logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Renswoude


Overzicht glaszetters Renswoude

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Hazeleger glas
Molenstraat 23-A, Renswoude
Tel: 0318-251004
Jaren werkzaam: 8 jaar
5
werknemers

 Renswoude
(+1km)

01

Extra informatie:
Glaswerken Wij hebben al vele jaren ervaring in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel particulier als woning- en utiliteitsbouw. Zo kunnen wij glas leveren dat zon- en/of geluidswerend is. Ook voor anti-inbraakglas, hardglazen deuren, winkelpuien, figuurglas, spiegels enzovoort bent u bij ons aan het juiste adres. Al ons personeel is VCA gecertificeerd. WIE ZIJN WIJ Wij zijn een ervaren team op het gebied van glas- en schilderwerken en kozijn renovatie.

02

R&E Schilderwerken B.V.
De Hooge Hoek 30, Renswoude
Tel: 06 - 22919287

 Renswoude
(+1km)

02

Extra informatie:
Beglazing Als schildersbedrijf kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van diversen soorten beglazingen in zowel nieuwbouw als renovatie woningen. Tevens verzorgen wij glasbewerkingen zoals slijpen, facetranden en stralen. Tevens leveren en monteren wij ventilatie roosters. Dubbele beglazing Een woning die aan de huidige eisen wil voldoen en wooncomfort wil bieden heeft dubbel glas. Door dubbel glas heeft u ook een mooie besparingen op uw energiekosten.

03

Stam Glas & Onderhoud
Actief in Renswoude
Tel: 0318-820228
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Veenendaal
(+5km)

03

Extra informatie:
Stam Glas & Onderhoud, een gezond groeiend ambachtelijk bedrijf, is gespecialiseerd in glasherstel, timmerwerken, renovatie en bijna alles wat men op het gebied van glas kan leveren. Is uw ruit stuk of zijn de kozijnen toe aan vernieuwing, dan kunt u prima bij stam glas en onderhoud terecht. Ook voor het plaatsen van dubbel glas hoeft u niet verder te zoeken. En natuurlijk kennen wij de nieuwe trends in decoratief en geslepen glas.

04

W.H. Roelofsen glas
Actief in Renswoude
Tel: 06 – 51667645

 Ederveen
(+3km)

04

05

Duinkerke glasservice
Actief in Renswoude
Tel: 033 - 277 46 29

 Scherpenzeel
(+5km)

05

Extra informatie:
Sinds het najaar van 2009 zijn wij uw specialist voor glas en spiegels in Scherpenzeel en omgeving. Wij leveren vrijwel alle glassoorten. Het ventileren van huizen/kantoren is essentieel voor de gezondheid van zowel het gebouw als de inwoners of gebruikers daarvan.Wij leveren DUCO ventilatiesystemen die toepasbaar zijn in zowel houten, aluminium en kunststof kozijnen

06

Schildersbedrijf Vliem B.V.
Actief in Renswoude
Tel: 0318-482287

 Lunteren
(+4km)

06

Extra informatie:
Glas & beglazing Schildersbedrijf Vliem heeft ervaren glaszetters in dienst. We leveren en zetten in principe glas van alle soorten en in alle maten. Van enkel raam tot complete gevel- of woningbeglazing: -isolerend glas -figuurglas -enkelglas -glas met roedeverdeling -brandwerend glas -veiligheidsglas -geluids- of zonwerend glas We geven u graag advies bij de keuze voor het glas. Natuurlijk meten we ook zelf de kozijnen in en plaatsen we het glas.

07

Schildersbedrijf Hummel
Actief in Renswoude
Tel: 0318-512612

 Veenendaal
(+5km)

07

Extra informatie:
Beglazing Bent u op zoek naar een stukje glas of wilt u het ook laten plaatsen, Schildersbedrijf Hummel levert en plaatst alle voorkomende glassoorten. Hieronder treft u een overzicht aan van wat wij allemaal voor u kunnen verzorgen op het gebied van glas. Glassoorten: -Enkel glas / Floatglas -(HR) isolatieglasblank glas ...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Renswoude of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Renswoude en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×