveren glas aan particulieren, schilder,- timmer- en onderhoudsbedrijven, interieur- en s

04

Alfa Glas
Actief in Puttershoek
Tel: 078-6513000

 Dordrecht
(+6km)

04

Extra informatie:
Over Alfa Glas Ruim dertig jaar geleden begon Alfa Glas in Dordrecht en Roosendaal met het afdichten van glasschade na brand-, vernieling- of inbraakschade bij woningen en bedrijven. Om de klanten beter te kunnen bedienen, werd het dienstenpakket al snel uitgebreid met het repareren van de glasschades. Wij zijn een klein bedrijf wat grotendeels werkt in de particuliere markt. Bedrijven weten ons echter ook te vinden maar u moet hier niet denken aan renovatie projecten of de woningbouw.

05

Van Leeuwen Glasprojecten
Actief in Puttershoek
Tel: 078-6309911

 Dordrecht
(+7km)

05

Extra informatie:
Van Leeuwen Glasprojecten is gespecialiseerd in de verwerking van alle soorten vlakglas voor de bouwwereld. Als onderdeel van de Van Leeuwen groep hebben wij een sterke positie op de Nederlandse markt en behoren wij tot de top van onafhankelijke glasmontage- bedrijven in Nederland. Het portfolio omvat zowel levering en montage van isolatieglas, veiligheidsbeglazing, gecoat glas, glazen gevels en kunststof ramen, de bewerking van alle soorten glas als ook het volledig aannemen en uitvoeren van gl

06

SnelGlas
Actief in Puttershoek
Tel: 010-4795211

 Rotterdam
(+9km)

06

Extra informatie:
24-uurs service Onze glashandel biedt naast de glas op maat service u ook de 24-uurs service aan: •24 uurs service & Noodreparaties dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor uw glasschades. •Wij ondersteunen u met noodreparaties en afdichtingen om u en uw goederen weer veilig te stellen. •En op korte termijn het juiste glas voor u te vervangen. •Voor particulieren, bedrijven woningbouwverenigingen, instellingen en verzekeringsmaatschappijen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Puttershoek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Puttershoek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×