logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Ridderkerk


Overzicht glaszetters Ridderkerk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

JargoGlas
Wagenmakerstraat 10, Ridderkerk
Tel: 0181-615113

 Ridderkerk
(+2km)

01

Extra informatie:
Glas is een vast product, wat het bijschaven na productie erg lastig maakt. Jarenlange ervaring heeft voor meer dan alleen specialiteit gezorgd. Het leveren van onder meer glasdeuren, brandwerende ramen, zonwerende schuifpuien en hardglazen klepramen is bij Jargo Glasindustrie een gewoonte. Jargo Glasindustrie kan zelfs de complete glasvoorziening voor haar rekening nemen, inclusief ventilatieroosters, montage etc.

02

Glascentrale Ridderkerk B.V.
Kaartenmakerstraat 20, Ridderkerk
Tel: 06-23294750
Jaren werkzaam: 9 jaar
2
werknemers

 Ridderkerk
(+1km)

02

Extra informatie:
Glasreparatie Heeft u ruitschade en snel een glaszetter nodig om ruiten te vervangen? Wij begrijpen dat u bij ruitschade in uw woning of kantoor snel geholpen wilt worden. Daarom is onze glasservice 24 uur per dag bereikbaar. De ervaren glaszetters van Glascentrale Ridderkerk zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld door het plaatsen van nieuw glas. In de meeste gevallen worden de kosten bij een ruitbreuk vergoed door uw verzekering.

03

Hartman Totaalonderhoud Groep schilderwerken
Havenkade 33, Ridderkerk
Tel: 0174-226976

 Ridderkerk
(+1km)

03

04

Het Nieuwe Ambacht B.V.
Gieterijstraat 53, Ridderkerk
Tel: 078 68 134 79

 Ridderkerk
(+1km)

04

05

Van Eijmeren Vastgoedzorg en Onderhoud B.V.
Havenkade 29, Ridderkerk
Tel: 0174-21 3019

 Ridderkerk
(+1km)

05


Glaszetters Ridderkerk

Als je glas wilt laten vervangen in Ridderkerk, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Ridderkerk. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Ridderkerk of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het type glas dat moet worden vervangen, de afmetingen van het glas en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en glas laten vervangen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Ridderkerk.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Ridderkerk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ridderkerk en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×