logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Ridderkerk


Overzicht glaszetters Ridderkerk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

JargoGlas
Wagenmakerstraat 10, Ridderkerk
Tel: 0181-615113

 Ridderkerk
(+2km)

01

Extra informatie:
Glas is een vast product, wat het bijschaven na productie erg lastig maakt. Jarenlange ervaring heeft voor meer dan alleen specialiteit gezorgd. Het leveren van onder meer glasdeuren, brandwerende ramen, zonwerende schuifpuien en hardglazen klepramen is bij Jargo Glasindustrie een gewoonte. Jargo Glasindustrie kan zelfs de complete glasvoorziening voor haar rekening nemen, inclusief ventilatieroosters, montage etc.

02

Hartman Totaalonderhoud Groep schilderwerken
Havenkade 33, Ridderkerk
Tel: 0174-226976

 Ridderkerk
(+1km)

02

03

Het Nieuwe Ambacht B.V.
Gieterijstraat 53, Ridderkerk
Tel: 078 68 134 79

 Ridderkerk
(+1km)

03

04

Van Eijmeren Vastgoedzorg en Onderhoud B.V.
Havenkade 29, Ridderkerk
Tel: 0174-21 3019

 Ridderkerk
(+1km)

04

05

Glashandel Verloop B.V.
Actief in Ridderkerk
Tel: 0180-518114

 Krimpen aan de lek
(+4km)

05

Extra informatie:
Voor al uw Glaswerken… Glashandel Verloop B.V. is een al ruim 20 jaar bestaande glashandel en levert gedurende deze periode zowel voor particulieren als aannemers. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een breed assortiment aan vlakglas. Hierbij kunt u denken aan dubbel...

06

Dorst Glasservices
Actief in Ridderkerk
Tel: 088 – 0707500

 Barendrecht
(+4km)

06

Extra informatie:
Dorst Glasservice - glashandel Ruit stuk? Dorst Glasservice biedt een 24-uurs glasherstel service bij glasschade. De glaszetters van Dorst Glasservice staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om glas op maat te leveren en te monteren. Ook bij spoed zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en verzorgen wij de afhandeling bij uw verzekeringsmaatschappij.

07

JRM Glashandel
Actief in Ridderkerk
Tel: 078 682 45 26
Jaren werkzaam: 23 jaar
1
werknemer

 Hendrik-ido-ambacht
(+5km)

07

Extra informatie:
Glashandel en glaszetter In Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving JRM Glashandel in Hendrik-Ido-Ambacht is in 1999 opgericht door John Roland Munter. Met een ervaring van meer dan dertig jaar in het leveren en plaatsen van allerlei soorten glas kunt u vertrouwen op mijn expertise. Ik ben werkzaam voor particulieren, woningbouwverenigingen en VvE’s.

08

SnelGlas
Actief in Ridderkerk
Tel: 010-4795211
Jaren werkzaam: 51 jaar
11
werknemers

 Rotterdam
(+5km)

08

Extra informatie:
24-uurs service Onze glashandel biedt naast de glas op maat service u ook de 24-uurs service aan: •24 uurs service & Noodreparaties dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor uw glasschades. •Wij ondersteunen u met noodreparaties en afdichtingen om u en uw goederen weer veilig te stellen. •En op korte termijn het juiste glas voor u te vervangen. •Voor particulieren, bedrijven woningbouwverenigingen, instellingen en verzekeringsmaatschappijen.


Glaszetters Ridderkerk

Als je glas wilt laten vervangen in Ridderkerk, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Ridderkerk. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Ridderkerk of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het type glas dat moet worden vervangen, de afmetingen van het glas en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en glas laten vervangen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Ridderkerk.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Ridderkerk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ridderkerk en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×